Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 15.1.2012 15:29:51
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala puno Dunja
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 15.1.2012 16:24:45
|
|
|
|
MASHKA
|
Bravo, igračka je preslatka!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 15.1.2012 20:18:19
|
|
|
|
tvoja.greska
|
dejana, super ste! (kao i uvek) čestitamoooooo :-)
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 15.1.2012 20:26:34
|
|
|
|
dejana007
|
hvala mashka hvala greska
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 15.1.2012 20:34:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
dejana, prelepa igračkica čestitke još jednom videćeš koliko će da se izigra sa njom a neuništiva je!!!! pretpostavljam da je prvo "probao" čovečuljka, tek toliko da ga "okusi"
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 15.1.2012 20:37:48
|
|
|
|
dejana007
|
hihihi u pravu si Ivanka, i ovcu i prase je probao inace zanimljiv mu je traktor kakav zvuk proizvodi kad se pokrece inace, otvorila, spakovala i ide negde da se sakrije, pa za neko vreme kad bolje razume - bice pravo iznenadjenje!!! Inace planiram jos par stvari iz kolekcije da mu uzmem, meni se licno mnogo dopada piknik, al ne znam dal bi se decaku to dopalo
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 15.1.2012 21:14:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 hihihi u pravu si Ivanka, i ovcu i prase je probao inace zanimljiv mu je traktor kakav zvuk proizvodi kad se pokrece inace, otvorila, spakovala i ide negde da se sakrije, pa za neko vreme kad bolje razume - bice pravo iznenadjenje!!! Inace planiram jos par stvari iz kolekcije da mu uzmem, meni se licno mnogo dopada piknik, al ne znam dal bi se decaku to dopalo Ma slobodno mu daj da se igra, samo skloni čovečuljka i ovcu da ih ne pojede, a traktor mu daj, obožavaće da ga "drnda", baš zbog zvuka. Iva se igra sa vatrogasnim kolima od 7-8 meseca i obožava ih. Pomera merdevine. otvara tajna vrata, otvara kabinu stavlja vatrogasca u nju, vadi pa sve iznova. I đubretara isto, okreće one četkice, ma sjajni su, ali vatrogasac je prva liga! Ja imam ćerku a amo bih joj automobile i traktore i kamione kupovala Zašto da ne i piknik za dečaka? Pa zar neće kad poraste ići na piknik? Nek vežba malo
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 16.1.2012 10:49:42
|
|
|
|
dejana007
|
hvala ivanka na preporukama! Dala mu jutros, za sad samo baca
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 16.1.2012 21:06:46
|
|
|
|
degu
|
Dejana mnogo ste slatki Zvali su i mene danas iz Akse, idem u sredu po nagradu
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 16.1.2012 21:23:21
|
|
|
|
minavb
|
Dejana preslatki ste!
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 16.1.2012 21:41:03
|
|
|
|
dejana007
|
hvala mina, degu i ja non stop pratim ovu temu i cekam slicice
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 17.1.2012 12:28:23
|
|
|
|
MASHKA
|
Stigla je i naša igračka, prelepa je. Staši se mnog sviđa a evo i fotkica:
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 17.1.2012 12:29:48
|
|
|
|
minavb
|
Slatkiš
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 17.1.2012 13:43:35
|
|
|
|
dejana007
|
preslatko ne znam dal zato sto sam zensko, al i meni sladji poni
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 17.1.2012 13:45:51
|
|
|
|
MASHKA
|
igračka je mnogo lepa, i naša i vaša! evo baš sada gledam katalog i mozgam šta bi sledeće mogla da joj kupim. IZVORNA PORUKA: dejana007 preslatko ne znam dal zato sto sam zensko, al i meni sladji poni
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 17.1.2012 13:51:26
|
|
|
|
dejana007
|
meni je sledece da dopunim farmu tj da kupim konja, kravu, macku i psa OVO i OVO. a posle nesto zuto, ta boja ga privlaci ( raketa najverovatnije)
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 17.1.2012 13:55:07
|
|
|
|
MASHKA
|
a mi ćemo verovatno onu bundevicu ili piknik kombi!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 17.1.2012 17:57:07
|
|
|
|
dunja RR
|
MASHKA medena je, hvala na sličicama
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 18.1.2012 7:54:48
|
|
|
|
MASHKA
|
nema na čemu, hvala vama na poklonu!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 18.1.2012 8:06:57
|
|
|
|
Milevaa
|
jao diva su i dečica ii igračke
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 19.1.2012 19:31:21
|
|
|
|
degu
|
Evo i naših sličica, malo su mutne, jer nije mogao da miruje čim je video igračku Jako mu se sviđa i samo viče: "Brrrrrrrrrrr...". Isprobao je i ukus svega, čini mi se da mu se i to sviđa Hvala vam svima još jednom, super je igračkica
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 19.1.2012 19:35:33
|
|
|
|
dunja RR
|
degu meden je, hvalaaa na sličicama
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 8:50:14
|
|
|
|
dejana007
|
degu, sjajnooooo
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 9:34:03
|
|
|
|
dejana007
|
Evo nas i OVDE
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 20.1.2012 11:09:03
|
|
|
|
diximar
|
moj favorit pobedio! cestitam!! uistinu, sve su pesmice zasluzile nagradu...a za degu mi je posebno drago,jer i ja imam sestrice kojima volim da udovoljavam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?