Mali_miš -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (25.6.2013 17:32:33)
|
Evo mene da vam ispričam slučaj od juče uveče. Sada mi tek ništa nije jasno. Dakle, jela je u 17h. Okupali smo je oko 19h, jer nije spavala popodne (prethodno je odvalila dve ture po 2h) i nešto pre 20h ja htedoh da joj dam da jede, jer se bunila da joj se spava, pa reko' taman i da jede pred spavanje. Dadoh joj da siki, ona počela da se bacaka. Sačekam da dođe let down, ona se bacaka još više i vrišti. Pomislih "ok, nije gladna, ješće kasnije". MM joj dade vode (on ima politiku da je bebama potrebna voda, a i baš me je interesovalo šta će biti), ona popila malo - oko 15-ak ml i zaspala. Probudila se posle pola sata i ja joj dadoh odmah da jede (u nadi da će nastaviti sa spavanjem) i tada je prvi put posle ko zna koliko vremena jela lepo otpočetka do kraja, 2x10min i baš se lepo naručkala, iako posle nije zaspala. Zašto je htela da pije vodu, a nije htela da siki?! Pojma nemam. I to čak nije htela da siki ni dok je u toku refleks otpuštanja mleka. Skroz sam u rebusu. =))) Danas nam se uglavnom dešavalo da joj se istovremeno spava i da je gladna, tako da ne mogu da istestiram teoriju da je SAMO GLADNA i zbog toga da kenjka, pa da joj dam da jede i da vidim kako će biti.
|
|
|
|