Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 18:04:15
|
|
|
|
degu
|
Faraonka, mislim da si u pravu. Ove rasprave ne vode nikuda. Neke stvari nisu fer, al dok god je sve po pravilima, mi možemo samo da se bunimo i da narušavamo ovako lepu temu.Kako god da se okrene, ove igračke će ići dečici i oni će se njima radovati. Slažem se da najbolji komentar treba da pobedi, ali ono što je nama najbolje, drugima možda nije. Zato glasajte po svom ukusu za najbolji komentar.
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 18:06:13
|
|
|
|
Olga75
|
devojke postoje CHAT TEME pa lepo tamo caskajte , nemojte da preterujete
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 18:12:38
|
|
|
|
PoisonEve
|
Zaista strasno! Odavno sam prestala da ucestvujem zbog ovakvih situacija kao i vecina ostalih forumasica. Zgranuta sam cinjenicom sto postoje ovakvi roditelji koji svojim primerom pokazuju svojoj deci kako je u redu varati da bi se doslo do neke nagrade! Tuzno... Inace, faraonka, tacno je da svi registrovani clanovi imaju pravo ucestvovanja u ovakvim takmnicenjima, nazalost je tako. Zato predlazem da mogu ucestvovati samo clanovi koji imaju 200-300 postova, to bi vec bilo fer. Ako biste bili malo aktivniji na forumu, ne samo da biste procitali mnoge zanimljive stvari i naucili stosta, vec biste i stekli vrlo vredne prijatelje i jedva biste cekali razna okupljanja kako biste se vidjali i druzili sa decom, a ne samo dobijali poklone!
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 18:15:30
|
|
|
|
faraonka
|
Jeste drage devojke, ko god da je napisao bilo sta on se potrudio i treba to postovati!E sad nadam se da ce najbolja pesma pobediti!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 18:18:33
|
|
|
|
Olga75
|
nemojte da spamujete nego glasajte
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 18:30:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Kome se način glasanja, ili sama nagradna igra ne dopadaju, može slobodno da piše u svim ostalim temama, nemojte da pravite Dunji nepotrebnog posla da iščitava spam postove. Ako imate neke primedbe i sugestije, pošaljite aministratoru ili Dunji, a svađati se oko toga ko će da dobije igračku je besmisleno, na kojoj god da ste "strani".
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 18:39:52
|
|
|
|
minavb
|
Jel gotovo glasanje?
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 18:40:43
|
|
|
|
ljubavna
|
evo sad čitam i čudim se!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 18:41:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Nije, traje do ponoći.
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 19:09:38
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Kome se način glasanja, ili sama nagradna igra ne dopadaju, može slobodno da piše u svim ostalim temama, nemojte da pravite Dunji nepotrebnog posla da iščitava spam postove. Ako imate neke primedbe i sugestije, pošaljite aministratoru ili Dunji, a svađati se oko toga ko će da dobije igračku je besmisleno, na kojoj god da ste "strani". Uvek isto kada se dele nagrade...
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 21:53:56
|
|
|
|
Magi
|
20
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 22:36:14
|
|
|
|
minavb
|
Ja stvarno ne znam za koga da glasam glasam za 23
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 3.1.2012 23:30:56
|
|
|
|
vidic
|
50
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 0:33:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Pobednici su: 1. dejana007 sa komentarom: 54. Nije sto se daju džabe al igracke wow su super i za babe. Moj sinčić je srecan sav kad se igra sa igrackom wow. Jedva cekam da se moj sin uspava, da bi se i ja igrala s igrackom wow-a. Moj muz srecu ne krije Jer ne mora više za igračke da kupuje baterije. Nije nam više dosadno ni zimi, Jer nam dosadu razbija sa dinosaurusima maleni Džimi. Zabavi nikad kraja - sa igračkama wow-a Sva će deca biti maštovita, sigurna i zdrava! 