Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 9:42:43
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: liliana Čestitam mojim RR drugaricama, dobitnicima nagrada!!! Drago mi je da su sve 3 ZAISTA članice naše RR družine i da su , kao takve, dobile nagrade, da i ovog puta nagrade nisu otišle u ruke nekoga ko nije članica RR (mislim-zaista član, a ne član "po potrebi" za svrhu dobitka nagrade), več "nagradna igračica" na ovom portalu!!! Ko o cemu, ti o ovome...po ko zna koji put, pa nije RR samo tvoja i tvojih prijateljica clanica! Ja bas dosta cesto preporucujem RR svojim drugaricama koje jos nisu clanice, za nekog ko je nov nije lako ukljuciti se u jednu ovakvu "zajednicu" (pricam iz iskustva), nagradne igre tome potpomazu... ja sam se prikljucila videvsi clanak o RR vezano za poklone u okviru "Porodica poklanja Porodici ". Cestitam pobednicama!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 9:50:27
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala AndreaK
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 11:18:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Još degu samo da mi javi sve što je portebno i šaljem u Aksu:)
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 11:29:00
|
|
|
|
boba 11
|
smrc smrc niko nije glasao za nas al nema veze imamo prilike opet da srocimo pesmice... Sve cestitke pobednicama i aplauz za nova pravila Pratila sam ova prepucavanja i nemam nameru da bilo koga uclanim samo da bih dobila nagradu ali ima nas svakakvih Inace i ja sam prvo dobila neku poruku za nagradnu igru i tako se uclanila ali sad sam presrecna sto sam clan ovako velike porodice i sto mogu da steknem nova prijateljstva ,puno dobrih saveta i odgovore na razna pitanja vezano za decu Pozdrav i sve cestitke i organizatorima i dobitnicima
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 12:07:45
|
|
|
|
tvoja.greska
|
sve cestitke pobednicama! prijava za nagrade nije ogranicena brojem postova?
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 12:52:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Nije, nema potrebe da ograničavamo nove članove u tom smislu, svi su nam dobrodošli. Ali da bi glasanje bilo objektivnije i da bi sprečili otvaranje naloga samo radi glasanja uveli smo novo pravilo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.1.2012 12:53:55 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:11:51
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK IZVORNA PORUKA: liliana Čestitam mojim RR drugaricama, dobitnicima nagrada!!! Drago mi je da su sve 3 ZAISTA članice naše RR družine i da su , kao takve, dobile nagrade, da i ovog puta nagrade nisu otišle u ruke nekoga ko nije članica RR (mislim-zaista član, a ne član "po potrebi" za svrhu dobitka nagrade), več "nagradna igračica" na ovom portalu!!! Ko o cemu, ti o ovome...po ko zna koji put, pa nije RR samo tvoja i tvojih prijateljica clanica! Ja bas dosta cesto preporucujem RR svojim drugaricama koje jos nisu clanice, za nekog ko je nov nije lako ukljuciti se u jednu ovakvu "zajednicu" (pricam iz iskustva), nagradne igre tome potpomazu... ja sam se prikljucila videvsi clanak o RR vezano za poklone u okviru "Porodica poklanja Porodici ". Cestitam pobednicama! Andrea, izvini, u čemu je tvoj problem sa mnom?????? Niti sam učestvovala, niti više učestvujem, niti ču učestvovat. Samo kažem da su nagrade otišle u ruke RR članica koje su zaista članice i zavređuju da dobiju nagradu, a ne u ruke onih koji dođu na RR da nešto pokupe, nikad niko ni na jednoj temi drugoj ih vidio nije, osim u temama gdje se nešto deeli. RR nije moja, niti mojih drugarica, niti sam ikada to rekla. Moja je u smislu da mi je lijepo družit se ovde3 sa devojkama na temama koje su predmet mog interesovanja, a sa devojkama koje su dobile nagrade bliska sam isto koliko i sa bilo kim drugim na RR!!! Znači-nisu mi drugarice ni privatno, niti na FB!!!
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:26:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Čestitke dobitnicama na predivnoj nagradi! Mi danas OPET Ivi kupili WOW igračku.... poludeli i tata i mama za njima Muvali se pola sata dok nismo odabrali čistača ulica Sad čekamo da se probudi pa da ga otpakuje...
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:30:56
|
|
|
|
degu
|
Hvala svima na čestitkama Dunja poslala sam ti pp, javi ako još nešto treba Čestitam i ja dobitnicima
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:35:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nama je vatrogasac LETEO sa terase i ostao nepovređen Ni ogrebotina! Eto malo reklame od veterana korisnika WOW igračaka A već merkam i sledeću...
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:36:38
|
|
|
|
Milevaa
|
e stvarno su pobedile najlepše pesmice, svaka čast stihoklepcima! Ivanka koju mi wow igračku najviše preporučuješ za devojčicu?
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:46:56
|
|
|
|
dejana007
|
i opet hvala svima mora se umesam ja nemam devojcicu, ali kad gledala wow igracke ona bundevica sa kocijama mi je prelepa (ima je ovde na prvoj strani)
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:50:25
|
|
|
|
Milevaa
|
Dejana videla sam je, prelepa je. ja bi mojoj devojcici kupila nju ili avanturu sa ponijem! obavezno okačite slike da vidimo šta ste dobile.
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:50:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Milevaa e stvarno su pobedile najlepše pesmice, svaka čast stihoklepcima! Ivanka koju mi wow igračku najviše preporučuješ za devojčicu? Jao ne znam, ona se igra sa svima podjednako. Sestrić ima policajca i raketu i ona se sa njima igra isto kao sa svojima (imamo vatrogasca i auto Polly), vatrogasca obožava! Ipak su zanimljivije ona koje imaju neke skrivene funkcije, otvaranje tajnih pregradaka, pritiskanje sirena, dugmića, okretanje nečega i slično. Videćemo kako će biti sa čistačem ulice.... off topic, izvin''te (Dunja nemoj da me biješ )
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 4.1.2012 13:51:48 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:50:50
|
|
|
|
Milevaa
|
jel vi birate igračke?
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:50:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni se svidja bundevica sa kocijama.
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 14:46:06
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: Milevaa jel vi birate igračke? mislim da dobijamo, ali sta god da je bicu prezadovoljna jer jos uvek nemamo ni jednu wow igracku :)
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 15:48:39
|
|
|
|
strumfetica
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 1:10:19
|
|
|
|
galovic
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 10:37:57
|
|
|
|
deki.rs
|
sve cestitke!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 16:00:17
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
cestitke dobitnicama... vidim da je ovde bilo raznih prepirki... pravila, pravila ... nasa pesmica nije imala nijedan glas inace nasa je bila pod br. 11 :)
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 17:08:36
|
|
|
|
tannata
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 21:09:17
|
|
|
|
ljubavna
|
da li će biti još ovih nagrada?
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 21:09:50
|
|
|
|
ljubavna
|
a što plačete? IZVORNA PORUKA: tannata
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 21:13:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ljubavna da li će biti još ovih nagrada? Krenula je nova kviz/anketa KLIK
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?