RE: Farba za kosu (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

maslackic -> RE: Farba za kosu (4.12.2011 20:33:24)

poslednje sto sam koristila je ona farba kao pena schwarzkopf perfect mousse.. i to je jedina farba koja mi je u trudnoci pokrila sede [sm=smiley36.gif] tesko se ispira, kao da je kosa puna peska ,ali super pokriva [sm=smiley1.gif] probaj sa njom..

PoisonEve -> RE: Farba za kosu (4.12.2011 20:36:56)

Moracu...

Nensi* -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 13:25:34)

Imam jedno glupo pitanje [sm=smiley36.gif]
Kad se radi proba da li postoji alergija na farbu,gde se namaze,na glavu ili na ruku gde inace rade alergo test?
Posle svega sto citam po novinama u poslednje vreme da su sve cesce alergije na farbu (jedna je sva otekla prosle nedelje od Stevan still color sampona) strah me da se ofarbam iako se farbam od svoje 15 godine.

PoisonEve -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 13:28:59)

Nensi, probaj na nadlakrici. Inace ja sam sad crna, ne pitajte nista...[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 13:29:47)

Ofarbaj se [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nensi* -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 13:50:05)

Hocu sigurno,ali cu i uraditi test [sm=smiley1.gif] Sto je sigurno,sigurno je [sm=smiley1.gif]

gagana83 -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 14:02:08)

Ja vec neko vreme koristim Garnier Colour Natural 8.1

[img]http://www4.slikomat.com/11/1208/n1c-266x40.jpg[/img]

ili Color Natural 8 i bas sam zadovoljna.
Fina je nijansa, nije ni skupa a nisam primetila ni da ostecuje kosu.

Nensi* -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 14:16:59)

Ja sam kupila garnier color naturals 101,ledeno srebrno plava,vec pola sata pokusavam da nadjem sliku na netu ali nema je.

Anoniman -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 14:49:21)

[img]http://www.garnier.rs/img/our_products/PRD_HAIRCOLOR/NUTRISSE/P53001-101-pack.png[/img]

ova?

Anoniman -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 14:50:40)

Ja vec 8 godina koristim Revlonissimo, a od kako sam plava isto Revlonissimo  1011 MN, naravno da farbam samo koren(ako neko zeli da zna zasto samo koren objasnicu) A svaki 3. ili 4. mesec toniram celu  Young Color 10.02.
   Mozda mi je to i profesionalna "deformacija" jer u svom salonu  koristim samo Revlon, od farbi do preparata za negu kose, pa sam pristrasna. Ali iskreno iza sebe imam godine iskustva sa Revlonom i masu zadovoljnih klijenata, tako da Revlon ne bih menjala ni za sta na svetu. Inace sve prvo isprobam na svojoj kosi pa onda  na klijentima.

Anoniman -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 14:58:47)

[img]http://www.facestar.cz/images/mini-COLOR_NATURALS_RANGE_BOARD.jpg[/img]

Ja ću da probam "pegavu plavušu", to je poslednji pokušaj da postanem plava bez blanša, to je treća u prvom redu.

Anoniman -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 15:03:36)

"pegava' odlicno izvlaci plavu boju, imala sam prilike da radim s njom. ali opet sve zavisi od tvoje podloge. i jos jedan savet...sto vise farbate celu kosu plavom bojom sve ce vise biti zuta. naravno ovo vazi da devojke koje imaju problem sa pigmentom

isidora88 -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 15:28:01)

meni pegava uopste nije izvukla lepo boju,koren mi je bio sargarepa narandzast a krajevi beli,izgledala sam kao debil[sm=smiley36.gif]
inace mi je prirodna boja kose smedja i imam glupi crveni pigment. sad sam se ofarbala nekom farkom farbom,kakao-tamno plava i super je posle 2,3 pranja,budem plava ali nema zutila[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 18:49:11)

Pa da, zbog podloge je tako. zato treba kombinovati farbe i nikada, ali nikada ne farbati celu kosu! 

gagana83 -> RE: Farba za kosu (8.12.2011 19:04:27)

IZVORNA PORUKA: isidora88

meni pegava uopste nije izvukla lepo boju,koren mi je bio sargarepa narandzast a krajevi beli,izgledala sam kao debil[sm=smiley36.gif]
inace mi je prirodna boja kose smedja i imam glupi crveni pigment. sad sam se ofarbala nekom farkom farbom,kakao-tamno plava i super je posle 2,3 pranja,budem plava ali nema zutila[sm=smiley1.gif]

Meni se to desilo kad sam pre mnoogo godina sama stavljala blans, tj. drugarica mi stavljala. Nikad necu zaboraviti kakva mi je kosa bila.

