Sanja90 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (27.2.2013 15:03:36)
|
Ja sa svekrvom sam imala neke sitne,problemcice,ali zato svekar uzasan covek. Stalno smo se svadjali,stalno nam se mesao u brak,cak je doslo dotle da me je udario i preti batinama,nazivao me majmunom,stokom,ma sta mi sve nije rekao,a kao on je pobozan covek ide u crkvu i te stvari.On covek zivi u srednjem veku.nije imao obzira ni kad sam bila trudna. Od samog pocetka se nismo slagali.Sa njim sam naucila sta znaci mrzeti nekog. To je doslo do te granice da je pokusao da me izbaci iz kuce,tj.izbacio me recima mozes da skupis stvari i da ides.Ja,suprug i dvoje dece smo se preselili i konacno imam mir koji sam oduvek zelela. Dve godine ja sam prolazila kroz pravi pakao,i jos je pricao kako sam ja zlo,demon ili sta vec. Sa tim covekom ni 5 min.ne bi ste izdrzale. Kao on hteo da prica sa mojim ocem,i morala sam caletu da ispricam sta se desilo,a moj otac poludeo.Hteo da ga bije. Sva sreca pa me moj suprug rekao da nema sta on da prica sa mojim ocem,da je on moj muz i da on odgovara za mene.Ljubi ga zenica mnogo me voli. A svekrva je svog muza u svemu podrzavala pa i to da me udari.Uzasno je bilo.Pravi pakao.Uopste ne razgovaram sa njim,on vise za mene ne postoji i onako nisam zavisila od njih. I uvek kazem da niko ne prolazi ono sto sam ja prosla za 2god.
|
|
|
|