RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

AndreaK -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (31.12.2011 22:09:32)

IZVORNA PORUKA: ljubavna

ja volim kratke i jasne forme. kada vidim ove duge pesmice i pričice iskreno me mrzi i da čitam! tako da ću svoj glas dati nekoj kraćoj pesmici samo da još jednom sve isčitam [sm=smiley1.gif]

iščita ti sve dva put´ a mrizelo te [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

e limunado, skroz te razumem... isto mislim.

ljubavna -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (31.12.2011 22:21:54)

stvarno ne znam zašto je to toliko smešno! Napisala sam da ne volim dugačke forme i da ću se radije odlučiti za neke kraće predloge!

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (31.12.2011 22:26:31)

Ljubavna, sada primetih da ti pored nicka stoji znak da si muško, možda si slučajno to podesila. Videćeš tu strelicu odmah pored nicka, kod devojaka stoji ogledalce.

ljubavna -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (31.12.2011 22:34:55)

verujte nisam ja to ništa dirala niti znam gde se podešava?
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ljubavna, sada primetih da ti pored nicka stoji znak da si muško, možda si slučajno to podesila. Videćeš tu strelicu odmah pored nicka, kod devojaka stoji ogledalce.

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (31.12.2011 22:46:24)

verujte nisam ja to ništa dirala niti znam gde se podešava?
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mila nije nikakav problem, nego sam slučajno primetila. Nisam ni ja sigurna sada gde se podešava taj znak, ali kada uđeš u profil imaš opciju da obeležiš pol, možda si slučajno kliknula na muški ili je po defaultu stajao muški. Ako želiš ispravi, a ne moraš, nije to ništa bitno. Ja sam samo zbog tebe rekla ako želiš da doteraš:)

AndreaK -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (31.12.2011 22:52:54)

stvarno ne znam zašto je to toliko smešno! Napisala sam da ne volim dugačke forme i da ću se radije odlučiti za neke kraće predloge!

ma nemoj se ljutis [sm=smiley14.gif].... ni ja ne volim dugacke price....pa jos kad pocne sa "bio jednom u ....blablalendu"... odma´ prelazim na sl. br. Uz svo duzno postovanje ... mislim da je izlizana fora... dok neke pesme vrlo rado procitam i dva tri puta.

ljubavna -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (31.12.2011 22:55:23)

upravo tako, ima dosta njih na isti kalup! ja ću napisati haiku pesmicu ako se nekad budem takmičila!
[sm=smiley1.gif]
by the way, promenila sam pol [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (31.12.2011 23:01:17)

by the way, promenila sam pol [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif]
[sm=smiley36.gif]

dragicar -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (1.1.2012 1:31:58)

glasam za pesmicu 54 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

galovic -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (2.1.2012 19:26:04)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

njelena -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:16:40)

Glasam za pesmicu 54. bas je simpaticna [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image]

Gejsha -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:23:29)

e ovo je baš providno! [sm=smiley21.gif]

World -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:24:43)

slazem se

Cuftas -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:28:55)

malo je cudno da se neko uclani na RR i bas prvu poruku dodje da napise tako sto ce da glasa za neku pesmicu[sm=zmeden.gif]

World -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:31:06)

ma nije problem da glasa za NEKU pjesmicu, nego samo za jednu te istu.... [sm=smiley1.gif]

dejana007 -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:31:32)

evo i ja glasam za 54 [sm=smiley9.gif] a vi iznad sto ne glasate?

World -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:32:38)

a mi smo glasale... [sm=smiley1.gif]

dejana007 -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:33:46)

izvini [sm=smiley1.gif] objasnicu sve posle ponoci... :)

World -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:37:45)

ma ok, sto se mene tice, ako je nekome vec toliko stalo neka tako i kaze pa nek mu dodijele 'nagradu' bez takmicenja, pa ne mora da se muci da otvara neke bezvezne naloge, mislim da je to mnogo postenije i da se ne bi ostale zene ljutile...
a ako je vec kao neko fer glasanje, a mi sve smo glasale sa svojih normalnih profila, mislim da ovo nije u redu...
a radi se o igracki, zaboga! [sm=smiley1.gif]

Gejsha -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:39:50)

po meni je ovo strašno sramotno! [sm=smiley13.gif]
i zar ovo glasanje nije trebalo da bude zatvoreno u ponoć? lepo piše glasanje do 03.01. a ne zaključno sa 03.01.

dejana007 -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:41:43)

ne verujem da neko otvara duple naloge, nismo mi visestruke licnosti [sm=smiley36.gif]

Gejsha -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:44:04)

administratori potkrala vam se greška ili vam je gramatika slaba tačka! [sm=smiley1.gif]
IZVORNA PORUKA: Gejsha

po meni je ovo strašno sramotno! [sm=smiley13.gif]
i zar ovo glasanje nije trebalo da bude zatvoreno u ponoć? lepo piše glasanje do 03.01. a ne zaključno sa 03.01.

dejana007 -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:45:48)

mislim da traje do ponoci tako razumela prvi post. jer traje i danas tj 3. 01. nije greska - nisam mod ali tako razumela :)

Cuftas -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:49:36)

glasale smo, cak mozda i za istu pesmicu, ali je ovako igra izgubila svaki smisao, pobedjuje onaj koga ne mrzi da otvori bezbroj naloga, jel tako? a i nije mi bas najjasnije sta tu ima da se muva, u pitanju je igracka, nije nikome stvarno potrebna.

napomena: nisam ucesnik ove nagradne igre, samo sam glasala[sm=smiley4.gif]

dejana007 -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:51:20)

jeste samo igracka u pitanju ali kakva igracka :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>