RE: Farba za kosu (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

PoisonEve -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 13:27:57)

Ja sam davno bila plava, al evo vec par godina sam crna ili smedja. Sad bi da se opet vratim u plavu i sta bi prvo trebala da uradim? Pramenove?

Ovo sam ja kad sam bila plava
[img]http://www4.slikomat.com/11/1106/m87-ja-san.jpg[/img]

A ovo sam ja sada (ne mogu da nadjem sliku gde sam sama a da je blizu)

[img]http://www4.slikomat.com/11/1106/o89-crna-s.jpg[/img]

Anoniman -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 13:32:49)

Eve, meni se čini da si ti rođena za crnku[sm=smiley1.gif] Lepa si u svakom slučaju, a ako hoćeš plavu, ide prvo skidanje boje, pramenovi pa farbanje...kod mene je taj proces trajao oko godinu dana, postepeno. Nisam morala da se šišam, osim redovnog skraćivanja, a može i sve da se uradi u jednom danu, samo tako košta oko 150 evra.

Jeca* -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 13:34:56)

PE, ako nemas dobrog frizera, mogu da ti preporucim mog. Majstor je za boju, stvarno je super lik, a pritom mislim da nema sanse da ti uradi sa kosom nesto samo da bi zaradio, ako misli da to nije dobro. Bas je dobar frizer. Inace, i meni se vise dopada kako ti stoji tamna kosa [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pippi29 -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 13:39:06)

IZVORNA PORUKA: Jeca*

PE, ako nemas dobrog frizera, mogu da ti preporucim mog. Majstor je za boju, stvarno je super lik, a pritom mislim da nema sanse da ti uradi sa kosom nesto samo da bi zaradio, ako misli da to nije dobro. Bas je dobar frizer. Inace, i meni se vise dopada kako ti stoji tamna kosa [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

limunada -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 15:11:14)

IZVORNA PORUKA: Inica

IZVORNA PORUKA: limunada

Ih ja vec kupila,djavo neda mira.Srebrnasto plavu pa boze pomozi.Ma vec sam ja bila plava a prirodna boja mi je svetlo smedja.Kad se ofarbam slikam se i postavljam da vidite

Mislim da ce ti super ispasti.. A koja je farba u pitanju?

Paletina evo koliko se moze videti
[img]http://www4.slikomat.com/11/1105/sl-nidzil.jpg[/img]

limunada -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 15:12:32)

PE mnogo ti lepse tamna [sm=smiley1.gif]

limunada -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 15:13:33)

PE oci ti dodju do izrazaja kad si tamnija,lepe oci imas [sm=love.gif]

PoisonEve -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 15:33:08)

eee,plasila sam se ovakvih odgovora[sm=smiley36.gif], ja bi bas nacinila neku promenu...
limunadice, tvoja boja je predivna, zaista.

Anoniman -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 15:47:09)

PE, ne moraš da se ofarbaš da bi promenila kosu, što se ne bi ošišala, na neku blesavu frizuru? Čini mi se da imaš nemirnu kosu, polufrćkavu? Svašta se sa njom može napraviti, a ti imaš baš lepe crte lica pa mislim da teško možeš mnogo da promašiš frizuru[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Inica -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 16:20:35)

Limunada, i ja koristim srebrnkaste tonove, jer mi je tamnija podloga (nego tvoja) pa sam znala da ce ti ispasti ok.. Sa njima uglavnom nema onog zutila ili narandzastog odsjaja.. Mada ja koristim goldwell.. Zadnji put uzmem loreal cas_ting, kao zato sto je bez amonijaka, pa bar to da koristim u trudnoci- ali jok, ni priblizno ne ispadne kao sa goldwellom.
PE, definitivno tamnija boja.. Mnogo bolje ti stoji..

limunada -> RE: Farba za kosu (6.11.2011 21:29:04)

Ja sam ranije garnier uzimala, a sad paletu i bas sam se bojala da nebude narandzastog odsjaja,hvala bogu ok je,al me je glava pekla boze sacuvaj,imala sam neku krasticu i toliko je izjelo da mi je krv isla,tako da drugi put neznam dal cu paletu uzeti,a tu goldwell nisam nikada koristila a i nema tu u mom kraju vec moram u grad ici,al videcu za drugi put [sm=smiley1.gif]

Meisje -> RE: Farba za kosu (10.11.2011 16:10:08)

Devojke, je l neko imao iskustva sa L Orealovim Mousse farbama? Ja kupila svetlo smedju i ofarbam se ispalo mi 10 puta tamnije nego na slici?!? Isto jedna drugarica uzela sa crvenim odsjajom ispalo joj nesto sasvim levo?!? A pri tom nismo isle na velike razlike u nijansama,hocu da kazem ne pravimo razliku u boji kose...[sm=zmeden.gif]

snješka -> RE: Farba za kosu (10.11.2011 16:31:10)

Kažu neki da je loša i da se brzo ispere. E sad, vrlo je moguće da je i do kvaliteta kose. Ne znam, nisam je probala, ali ću je probati. Baš da vidim i to čudo.

