Verus -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (29.3.2012 19:07:18)
|
Bio 'zavezan'...i jaaako mu je kratak jedva ga moze izbaciti do donje usne, tako da je od beba koja SUPER sisa, sa neke 3 nedelje starosti kad su mu usta porasla, prestao da moze da se uhvati i formira vakum, pa je mleko curilo svuda, on coktao, cak i na flasicu se jedva hranio....Sad je puno bolje, dojim ga opet nocu[sm=bravo.gif] Danju, mama na flasicu dok sam ja poslu. Presrecna sam! Jedino stu sekli na zivo, nista mu nisu dali! Siznula sam..ali druga je opcija bila pod total anestezijom, a znam da to nije zdravo, pa smo ovako pregrmeli tih 30 sekundi... Sesili: to i krene posle par minuta, kad nastupi tak jak otpust mleka...mozes malo da izmuzes pre, ili samo skloni bebu i u pelenu nahvataj te mlazove, kad se smire vrati bebu nazad. Meni je kod cerke tu JAKO pomaagla poza "football hold" pisala sam gore. To je ono "beba pod misku" glava napred, noge ka tvojim bubrezima-stavis bebicu na jastuk namestite se tako i super. Tad cesto mlazevi prvo udare u nepce pa onda guta-ovako im prska direktno u grlo i dave se. Al kad bude stariji mnogo ce da voli sto su ti takve sike[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: vonavoj u bre verus,nisam u toku..sto su mu sekli jezik[sm=zmeden.gif] kako si hrabra i istrajna,odusevljavas me[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|