Moiraina -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (6.7.2013 19:55:54)
|
Da li je moguće da beba od 8,5 meseci više nije zainteresovana za dojenje? Nešto mi to rano... Ovakav nam je sad raspored: ujutru oko 6 se budi i tada jedino lepo sisa. Onda oko 8 sisa još malo, ali to je čini mi se samo da utoli žeđ. Onda ide doručak u 9, pa ručak oko 12 ili 1, zavisi da li spava pre ili posle ručka, pa onda užina oko 4 ili 5 i onda pred spavanje sisa, ali ne nešto mnogo, uspava se ili uz dojenje ili mu dam dudu i spava celu noć. Ja ga nudim preko dana još 1 ili 2 puta da sisa, ali uglavnom neće, nije to štrajk (ne plače) već krene, povuče malo i pusti, gleda me i smeje se. Na kašiku samo zeva, čvrstu hranu tamani, čak sad normalno pije vodu, ali sisa lepo samo jednom u toku dana (ujutru). Ne znam šta da mislim, jeste da mu izlaze zubići, ali ne vidim da mu to smeta da sisa, više je u fazonu da odbija i smeje se. Raspoložen je, piški dovoljno, kaki normalno, spava celu noć... Izgleda mi da smo ipak u fazi odvikavanja [sm=smiley13.gif] Meni se sada mleko smanjilo, jer ovo traje već jedno nedelju dana, a ja nisam sigurna da li da ga pustim ili da i dalje insistiram, plašim se da uskoro ne nestane skroz...
|
|
|
|