liliana -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (4.1.2012 13:11:51)
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK IZVORNA PORUKA: liliana Čestitam mojim RR drugaricama, dobitnicima nagrada!!! Drago mi je da su sve 3 ZAISTA članice naše RR družine i da su , kao takve, dobile nagrade, da i ovog puta nagrade nisu otišle u ruke nekoga ko nije članica RR (mislim-zaista član, a ne član "po potrebi" za svrhu dobitka nagrade), več "nagradna igračica" na ovom portalu!!! Ko o cemu, ti o ovome...po ko zna koji put, pa nije RR samo tvoja i tvojih prijateljica clanica! Ja bas dosta cesto preporucujem RR svojim drugaricama koje jos nisu clanice, za nekog ko je nov nije lako ukljuciti se u jednu ovakvu "zajednicu" (pricam iz iskustva), nagradne igre tome potpomazu... ja sam se prikljucila videvsi clanak o RR vezano za poklone u okviru "Porodica poklanja Porodici ". Cestitam pobednicama! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Andrea, izvini, u čemu je tvoj problem sa mnom?????? Niti sam učestvovala, niti više učestvujem, niti ču učestvovat. Samo kažem da su nagrade otišle u ruke RR članica koje su zaista članice i zavređuju da dobiju nagradu, a ne u ruke onih koji dođu na RR da nešto pokupe, nikad niko ni na jednoj temi drugoj ih vidio nije, osim u temama gdje se nešto deeli. RR nije moja, niti mojih drugarica, niti sam ikada to rekla. Moja je u smislu da mi je lijepo družit se ovde3 sa devojkama na temama koje su predmet mog interesovanja, a sa devojkama koje su dobile nagrade bliska sam isto koliko i sa bilo kim drugim na RR!!! Znači-nisu mi drugarice ni privatno, niti na FB!!!
|
|
|
|