|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
6.2.2013 16:31:10   
MMJMS
Ja isto cesto mislim da mojim s i s treba jedna nepismena snajka da ih oslovaljva sa mama i tata, ali ja nisam od te sorte. Oni ne zive sa nama ali bi ako je to moguce da nasu(moju) kucu koriste kao svoju da mogu da dodju kad hoce i sede koliiko hoce , da izigravaju goste umesto da pomognu, cak i da dovedu goste. Mislila sam da ce da mi bude bolje kada zivimo u mojoj kuci(umesto u njihovom stanu-koji su kupili sinu) ali ispostavilo se da je jos gore. Podbadaju sina da je prizetko pa sam ja morala da ih trpim da se on ne bi osecao lose, i tako sve dok se nismo posvadjali. Sada svaki dan zovu mm i pluju po meni , a uz to idu i ogovaraju me po njihovij familiji misle lakse ce da nas rastave ako celu familiju ukljuce da im pomogne, nazalost za sada im dobro ide.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1151
23.2.2013 18:51:25   
Verolina
(drama pocinje..Vrata od dnevne sobe u kojoj ja lekturisem znacajno propustaju zvukuser posted image ..)U kuhinji pored se zbiva sledeca situacija.
Svekrva: M. odnesi ovo mleko V. da je prodje grlo.
Moj muz: Kevo, daj ugrej njoj drugo ja cu popiti ovo bas mi se pije.
Svekrva: Jesi ti lud, zar nisi cuo za one toksine u mlekuuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu MMJMS)
Direktna veza do poruke: 1152
23.2.2013 19:05:49   
boba 11
user posted image ahaha kontam ko bosanac prvo sam procitala nemam pojma ko je m a ko v pa otisla na aktuelne teme pa se onda pocnem smejatiuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1153
23.2.2013 19:08:05   
Verolina
On je M. ja sam V.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1154
23.2.2013 19:44:06   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: boba 11

user posted image ahaha kontam ko bosanac prvo sam procitala nemam pojma ko je m a ko v pa otisla na aktuelne teme pa se onda pocnem smejatiuser posted image

a ja jos gora, razmisljam na osnovu cega si provalila ko je ko user posted image

V tvoja sveki i dalje ostaje nekrunisana kraljica user posted image

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 1155
23.2.2013 19:47:32   
Verolina
Ja sam se smejala kao manita. Zena je bacila 2kg sira, litar mleka, i 30 jaja iz kuce. Sad sam iskucala Olgi sta mi je drugarica rekla, da se aflatoxini ne zadrzavaju u mesu. To isto sam rekla i mojoj sveki danas jer da nisam, bacila bi i svo meso iz zamrzivaca.
Doduse,sacuvala je samo tu jednu solju mleka-za snajkuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1156
25.2.2013 9:56:33   
nata11
Verka user posted image user posted image ako naletim na neko takmicenja za naj svekrvu tvoju cu prijaviti.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1157
25.2.2013 19:15:48   
Verolina
Slobodnouser posted image
Cetvrtak vece:
V. kolika ti je temperatura?
-39.8
Ma to je nista. Ja imam 37, a ta je najopasnijauser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1158
26.2.2013 11:44:34   
MMJMS
da nije jos nesto bilo u tom mleku user posted image user posted image
Moja s za 2 godine kako sam isla stalno kod nje na rucak nikada nista slatko nije spremila, e kada smo se posvadjale poslala je oblandu naravno nisam je jela user posted image user posted image
Nego zene da li ste vi cule za izraz "Ziv' mi snajka ziv' mi svektrva" ja nisam

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1159
26.2.2013 11:51:23   
Jole84

IZVORNA PORUKA: Verolina

Cetvrtak vece:
-39.8

Ona je legenda user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1160
26.2.2013 12:37:37   
Verolina
Ha ha ha...Evo jutrosnjeg, ja mislim da cu knjigu da napisem:
Sveki: V. jesi cula nesto o mleku?
-Nisam, sem da je ovo u rafovima ispravno.
Sveki: Ja u to ne verujem. Kako ih nije sramota. Ajde i ova deca sto su pila svaki dan pa ce ziveti jos 50-tak godina, oni imaju jos tolike godine, a meni sto su skratili ovih desetak?
(ovo je inace crnjak iz kog moze da se vidi ljubav moje sveki prema deci)
..........................................................................................................................................................................
(nastavak razgovora je veoma britkoumanuser posted image
-Ma nista se Vi ne brinite, nece grom u koprive.user posted image
Sveki: Lako je tebi kad si ti najmanje pila mleko, bas ga nesto i ne volis. Tako je isto bilo pre par godina kad su u modi bili fileti od soma. Posle su javili da ti somovi imaju preko 50 kila i zive u mulju i da su kancerogeni. Sad isto i sa mlekom.
-Pa somovi, ti tovni od kojih se tranziraju fileti, i imaju preko 50 kila i zive u mulju, ali ih to ne cini kancerogenim. Na Adi Ciganliji imate somove od preko 100 kg kod one prskalice. To svi znaju.
Sveki: Je'o te tvoj fakultet kad si toliko glupa pa kazes da jedan som ima preko 100 kila.
-...i da zivi u muljuuser posted image ...
Sveki: Nemoj da se pravis mnogo pametna nego mi daj ideju za rucak.
-A, pa ja sam za filete od soma marinirane u sabackom mlekuuser posted image
(kako me je pogledala mislila sam da ce da me rokne. Moj svekar se u hodniku drzao za stomak i tiho smejao dok sam ja izlazila iz kuhinje. Samo mi je namignuouser posted image )