Tasho, trebalo bi pegava da ti izvuce boju.

dacica -> RE: Farba za kosu (9.12.2011 0:50:18)

jel video neko u prodaji ovu novu garnije plavu led????

Anoniman -> RE: Farba za kosu (9.12.2011 12:23:07)

Zene, nemamo sve isti tip kose, koze i sl. Jednoj moze da odgovara neka farba drugoj ne, ne znaci da farba nije kvalitetna i sl. Na pr.moja mama je probala vecinu skupljih farbi i neke joj nisu prekrivale sede,neke se ispirale i onda je kupila neku jeftiniju koju koristi niz godina! Dok sam ja bila na praksi u jednom salonu u kom frizerka koristi iskljucivo subrinu profesional i vecini odgovara. Ali tvrdim da bitnu ulogu tu igra znanje frizerke da kombinuje boje. Retko kad koristi samo jednu nijansu!

lanajelena -> RE: Farba za kosu (9.12.2011 12:53:31)

IZVORNA PORUKA: maslackic

poslednje sto sam koristila je ona farba kao pena schwarzkopf perfect mousse.. i to je jedina farba koja mi je u trudnoci pokrila sede [sm=smiley36.gif] tesko se ispira, kao da je kosa puna peska ,ali super pokriva [sm=smiley1.gif] probaj sa njom..

E bas trazim nekog ko je probao ovo,jel se stvarno nanosi kao sampon?da li bi ja mogla da nanesem sama na moju gustu kosa a da se pri tom nisam nikad sama farbala [sm=smiley1.gif]

Nensi* -> RE: Farba za kosu (9.12.2011 12:56:21)

Tash,nije ni jedna od tih,evo slikala sam kutiju [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/1209/cvc-1.jpg[/img]

Jacq,ja moram da prefarbam celu kosu jer sad imam pramenove koji su vec dosta izrasli,evo slika kako to sad izgleda,i planiram da se sisam,postavila sam sliku u temi frizura.

[img]http://www4.slikomat.com/11/1004/cly-2.jpg[/img]

Znam ja da meni nece ispasti boja kao na kutiji,i imam strpljenja da se farbam nekoliko putaa dok ne dodjem do plave,ali bih samo zelela da izbegnem blans jer mi on sprzi kosu.

lanajelena -> RE: Farba za kosu (9.12.2011 12:58:10)

Nensi zasto se farbas kad imas lepe pramenove [sm=zmeden.gif]

Nensi* -> RE: Farba za kosu (9.12.2011 13:00:35)

Pa navikla sam da sam plava,a i pramenove sam izvukla da mi bar malo olaksaju prelazak u plavo. Ovo je slikano pre 2 meseca,i sad mi je izrastak jos veci,a ne bi opet pramenove jer mi kosa izgleda kao metla od blansa i razvlaci se kao zvaka.

lanajelena -> RE: Farba za kosu (9.12.2011 13:03:12)

Ja ti ovako kao plavusa kazem da ti ni to nije neko resenje za bolju kosu [sm=jezicek.gif]

Nensi* -> RE: Farba za kosu (9.12.2011 13:05:15)

Ma bila sam ja plavusa gooooodinama,ali od kad sam ostala trudna poludeli mi hormoni i nikako nisam mogla da izvucem boju pa sam se prefarbala u svoju prirodnu. E sad kad je prosla i trudnoca i dojenje i kad su mi se sredili hormoni hocu opet da pokusam,a i bice mi mnogo lakse jer cu imati kratku kosu.

Alexis79 -> RE: Farba za kosu (9.12.2011 17:26:18)

IZVORNA PORUKA: Nensi*

a ne bi opet pramenove jer mi kosa izgleda kao metla od blansa i razvlaci se kao zvaka.

To ti je neko izgoreo kosu blansom.Ja vec dugo imam pramenove u razlicitim varijantama i kosa mi je super.
Znam da moj friserka koristi neki blans bez amonijaka i kosa mi nikad nije tako "zvakasta".
A bila mi takva nekad davno kad mi ne jedna tzv.frizerka urnisala glavu.

P.s pramenovi su mnogo laksi za odrzavanje od plave kose.Imala sam i jedno i drugo.

Meisje -> RE: Farba za kosu (9.12.2011 17:35:28)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: maslackic

E bas trazim nekog ko je probao ovo,jel se stvarno nanosi kao sampon?da li bi ja mogla da nanesem sama na moju gustu kosa a da se pri tom nisam nikad sama farbala [sm=smiley1.gif]

Ja koristim pena sistem vec par meseci(Loeral i John Frieda) i pokriva sve bez problema! Imas pumpicu i samo nanosis a pena se totalno sjedinjuje sa kosom,kao sampon. Apsolutno nema potrebe samo za farbanje da ides kod frizera!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>