jabudic -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (9.1.2015 20:39:10)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ako želiš da ode, počni da se ponašaš raskalašno, skači po tvom mužu u njenom prisustvu, idi gola kroz kuću, dako je bude sramota pa se skloni [sm=jezicek.gif] Šalim se, ali ne znam na koji način daode a da ostanete u dobre. A što ne ide kod tih drugih sinova? Ta ideja da joj se plaća stan, uopšte nije loša, samo treba smislit način na koji bi joj rekli. tipa hoćete da krečite tu sobu, jer će tu bit dječija npr. Te da vam je jako žao, ali da 1.februara dolazi majstor da stavi parket, pločice, laminat, okreči plafon jer je izbila vlaga...šta god bi moglo da se renovira.Da nije do vas, ali eto tako mora :))))) Čupo, bogami sam se intenzivirala na tom polju, i ne štedim glasa, ne bi li gospodja shvatila da smo mi mladi ljudi i da bi možda nešto radili. [sm=smiley36.gif] A dali smo joj dječiju sobu, jer su djeca trenutno kod nas, J zbog problema koji je imao, a N prešao kod njega. Svakako za jedno mjesec-dva kad otopli prelaze u svoju sobu. Ali ona kao ustaje po noći, pa da ne bi silazilaprešla je u dnevnu [sm=smiley13.gif] Ovaj trosjed od stare garniture koji je zauzela ću da izbacim, jer ću tu da ubacim sto za komp, jer ću u budućnosti raditi od kuće. Ali naći če ona sebi krevet dolje. Počeće novu garnituru da mi rasklapa [sm=zz_banghead.gif] Čitaj, smjestila bi se ona bilo gdje. Znala je da nam bude 2 mjeseca, a spavali smo u improvizovanoj sobi ( zatvorena terasa od dnevne) jer nam sobe nisu bile gotove. A ona u dnevnoj, od koje nas je dijelila samo zavjesa. Dva mjeseca. O kakvom obziru da pričamo...
|
|
|
|