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1161
26.2.2013 12:41:22   
Jole84
Ja NE veeeerujem user posted image user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1162
26.2.2013 12:43:20   
lanajelena
user posted image user posted image ,lele Verka ona bas resila da te utepa user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1163
26.2.2013 12:43:31   
Verolina
Meni je sad zao sto sam se ja tri godine ljutila i nervirala, kad sam mogla tako lepo da se smejem.user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1164
26.2.2013 12:44:47   
Snelle
Kaže ti da si glupa? user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1165
26.2.2013 12:45:06   
Verolina
Pa LJ, ona se svojski triudi, mora joj se odati pocas_t....Sa mlekom joj nije uspelo, zato je danas kupila konzervu tune nadajuci se da ce ziva da ucini svojeuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1166
26.2.2013 12:48:31   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Snelle

Kaže ti da si glupa? user posted image

Ma to ona iz milosteuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1167
26.2.2013 13:27:47   
Štetica
Ha,ha,ha... Verka pa ta zena je zasluzila oskara za svoje bisere. Ili bar knjigu da joj posvetis(napises).
Razgovor izmedju sveki i mene od pre 3dana:
Sveki: Sta si se tako ugojila?
Ja: Nisam,samo sam konacno vratila svoju normalnu kilazu(imam 64kg a imala sam 56prosle god.)
Sveki: Kako to normalnu kilazu,kad si se ugojila?
Ja: Pa mozda malo jesam,al vise neobracam paznju sta ces da komentarises i ne nerviram se na tvoje izjave.
Sveki: Kako to mislis ne nerviras se?
Ja: Pa lepo,sve sto mi se nesvida sto kazes,ja ti odbijem na glupost i sa zadovoljstvom pojedem nesto slatko,i otud moji kilogrami.
Naravno da je ljuta i od tad opet neprica samnom,al samo neznam dokle ce izdrzati,a meni bas lepooo.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1168
26.2.2013 13:42:57   
MMJMS
Pa tako i treba meni je zao sto mojoj isto tako nisam odgovorila.
Kada sam bila trudna 4-5 mesec pricam ja pred njom kako ne mogu da nadjem jednodelni kupaci kostim i kako sam resila da kupim dvodelni koji cu da ponovo nosim nakon trudnoce. s:Posle trudnoce neces moci da nosis dvodelni kostim.
I naravno 2-3 meseca posle trudnoce sam imala 5kg manje nego pre pocetka trudnoce. E tada je komentarisala kako sam mnogo mrsava.
A najsmesnije je bilo kada mi je nudila da posto nemam haljinu za svadbu( bila sam 8-9 mesec)da pozajmim njenu. Probala ja haljinu i sva radosna otisla da me ona vidi - meni sa tolikim stomakom bila je velika njena haljina.
A kada ja nju pitam koji broj nosi ona kaze 2 broja vise nego ja, ja joj kupim 3 broja vece nego sto ja nosim a ona ode da menja jer joj je tesno :)

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1169
27.2.2013 14:25:25   
branki*

