Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha da bas to Ank, ispadne "prigovaras mi a ja ti cuvam dete"ma da, ni ja to ne volim. I u pravu si s takvim ljudima je najbolje tako, a s obzirom da vbojana ima mamu kojoj veruje, ja uopste ne bih davala sveki da cuva decu vec samo mami.Pa nek se sveki ljuti kolko hoce I na ovo imam komentar. Kad se Luka rodio, više sam volela da ga čuva moja mama. Sveki sam isključivala, muvala sam na sve moguće načine da ga ne ostavljam kod nje. Onda se rodio Marko. Moja mama nema iskustva sa dvoje male dece (razlika između mene i brata je 13 godina), i njoj je to jako velik teret, oni su po njoj stalno na rubu života i smrti, ona bi sa njima da slaže kocke i crta, a oni prosto divlji, tukli bi se, vijali (ljubi ih majka ). Tvrdila je da su nevaspitani. Kako je lekar, znala je mnogo više o alergijama, i cela priča sa Markom i njegovom alergijom na mleko je bila prilično komplikovana kada je moja mama bila u pitanju. Moja sveki odgajila 3 sina, od toga razlika između prva dva godinu dana. Njoj su moja deca anđeli, slušaju, sve je super bilo. Kad spavaju kod sveki - nema kupanja. Tako mi je lakše nego da se objašnjavam oko temperature vode i prostorije, brzine brisanja, pakovanja peškira (Marko jedno vreme nije smeo da koristi ništa u čemu ima oplemenjivača rublja), a onda još i crne misli o mogućnosti davljenja u kadi i proklizavanja na pločicama. I sada više volim kada ih sveki čuva. Luka više voli da ide kod moje mame, oni žive u gradu, imaju internet, on se zavuče u ujinu sobu i niko ga ne dira sem kad treba da jede. Marko više voli da ide kod sveki, oni žive na Fruškoj gori nadomak grada, imaju koke, jaganjce, mačiće, baštu.