Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 24.9.2017 22:05:50
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Za Svekrvu nemam loše reči, dobro možda po nekada puno brine ali to radi svaka majka. Šta da kažem, udala sam se za njenog sina jedinca rodila joj unuče, njoj je samo da se ja ne nerviram i da brinem o bebanu. Jedino što me po nekada ubija u pojam je što npr. Dođe sa posla, presvuče se i sve što treba obavi, sedne za sto da ručamo i posle minut sledi pitanje "šta ćemo sutra za ručak" haha to me malkice nervira a ona šta će uvek voli da zna unapred
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.9.2017 0:04:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
tatjana, isto ja radim. Unapred vec smisljam sta cu za rucak. To je sasvim normalno.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.9.2017 0:09:49
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Ma ne kažem ja da to nije dobro već me sama ta rečenica koju svekrva izgovori skoro istog momenta kada sedne za sto a ja budem u fazonu čekaj pa nismo još ni ovo pojeli. Joj a biću i ja svekrva ko zna kakva ću ja biti..
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.9.2017 21:14:43
|
|
|
|
Duškić
|
Meni treba prekosutra da dodje svekrva. Ne volim bas njeno prisustvo, iskrena da budem, a i ponervozi me oko dece , digne paniku..Ne volim kad neko ne bira sredstva da bi bio u centru paznje.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.9.2017 11:39:53
|
|
|
|
suzi kju
|
Hmmmm šta reći, niti simpatija niti antipatija, apatija je definitivno, sto je verovatno i najgore osećanje. Ništa,ravna linija, toliko sam razocarana i nju i svekra da nemam reči, 0 je ipak neka vrednost, oni su ispod nule. I kad god smo u kontaktu sa njima, sve niže i niže padaju u mojim očima,toliko nisko da ih zalim ...
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.9.2017 11:43:44
|
|
|
|
krin 40
|
Ja idem petog u Ča i jedva čekam da odem kod moje Mici.Stvarno mi je žao kada pročitam kako su nečiji svekar i svekrva loši.Ja sam verovatno imala sreće ako se uzme u obzir da mene uopšte nije lako zavoleti
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.9.2017 11:47:13
|
|
|
|
suzi kju
|
To je lepo čuti/ pročitati Krin. OOvde se uopšte ne radi o meni i mm, problem je u njima jer su loši ljudi. O njima bih mora knjigu da napišem. Zamisli do koje je mere mm razočaran u njih, kada on sam kaže da i ne oseća da ima roditelje, kao da su se oni njega odrekli. Kraj.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.9.2017 11:51:59
|
|
|
|
krin 40
|
Suzi na to sam i mislila.Ne razumem ljude koji otežavaju život rodjenoj deci.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.9.2017 9:27:50
|
|
|
|
Tatjana.87
|
O kako vas razumem! Umesto da olaksaju oni otezavaju za bezveze...i to sa naglaskom da je to iz najbolje namere..
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.9.2017 9:55:28
|
|
|
|
emicaa
|
Krin ti i ja smo imale srece.Ja sa svojom svako vece pijuckam vince,sad pricamo da odemo jednom negdje nas dvije na izlet da fotkamo na miru.Djelimo zajednicki hobi pa nam super
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.9.2017 9:58:08
|
|
|
|
krin 40
|
Emice nećeš verovati ali dok sam pisala o mojoj Mici pomislila sam na tebe i tvoju sveki
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 20.10.2017 15:21:17
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Super!! Divna je zena zaista.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 20.10.2017 16:44:12
|
|
|
|
degu
|
I dalje ok i dalje mislim da je super žena Nema veze što mi slabo pomaže, pai njoj treba pomoći niko je ne pita.Meni se samo bitno da je najbolja baba mojoj deci
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 20.10.2017 16:44:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Lepo receno,potpisujem.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 19:41:15
|
|
|
|
vbojana
|
Opet ja.. zanima me samo vase misljenje o jednom "problemu", mesanje svekrve u to sta beba jede.. ako kazete da joj vi to jos ne dajete i onda otkrijete da joj je ona dala, a vas slagala da nije, kako biste reagovale?