2. degu sa komentarom: 53. Za tetkinog malog dečka, više nije dovoljna zvečka. Vreme je za novi šareni svet i da započne svoj bajkoviti let. Wow igračka je raširila krila i duginim bojama ga obgrlila. Brzinom svetlosti ga vodila i vrata mašte otvorila. Mogućnosti se sada šire, samo zubići iz osmeha vire, tetka mu je donela novo carstvo i sad su se zarekli na večno drugarstvo. i 3. MASHKA sa komentarom: 45. Igračke WOW koje su zdrave polako ulaze u svet slave! Od najbolje plastike one se prave, prvi put mama ne brani da ih držim i dok me hrani. WOW igračke mogu da ljubim, mogu sa njima noću da spavam, sve dobijam - ništa ne gubim i roditelje ne uznemiravam! Čestitamo Javite mi molim vas na pp pol deteta za koje igračka, vaše podatke (ime, prezime, broj telefona i mail adresu) i informaciju u kojoj Aksinoj radnji ćete podići nagradu. P.S. od ovog trenutka pa nadalje u Aksinim anketama glasaju samo korisnici koji imaju preko 100 objava na forumu, naveli smo u pravilima nove ankete.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.1.2012 11:23:12 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 0:37:08
|
|
|
|
World
|
cestitamo
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 0:38:35
|
|
|
|
degu
|
Jeeeee baš sam srećna, jedva čekam da obradujem mog malog švrću Svaka čast i za novo pravilo
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 0:43:04
|
|
|
|
dejana007
|
Ovo cekala a na oci ne vidim Najpre da se zahvalim RR na divnom poklonu – idealnom novogodisnjem poklonu za mog bebca Dalje.... Prvi put sada ucestvovala u takmicenju na RR i da nije bilo tih 4 glasa od novopridoslih dobila bih igračku jer u ovom slučaju prva tri mesta dobijaju nagradu. Drago mi je da su se pravila promenila, naravno da će ovako biti bolje i objektivnije. Inace me uopste ne tangira sto su neki napisali da „lazem, kradem i dajem los primer svom detetu“. I imam vise od 200 – 300 postova i clan sam ringeraje skoro 2,5 godine a nikad nisam „jurila da dobijem poklone za džabe“, samo sad Na ovom sajtu sam jurila - kako da ostanem trudna – jer nije islo, ostala trudna, porodila se, sad se informisem za bebu tog uzrasta itd Izvinjavam se jer nisam znala za pravila - mislila sam da se mogu obavestiti prijatelji kao i kad su druga online takmicenja u pitanju, jer se tako reklamira i siri saznanje o samom sajtu. Vise se naravno nece ponoviti ova greška, ali cu naravno i dalje ucestvovati u takmicenjima, posebno kad su igracke u pitanju – jer ih prosto obozavam. Toliko od mene i naravno cestitam ostalim dobitnicama Hvala svima i izvinjenje Dunji ovako javno
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 0:51:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Draga, hvala što reklamiraš naš sajt, to nam je svakako bitno jer želimo da se naša zajednica širi. Promenila sam pravila po predlogu korisnica i nadam se da će biti efekta i da će svi bii zadovoljni i da ćemo se IGRATI u ovim temama
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 0:53:14
|
|
|
|
dejana007
|
a će svi bii zadovoljni i da ćemo se IGRATI u ovim temama verujem da ce biti tako
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 1:07:17
|
|
|
|
tannata
|
ČESTITAM SVIM POŠTENIM DOBITNICIMA!!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 2:28:27
|
|
|
|
liliana
|
Čestitam mojim RR drugaricama, dobitnicima nagrada!!! Drago mi je da su sve 3 ZAISTA članice naše RR družine i da su , kao takve, dobile nagrade, da i ovog puta nagrade nisu otišle u ruke nekoga ko nije članica RR (mislim-zaista član, a ne član "po potrebi" za svrhu dobitka nagrade), več "nagradna igračica" na ovom portalu!!!
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 7:50:36
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam iz radoznalosti prvi put učestvovala u takmičenju, i nikome to nisam rekla osim jednoj članici, i vrlo sam zadovoljna što sam dobila, čini mi se 4 ili 5 glasova, i to od ljudi koji nisu znali da je to moja pesmica. Hvala drugari By the way, moja je br 20.
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 8:21:17
|
|
|
|
ljubavna
|
čestitam dobitnicama, sve pesmice su zaista divne!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 8:25:33
|
|
|
|
dejana007
|
hvala ljubavna i ja tako mislim
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 9:37:07
|
|
|
|
MASHKA
|
Žene ja sam totalni debil, tek sad vidim da se dele tri nagrade! Nisam se nadala pa nisam ni dolazila na ovu temu tako da je moja sreća sada još veća! Hvala svima, ovo je najlpeši novogodišnji poklon za Stašu i mene jer obožavamo igračke. I naravno, pozdravljam novo pravilo, jedino tako je ispravno jer polovina ovih ljudi koji su glasali ima ispod 10 postova!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?