Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (5.2.2013 23:31:10)
|
E malo da se i ja pozalim[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] do sada nisam pisala u ovoj temi, bila je uvek divna prema meni, ali od kako se una rodila , u sve se mesa, nekoliko puta smo se posvadjale da ne govorimo po nekoliko dana, pa opet propricamo i tako.... ali veceras sam tako pukla na nju, una je nekoliko dana imala temperaturu, i ceo dan je kenjkava, nervozna, ona joj se dere, govori mi kako treba da pocnem da je bijem , da je vaspitavam, a ne shvata da je ona zivahna kao njen sin jedinac *koga je ona cekala 6 godina i nikada nije digla ruku na njega * i ne znam zasto sama je pozvala da zablavlja unu dok je ja obucem ona je rekla necu i ja obucem dete i ona pocne da se svadja sa mnom , i una pridje i zovne je bako a ona kaze mars u pm ti mala i dete pocne da place, onda ja pokupim dete odvedem je u nasu sobu , smirim je i pocnem da se igram sa njom , nikada joj vise necu dati da pridje mom detetu, a kamoli da joj se obrati, ako ima problem sa mnom neka ga sa mnom resava, a ne sa malim detetom[sm=smiley13.gif] volela bih da se nisam udala za jedinca, i da mu majka nije stovrila svu imovinu i bogatstvo pa da vecito nekom moras biti zahvalan, i da smo zajedno nesto stvarali malo po malo...[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|