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 19:53:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Joooooooj 😲😲😲 Ne znam sad tacno sta bih ti rekla, ja nemam svekrvu pa ne mogu tacno da zamislim ni taj odnos, ni kako bih reagovala, ali bih pooooluuuddeeelaaaa 😲 Moja mama je mojoj maloj odsekla siske a da me nije pitala, i odsekla joj je naravno krace nego sto bi trebalo, ja sam poludela i jako sam bila besna i to sam joj otvoreno stavila do znanja, bas sam bila jako besna Posvadjala sam se sa njom.... tj.vikala sam i to, ona je bila svesna svoje greske... Ali opet to je mama a ne svekrva
< Poruku je uredio mama Jo -- 9.11.2017 19:55:01 >
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 19:56:54
|
|
|
|
vbojana
|
Lako je sa mamom, i ja bih mojoj rekla, i ona to vise ne bi. I svekrvi sam rekla da mi ne dajemo to jos, i ona da.. znaci dzaba sto sam ja rekla. I to otkrijem kad sam dosla kuci, znaci ne odmah, pa ne znam kako i da li uopste da reagujem..
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 20:12:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja nije smela ni da pomisli na to jer zna kako bi mm i ja reagovali.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 20:12:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bas je to nezgodna situacija Moja to nije radila pa ne mogu da se stavim u tvoju poziciju, ali bi mi bilo jako neprijatno da joj kazem da sam ljuta zbog toga.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 20:21:19
|
|
|
|
isidora88
|
Ja bih joj rekla isto kao i svojoj mami, haos bih napravila, mada mene znaju kakva sam tako da mislim da se ne usudili
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 20:21:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne bih smela tako bitne stvari da sakrije, a da me ne pita.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 20:27:41
|
|
|
|
vbojana
|
Mm nije mogao da izdrzi i nazvao je, hrana koju kaze da mu je dala je netaknuta, voda iz termosa takodje.. kaze nije videla to da sam stavila pa je prokuvala svoju vodu. A sve je stajalo u jednoj kesi, odakle je uzimala i ostalo, pa kako je to videla a termos od 2l nije..? Imam razloga da sumnjam, jer dok ja pricam ona tepa bebi, mene ne ferma ni 5%, valjda joj je "ispod casti" da joj neko pametuje, a toliko je dece odgajila.. ili me prekine i kaze: "ja sam mojima davala, sad je sve nesto novo"..
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 20:31:51
|
|
|
|
mama Jo
|
A od toga ,ja sam mojima davala a sada je sve nesto drugacije" dobijam rogove.... pa najbolje da je sve isto kao i pre 20-30 godina. Ja polazim od toga - ako mogu na rodjenu majku da vicem, e pa mogu onda na svakoga i svakome u lice da kazem sta imam... I htela sam da pisem da mozda kazes muzu pa da joj on lepo objasni da to ne radi, i da se uvek prethodno posavetuje sa tobom!
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 20:38:59
|
|
|
|
vbojana
|
Muzu sam odmah rekla, on je hteo da zove, pa mu ja nisam dala, ali ipak je nazvao.. Ne bih sumnjala da se ona ne iscudjava kad kazem da nesto ne dajem, kravlje mleko npr. - zasto, pa kako, pa ja sam mojima davala od 3 meseca... I zasto onda mom detetu ne bi dala..
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.11.2017 23:40:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vbojana Opet ja.. zanima me samo vase misljenje o jednom "problemu", mesanje svekrve u to sta beba jede.. ako kazete da joj vi to jos ne dajete i onda otkrijete da joj je ona dala, a vas slagala da nije, kako biste reagovale? Iz tvoje perspektive bih bila ljuta kao ris. O da, ko zna sta bih sve rekla a mm bi bio jos gori prema svojoj majci. No evo sad skoro 5 godina kasnije, pa ne znam. Cekaj ponovo da dobijem bebu evo sad mi to uopste ne izgleda strasno jer sad imam utisak da sam preterivala kad sam uvodila D hranu. Jos je ova moja probirac, a da sam joj dala "pasulja sa pola godine" sad bi jela sve. U svakom slucaju mene ceka verovatno ista nervoza kao i tebe sto je sad strefila jer treba u aprilu da se porodim i vec se molim Bogu da sto manje vidjam i svekrvu i moju majku jer ne mogu da slusam njihova popovanja i njihove logike . znaci zakljucacu se u kucu i nikog necu pustati. A srecom nekom meni ni prvo dete niko nikad nije cuvao, a kamoli dok je bila tako mala dok sam joj uvodila hranu tako da se nadam da cu i sad moci svuda sa svojim detetom da jen ikom ne ostavljam jer ja instiktivno ne verujem babama. Znaci dedama verujem, ali babama nikako HAha jao grozna sam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?