Moiraina -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (30.7.2013 20:06:51)
|
MiLj, što je beba starija, sve više bude tih komičnih situacija. Najnovija zanimacija mog bebca: kada se najede, prestane da vuče i onda sa sve (.) u ustima krene da duva, onda provali kakav zvuk proizvodi tako (prrrrr) i počne da se smeje i onda sve ispočetka [sm=jezicek.gif]. Nego, htedoh ti reći, nemoj sada preterano da razmišljaš o tome kada i kako ćete prestati, uživaj dok traje, pa ćeš već vremenom sama videti kada je ona spremna i kada/ako tebi postane opterećenje. I nemoj da dozvoliš da drugi utiču na tvoju odluku o tome, pretpostavljam kakve ćeš komentare dobiti (tipa dokle više, ona je velika, itd), to je samo između tebe i tvoje bebe. A kad smo kod toga, meni je moj posle 9,5 meseci uspeo da napravi ragadu (nisam ih do sada imala, čak ni na samom početku), kao da me je neko zasekao nožem ispod bradavice. Mackam onom Babylove kremom, pa se malo smiri, pa sledeći put kad sisa opet se iziritira i tako... To traje već nekih nedelju dana i boliiii, a danas me ne boli više samo tu, već me povremeno žigne i unutra, iskreno malo mi je sada i frka da se nešto ne zakomplikuje.
|
|
|
|