PoisonEve -> RE: Farba za kosu (10.11.2011 17:16:08)

Nedjo, meni je jako kvrdzava kosa i poprilicno suva, jako mi je tesko da se lepo osisam a da ne moram stalno da se feniram.
Limunbao, jesi li koristila igoru? Mnogima je ona dobra, meni doduse nikad nije uspela da izvuce belicastu nijansu.

Anoniman -> RE: Farba za kosu (10.11.2011 17:20:35)

PE i meni se vise dopada tamna. Ali ne moras da budes crna, ima lepih tamnijih nijansi, nekid cokolada ili kestenjastih. Cini mi se da ti sa tamnom kosom lepse oci dolaze do izrazaja.

maslackic -> RE: Farba za kosu (10.11.2011 17:26:22)

Pe,zasto se farbas u plavo? jos vise ce ti se isusiti kosa...ja imam uzasno suvu,ostru i kovrdzavu kosu i sad se samo trudim da farbom pokrijem sede jer ih imam previse za svojih 27 god, i planiram kada se porodim da trajno ispravim, kontam da je to najjednostavnije za odrzavanje, kod one bokine frizerke.

pre bih je ostavila neisfeniranu nego daje isusim dodatno jakom farbom..vise volim da je zdrava,pa makar bila i cupava [sm=lev.gif][sm=smiley36.gif] (nisam ljuta,lav je ovde samo zbog frizure)

Meisje -> RE: Farba za kosu (10.11.2011 20:09:36)

IZVORNA PORUKA: snješka

Kažu neki da je loša i da se brzo ispere. E sad, vrlo je moguće da je i do kvaliteta kose. Ne znam, nisam je probala, ali ću je probati. Baš da vidim i to čudo.

Ova boja sto sam ja uzela je super ali ja sam htela svetlije,na slici je na granici izmedju smedje i plave a meni je ispala skoro crna! I jos nesto,u uputstvu pise da se farba samo ispere mlakom vodom,bez sampona!! Mozda ce se isprati vremenom...ali malo je to glupo...

E a ima i neka fora za skidanje boje sa kose,kad sam bila u jednom salonu neka devojka je to kupila jer je menjala boju,moram to da nadjem...

maslackic -> RE: Farba za kosu (13.11.2011 17:53:18)

u Zemunu u Glavnoj ima Hair Planet salon imaju i prodaju, tu ima taj skidac farbe... nesecam se cene,koleginica je kupovala ,a prodavacice su jako ljubazne sve ce ti objasniti za slucaj da hoces sama da skidas farbu.

Inace,koleginica je sama uspela da sve zama uradi ali ona ima kratku kosu...[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Farba za kosu (19.11.2011 16:58:42)

ove brilijant farbe su vrhunske ja sam ih nekada koristila,bas neku nijansu crvene..taman kad sam se udala 2003-e i vise ih nikad nisam videla u prodaji! to su Nemacke boje za kosu..koristila sam i Dixonove i dobre su i dugo nisam mjenjala farbe kad sam se ofarbala u svoju prirodnu nijansu-tamno smedje,koristila sam Loreal kolkekcija preferans do danas..

[img]http://www4.slikomat.com/09/1013/cf5-Brilla_thumb.jpg[/img]

Nensi* -> RE: Farba za kosu (22.11.2011 14:43:21)

KLIK

Meisje -> RE: Farba za kosu (22.11.2011 14:49:37)

IZVORNA PORUKA: maslackic

u Zemunu u Glavnoj ima Hair Planet salon imaju i prodaju, tu ima taj skidac farbe... nesecam se cene,koleginica je kupovala ,a prodavacice su jako ljubazne sve ce ti objasniti za slucaj da hoces sama da skidas farbu.

Inace,koleginica je sama uspela da sve zama uradi ali ona ima kratku kosu...[sm=smiley1.gif]

Hvala puno,samo gde je tacno,kod Poste,ili gore kod Meka...?

Nensi,kuku lele..vise ne kupujem Loeral!!

LillyT -> RE: Farba za kosu (22.11.2011 21:25:54)

Planet hair imaš i na Bulevaru, preko puta Madere (ne znam šta ti je bliže). Ja kod njih kupujem već godinama i prodavačice su super. Naravno, pokušavaju da ti prodaju još sijaset proizvoda, ali su stvarno detaljne što se tiče objašnjenja.

meyo -> RE: Farba za kosu (4.12.2011 11:37:14)

jel ima neko da se farba Davines kozmetikom tj. farbama meni moja frizerka preporucila
a vidjela sam par cura ofarbanih tim foarbama i izgleda savrseno sjajno i prirodno??

PoisonEve -> RE: Farba za kosu (4.12.2011 12:03:32)

Maslackic i ja planiram da idem kod Bokine frizerke ali kad pocnem da radim[sm=smiley1.gif]
Ja sam unustila boju kose! Kupila sam paletinu farbu- kakao boju, medjutim koren mi je mnogo svetliji...ma bas je ruzno[sm=smiley19.gif]

maslackic -> RE: Farba za kosu (4.12.2011 20:30:15)

IZVORNA PORUKA: Meisje

IZVORNA PORUKA: maslackic

Hvala puno,samo gde je tacno,kod Poste,ili gore kod Meka...?

preko puta Meka tacno , ja sam tek sad videla poruku [sm=smiley1.gif]

Nensi,kuku lele..vise ne kupujem Loeral!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>