Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 15:29:51
|
|
|
|
boba 11
|
Moram da je pohvalim -*zvala sam da spremi mom A nesto za rucak jer necemo stici pre skole da jos i skuvam isli smo kod dr,a spremila je i nama
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 15:43:23
|
|
|
|
imperial
|
Eto vidis,nije sve tako crno. Mada kada vidim kako se neke zene ponasaju,pa takva osoba nemoze da bude ni dobra supruga, majka,a kamoli svekrva.Takve osobe nemaju dobar i normalan odnos ni sa kim.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 16:51:43
|
|
|
|
Modessty
|
moja svekrva je rešila da u sredu dodje unuku na treći rodjendan. Poslednji put ga je videla ... pa ne sećam se ni ja!
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 17:10:56
|
|
|
|
Olga75
|
pa i moja svekrva zver vidja manje - vise kad je posaljem sa matorim u NS ( sada bas retko ) a deverovu malu dva puta nedeljno vodi na engleski koji ona placa i mos misliti ako hoce da je vidi doci ce ili ce me za slagom zamoliti da je posaljem to nije odnos mene i svekrve , nego svekrve i unuke
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 18:01:57
|
|
|
|
Lu
|
Moja svekrva je plakala od sreće kad sam joj neki dan za imendan kupila cipele i džemper. Kaže ti mene oblačiš, uvijek mi nešto kupuješ a ja tebi ništa. Ona nema ni penzije ni plaće i ja od nje ne očekujem ništa ali ona opet nekad nešto kupi pa mi bude žao jer znam da nema ni za sebe
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 18:16:44
|
|
|
|
Dani.kv
|
Moja svekrva je jutros ustala u devet, doruckovala i vratila se u krevet do dva!! Ustala je kad je sin dosao s posla i rekao joj da treba da ide na sistemacki za stare. Najela se, pola sata se cupkala i mazala po kuptilu, nakezila mi se i otisli su. Dosla je za sat i po zdrava i preumorna. Bljuvala vatru za sve i svasta i sad ode u krevet da odmori do vecere. Posle ce da se privuce stolu, nalazice mane meni i komsiluku i posle vesti ako se isprazni ode opet da akomulira negativnu energiju. Ni casu vode ne sipa sebi a i rucak mora da joj se sipa jer ona je dama ali zna kako se prepakinje vec prostrt ves i dal ima i gde prasine. Ma haos
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 18:57:42
|
|
|
|
boba 11
|
uf bas ti je lepo-ni malo ti ne zavidim samo kad smo se odvojili makar sam mirna dok ih ne vidim
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 19:55:52
|
|
|
|
Dani.kv
|
E mi ne mozemo da se odvojimo jer ona ima 77g. Stara je i ne zna da kuva a ne voli ni da cisti. Kad joj mm kaze da ce da je strpa u dom preti da ce da ubije a on je mek i misli da ce stvarno. A u stvari ona voli da zivi vise od svih nas zato i lezi i maze se po ceo dan. Preti da ce da upali stan pa ostavlja upaljene ringle ili pusta vrelu vodu da se sudovi peru sami ili pocne da lupa gluposti i kaze ja sam dementna a vi ceo dan(2-3 sata) ostavljate me samu. Cak je i izmisljala da neko pokusava da udje i opljacka stan preko terase(zivimo u prizemlju) u po bela dana. E to je haos
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 20:16:06
|
|
|
|
jovicaa
|
nikad necu razumeti tu zenu
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 20:24:11
|
|
|
|
Dani.kv
|
Na zalost to su samo sitnicnice iz nasih epizoda. I opet kazem daj mi Boze mudrosti ja me znam sta bi drugo rekla
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2013 20:54:42
|
|
|
|
hanic
|
strasnih zena ima. ja imam dvije svekrve jednu mamu koja ga je rodila a drugu koja ga je odgojila i odhranila...obje su super prema meni, stvarno nemam sta da im prigovaram. ova sto ga je rodila nam je trenutno po kilometrazi bliza, zivimo u istom gradu divna je i krasna ali me stvarno zna izluditi i izludjuje me, jednostavno svojim ponasanjem i zeljom da mi mnoge stvari olaksa i misljenjem da ona najbolje zna. kupila je vlaznih maramica za bebu pa mislim da ne moram kupiti nijedan paket do djetetove godine dana
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 1.2.2013 11:30:42
|
|
|
|
lady_b
|
Ja stvarno ne mogu da vjerujem kakvih svekrvi ima strasno... Moja, hvala Bogu, nemam prigovora na nju.. stvarno je zena super i slazem se s njom jako dobro.. a i za svekra nemam rijeci.. Izgleda da sam imala srece a jos zivimo u istom dvoristu, tako da ih vidjam svaki dan..
