Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 12:19:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 Evo nas i OVDE Jao super samo mi se čini da su obrnuli slike Mashe i degu? Možda grešim ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.1.2012 12:29:14 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 12:22:59
|
|
|
|
dejana007
|
deximar, ti se prijavi naredni put Dunja, verovatno je tako, ja ih ne znam javiće se one već
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 12:59:25
|
|
|
|
degu
|
Diximar, Dejana, Dunja IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dejana007 Evo nas i OVDE Jao super samo mi se čini da su obrnuli slike Mashe i degu? Možda grešim ... Ajoj, vidi slika nisu obrnuli slike, vidite da ja držim igračkicu za dečaka, a Maša za devojčicu. Što ste mislile da su nas zamenili?
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 13:07:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu, pa ne znam, uopšte nisam prepoznala Mašu na slici. Tebi sam sada poslala zahtev na FB (mislim da te nisam videla ranije na nekoj slici?) da te malko bolje pogledam
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 13:11:54
|
|
|
|
degu
|
Evo prihvatila sam te, pa me izanaliziraj I da moj bratanac je oduševljen sa igračkom, satima se igrao sa njom i mislim da je prva koju ne baca, nego samo ubacuje čovečuljke i životinje da ih voza
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 13:39:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma evo gledam i i dalje mislim da si ti na trećoj slici a ne Masha
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 15:37:12
|
|
|
|
degu
|
ajde valjda će te Masha ubediti, ja više ne znam kako
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 15:53:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma u svakom slučaju, sve tri ste lepotice, ne znam koja mi je lepša, Ponosna sam što na RR imamo tako lepe žene
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 15:55:42
|
|
|
|
degu
|
Hvala Dunja i ti si preslatka kao dete, ma istina je da si
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 16:14:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvalaaaaa :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 16:51:35
|
|
|
|
tvoja.greska
|
ovi komentari me bas nasmejali :-D bravo za sve tri
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 17:04:06
|
|
|
|
MASHKA
|
hahaha....slatko ste me nasmejale! Ja sam iz Vrnjačke Banje a nagradu je umesto mene preuzela žena od mog brata, tako da ja nisam na fotografiji...
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 17:16:23
|
|
|
|
tvoja.greska
|
ovaj rasplet morala da vidim ko spanska serija :-D
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 17:45:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA hahaha....slatko ste me nasmejale! Ja sam iz Vrnjačke Banje a nagradu je umesto mene preuzela žena od mog brata, tako da ja nisam na fotografiji... Pa vidim ja nešto mi čudno Lepa ti snajka
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.1.2012 17:46:01 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 17:57:41
|
|
|
|
MASHKA
|
hvala Dunja! ja sam malo niža i malo ružnija
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 18:10:33
|
|
|
|
dejana007
|
ludilo
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 18:10:58
|
|
|
|
dunja RR
|
A neeee, ti si mi prelepa, nego mi treća slika UOPŠTE nije ličila na tebe, zato sam zbunjena bila. A jel ličite malo degu i ti ili ja umišljam? :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 18:12:36
|
|
|
|
MASHKA
|
uf, ja mislim da uopšte ne ličimo... pogledaj moje fotke na fb IZVORNA PORUKA: dunja RR A neeee, ti si mi prelepa, nego mi treća slika UOPŠTE nije ličila na tebe, zato sam zbunjena bila. A jel ličite malo degu i ti ili ja umišljam? :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 25.1.2012 20:02:46
|
|
|
|
Gejsha
|
čestitam pobednicama!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 28.1.2012 15:44:12
|
|
|
|
džema
|
bravo za divne pesmice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?