Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (31.1.2013 11:08:57)
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Moj pokojni svekar je bio retko dobar coveki zao mi je sto je za kratko vreme otisao......svekrva je takodje jako dobra i pazljiva zena,zivi u kuci pored nase,delimo dvoriste,,bukvalno mi ne smeta ni kad je ceo dan kod nas,ne mesa mi se ni u kucu ni u odgajanje deteta,kako ja kazem tako je ,a kad je pustim da ga nahrani ili presvuce njenoj sreci nema kraja,,eto,imala sam srece ali kao sto rekoh da je mm koji je takodje jako dobar covek imao majku kakve vi ovde opisujete da postoje,ne verujem ni da bih se udala za njega jer ceo zivot bih se verovatno nervirala a sta ce mi to u zivotu?Nisu biili glupi nasi stari kad su pitali od koje je familije i da nema ludih u njoj:D,,,, Kod mene je problem bio u tome sto sam se 11 godina zabavaljal sa covekom koji poslednjih 5-6 godina nije ziveo sa roditeljima(bio je izbacen iz kuce) tako da sam na njega gledala kao na nekog ko je totalno nezavistan, cak sam pomagala njegovoj majci da se pomire sa njim nisam ni sanjala da ce sve to da mi se obije o glavu i da ce na kraju on da sve zaboravi i da dozvoli nekome ko mu je jednu kucu i porodicu rasturio da mu ponovo rastura porodicu. Tokom celog zabavljanja o njihovom ponasanju i postupcima imao je samo negativno misljenje nisam ni sanjala da ce na kraju oni uspeti da ga preobrate. Sve je ozgledalo drugacije a da sam znala definitivno se ne bi udala. Zene kakve god da su vam svekrve mislim da je najbitnije kakav odnos sa muzem imate jer ako ih jos on podrzava onda...
|
|
|
|