dunja RR -> RE: Farba za kosu (11.4.2022 10:52:27)
|
Fil i ja sam odlučila da uradim balayage, jer volim da sam plava, a pošto samo izrastak farbam inače, ali od pre 2 godine ne plavom klasičnom, nego nekom tamno plavom (zbog sedih), sada mi je cela kosa zapravo svetlo smeđa. Inače mi je jako duga, tanka ali gusta, frizeri kažu zdrava i lepa, tj. tvrde da samo zdrava kosa može da dostigne ovu dužinu. Stavljala sam neka 2 tretmana u poslednjih par meseci, pojma nemam koja, bili su na akciji u salonu (10 minuta se drže, nakon pranja). I oset____i se da je kosa bolja posle njih. Pre par dana sam ofarbala izrastak u salonu, i planiram sledeće nedelje da zakažem balayage, da bi mi donji deo bio plavlji. Prvo sam mislila da uradim samo površinske pramenove, ali sam skontala da mi je ipak balayage lepši, za ovo što ja želim. Ja volim da sam plava, ali pri korenu tamnija, zbog sedih, koje su mi baš jake, i plava boja ne može dobro da ih pokrije. IZVORNA PORUKA: Filadendronka Ja sam zakazala balayage posle bas puno vremena. Volim koren kad se vidi, ali primetila sam da sam pocela da sedim. I sad se premisljam sta cu, niti bih da farbam koren, niti bih klasicne pramenove skroz iz korena.
|
|
|
|