MarijaBg -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (23.3.2013 21:23:03)
|
Zeljo, ja te skroz razumem! Meni je tako bilo sa Natalijom, od prvog dana je zelela da visi na sisi non-stop, prvih mesec mi je sve to bilo divno, nije mi bilo tesko, ali kad je vec pocela da jede, dobila zube, smucilo mi se sto ne mogu da se opustim 2 sata a da ona ne trazi da sisa. Toliko sam bila neispavana da nisam znala gde se nalazim, mm radi po ceo dan, nas dve same... 1000 puta sam jela sa njom u rukama, trpela da ne idem u wc, jer ona visi na sisi po pola sata-sat, tako se uspavljuje, tako se smiruje... Ali sam imala veliku pomoc mm, prestala sam da joj dajem nocu da sisa kad je imala 9 meseci. On je sa njom u sobi spavao i nosao kad zaplace, ja pobegla u drugu sobu. 3-4 noci je bio haos, posle ttoga se jos vise od mesec dana budila, ali zaspi odmah. On je uzme, malo nuna i spusti, ona odmah nastavi. Jedne noci je prestala da se budi i vise se nije budila, sem kad je nesto boli ili je bolesna [sm=smiley1.gif] Inace zadnja 2-3 dana se i sa ovom malom mucim, imala je par dana dosta slina, nakupio joj se slajm, pa ga malo-malo povrati i davi je dok sisa [sm=smiley13.gif] Danas je 3 puta povratila, taman se lepo najede i sve ispovraca. Posle toga opet sisa, ali nema toliko puno mleka da jako ide, a ona vec umorna od svega, sisa malo, pa zadrema, pa se probudi posle pola sata, pa opet i takooo [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|