vbojana
|
Rekla sam muzu. Stvarno nisam mogla vise da izdrzim. Cim kroci preko vrata, dere se, gde mi je beba, ako spava- zasto spava kad sam ja dosla, cim ga cuje, ulazi mi u sobu i uzima ga iako se nije probudio, navaljuje da ga ona kupa, ne da mi da ga presvucem ja kad je ona tu, pa mu prica- kakvi su ti ovi roditelji, ostavili su te tamo da spavas, samog, bas su bezobrazni ( kao da on spava kad mi zelimo ), pustili su te gladnog, brze mu napravi...pa mi govori da mu prvo dam da jede pa da ga presvlacim, jer je njoj zao " da ceka", kao da mi treba 2h da ga presvucem. I tako sto nekih sitnica. Da ne pominjem da nas zatrpava hranom, koju ja bacam, jer ne mozemo da pojedemo. Ja joj kazem, a ona- pa dobro jedite sad odma, tera nas kao da smo deca, ja znam da je to iz dobre namere, ali iritira. I mm joj je rekao da ne dolazi svaki dan, nema ljutnje..kao sve ok. Mada ona zna da meni to smeta i da sam mu ja to trazila, mogu misliti sta sad pricaju. Ali moji roditelji dodju jednom u 10 dana i nije bilo potrebe da im to naglasavam, plus kad dodju, mama ne skace da mi ga uzima iz ruka, vec se povuce kad on treba da jede i da ga presvucem. Ja kazem mm da bi i njemu smetalo da moja majka dolazi svaki dan, on kaze da ne bi.. Ali meni bi. Plus i to sto od kako smo se vencali, pre 3 meseca, svaki dan smo isli kod njegovih, jer bi njegova majka "plakala" na tel.od ranog jutra gde smo vise, kad cemo doci, nije prihvatala ne. I ljutila se da smo je zaboravili ako ne dodjemo ili ako nazove a mi kod mojih, kaze vi ste se tamo preselili. Je li previse ako sad trazim malo mira??
|