IZVORNA PORUKA: Verolina

Cetvrtak vece:
-39.8

jao,majko,koji likuser posted image user posted image ovo kao vic!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1170
27.2.2013 15:03:36   
Sanja90
Ja sa svekrvom sam imala neke sitne,problemcice,ali zato svekar uzasan covek. Stalno smo se svadjali,stalno nam se mesao u brak,cak je doslo dotle da me je udario i preti batinama,nazivao me majmunom,stokom,ma sta mi sve nije rekao,a kao on je pobozan covek ide u crkvu i te stvari.On covek zivi u srednjem veku.nije imao obzira ni kad sam bila trudna. Od samog pocetka se nismo slagali.Sa njim sam naucila sta znaci mrzeti nekog. To je doslo do te granice da je pokusao da me izbaci iz kuce,tj.izbacio me recima mozes da skupis stvari i da ides.Ja,suprug i dvoje dece smo se preselili i konacno imam mir koji sam oduvek zelela. Dve godine ja sam prolazila kroz pravi pakao,i jos je pricao kako sam ja zlo,demon ili sta vec. Sa tim covekom ni 5 min.ne bi ste izdrzale. Kao on hteo da prica sa mojim ocem,i morala sam caletu da ispricam sta se desilo,a moj otac poludeo.Hteo da ga bije. Sva sreca pa me moj suprug rekao da nema sta on da prica sa mojim ocem,da je on moj muz i da on odgovara za mene.Ljubi ga zenica mnogo me voli. A svekrva je svog muza u svemu podrzavala pa i to da me udari.Uzasno je bilo.Pravi pakao.Uopste ne razgovaram sa njim,on vise za mene ne postoji i onako nisam zavisila od njih. I uvek kazem da niko ne prolazi ono sto sam ja prosla za 2god.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1171
27.2.2013 15:10:29   
MMJMS
Strasno, kako se samo usudjuje, mrzim muskarce koji dizu ruke na zene a jos vise mrzim zene koje podrzavaju takve muskarce.
Ja takodje ne pricam sa mojim svekrom i on je naslinik ali malo manji(nije digo ruku na mene samo me verbalno proziva i vredja)
Sta je tvoj muz rekao kada te je ovaj udario, nadam se da se razracunao sa njim. E to kada hoce da umesavaju nase roditelje da nas urazume to je pa tek prica za sebe. Moj asvekrva je vise puta pokusavala da se zali mojoj majci na mene, stvarno su glupi kada misle da nasi roditelji nece da stanu na nasu stranu.

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1172
27.2.2013 15:28:19   
Sanja90
Pazi,jos svekrva kaze kako sam ja ovakva,onakva,sve cekam da mi se sluzi na tacni,da bi moja mama i tetka rekle : "Nasa Sanja???Pa ona nije takva!Valjda znamo kakvo nam je dete!" Ja sam zvala mog supruga sa posla da dodje kuci,dosao je brzinom svetlosti.Kako su ga pustili da izadje nemam pojma. Onda se svekar pravio blesav i rekao kako sam ja njega htela da bijemuser posted image
I svu krivicu svalio na mene,a kod njega vazi ono nema lazi nema prevare,a u stvari ima lazi i te kako ima prevare. Ja na sve to kazem da ne govori istinu.
Uzasno je bilo,i jos kad me je nazvao majmunom moj muz drekne na njega,a ovaj se nasao uvredjen.Kako meni nije nista rekao kada sam mu ja navodno rekla da on laze,a na njega je viknuo jer me nazvao majmunomuser posted image
Sad kad se setim to mi je najsmesnije. Jos stavio ruku na bibliju i poceo da se kune,a nijednu istinu nije rekao. I kada se sve zavrsilo,mislim na rasprave,on poceo da razmislja sta se u stvari desilo.Mislim se sta ima da razmislja kad se tacno zna sta se desilo. Btw sve to se desilo kada sam bila kuci sama sa decom,tad kad me je napao.

(odgovor članu MMJMS)
Direktna veza do poruke: 1173
27.2.2013 16:44:06   
tatjana1
Verolina, kao zena sa iskustvom (meni je ovo treca svekrva, posto je prvi muz imao i majku i macehu, a ovaj sad ima majku), moram da ti kazem da je tvoja svekrva apsolutni hit! user posted image  Treba da napises knjigu ili bar nama da prenosis svakodnevno sve njene bisere, ako nista drugo, kolektivno ces nas zasmejavati.user posted image Ako se pojavi neki konkurs za svekrve, sigurna sam da ce tvoja biti No 1! Slatko sam se nasmejala, cekam nastavak. A ti... Pa zaista na takve izlete treba da reagujes smehom, druge nema....

Za neke druge postove.... Da li je moguce da se ovo JOS UVEK desava?! Resenje? Ostro i na prvu! I, naravno, dve zene u jednoj kuhinji - to ne biva, pa mislim da je bolje ziveti dalje od njih u stisci, nego sa njima da bi bilo malo lakse u finansijskom, ali mnogo teze u svakom drugom smislu....

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1174
27.2.2013 16:56:49   
MMJMS
Znas kako ima takvih svekrva koje i kada nisu u tvojoj kuhinji umeju da zagorcavaju zivot i da rasturaju sinovima brak takva je npr. moja. Nikada nismo zivele zajedno a opet je svadja sa njima umalo rezultirala razvodom, a u svakom slucaju rezultat moje svadje bio je da se mm sada sa njima cuje svaki dan a da je moj i njegov odnos upropasten

(odgovor članu tatjana1)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here