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 1.2.2013 15:09:13
|
|
|
|
MMJMS
|
Samo je bitno u takvim situacijama da mala(devojcica) ne bude ljubomorna i da se ne zapita sto njoj baba manje paznje posvecuje. Ali njoj(babi) ce kad tad da se to obije o glavu.Moja baba je isto tako volela samo musku decu a mene i sestru totalno zapostavljala i to je islo do te mere da je ostavila nasledstvo od nekih 80 000e cerci(tj unucima) a mom ocu( nama) skoro nista. NA samrti je molila da nas vidi, ali u to vreme mi nista prema njoj nismo osecale. Sada sa ove vremenske distance uvidjam da je dokle god smo bili u kontaktu ona zadavala glavobolju momoj majci i da nam je mnogo bolje svima bilo kada smo prestali da se vidjamo. NAsuprot tome moji sadasnji svekr i svekrva bi ako je to moguce da mi otmu dete i muza i ako mogu dusu da mu isisaju, iskreno nema bolje od toga da retko vidjas svekra i svekrvu i da sto manje uticu na dete a sto se materijalnog tice stecices ti njoj i vise i bolje od tih casova engleskog. Ja bi sve dala da mi se skinu sa grbace pa makar mi ni dinar ne ostavili
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 1.2.2013 15:41:49
|
|
|
|
Olga75
|
ma moja svekrva je ok , ona je zena komotna i to je to ja ne pricam da ona vidja T cesto ( jer M obozava deverovu cerku ali mi se sa njima vidjamo retko , zasto , bem li ga , nisam skapirala ali ja ne idem tamo gde me ne zovu ,oni ne zovu mi ne idemo , mi smo zvali , noi nisu dolazili , ni ne zovemo - zvuci komplikovanije nego sto jesete ali znam da bi nam pomogli sta god bi nam trebalo a to je ipak odnos izmedju mog muza i njegovog brata ) tako da M nema taj osecaj zapostavljenosti sve u svemu , svekrva voli M ali je , ajde , vise vezana za deverovu cerkicu i razumljivo , ona je prva , ona je blize i tako meni svejedno dok moje dete ne pati zbog toga a nedobog da pati , tad bi baba prestala da bude komformista i vrlo brzo spoznala da ni autobus nije vasljiv mada kad bi sad rekla sveki da treba da placa , otkud znam , sokolarstvo da bi ona zena poslala lovu njoj je lakse dati pare nego se odlepiti od tva - a
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 4.2.2013 10:01:36
|
|
|
|
MMJMS
|
Ej pa to onda kod tebe zvuci sjajno iz moje perspektive. Jaoj kadf bi mene noja ostavila ma niru ustvari kada bi moju porodicu ostavila na miru(posto ja sa njom ne govorim). Znaci nista mi ne treba od njih ni pare ni nista samo da ako ej moguce jedno 10 dana ne cujem za njih, najsrecnija sam kada odu negde na put.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 5.2.2013 23:31:10
|
|
|
|
Anoniman
|
E malo da se i ja pozalim do sada nisam pisala u ovoj temi, bila je uvek divna prema meni, ali od kako se una rodila , u sve se mesa, nekoliko puta smo se posvadjale da ne govorimo po nekoliko dana, pa opet propricamo i tako.... ali veceras sam tako pukla na nju, una je nekoliko dana imala temperaturu, i ceo dan je kenjkava, nervozna, ona joj se dere, govori mi kako treba da pocnem da je bijem , da je vaspitavam, a ne shvata da je ona zivahna kao njen sin jedinac *koga je ona cekala 6 godina i nikada nije digla ruku na njega * i ne znam zasto sama je pozvala da zablavlja unu dok je ja obucem ona je rekla necu i ja obucem dete i ona pocne da se svadja sa mnom , i una pridje i zovne je bako a ona kaze mars u pm ti mala i dete pocne da place, onda ja pokupim dete odvedem je u nasu sobu , smirim je i pocnem da se igram sa njom , nikada joj vise necu dati da pridje mom detetu, a kamoli da joj se obrati, ako ima problem sa mnom neka ga sa mnom resava, a ne sa malim detetom volela bih da se nisam udala za jedinca, i da mu majka nije stovrila svu imovinu i bogatstvo pa da vecito nekom moras biti zahvalan, i da smo zajedno nesto stvarali malo po malo...
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.2.2013 23:44:03 >
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 6.2.2013 9:53:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako sam te dobro razumela opsovala je dete ne tebe? I sta je na to reko tvoj muz. Moje misljenje je da ti je pokazala pravo lice i dala odlican povod da je otkacis. Ja bi njoj rekla to isto poslala bi je u pm zauvek. JEdinac ili ne ako je majka posesivna mislim da nema pomoci, ili bar ja ne umem da se nosim sa takvim stvarima. Kod mene je obrnute situacija moji su sve stekli a ovi su ljubomorni pa nam prave probleme. Zaboga oni su kupili mali stancic a sin otiso da zivi kod zene, a zena sram je bilo ne slaze se da oni gostuju kod nje svaki dan i nece da ih zove mama i tata. Moji se ceo zivot odricali za nas da nas nebi sutra neka svekrva zezala ali nioje pomoglo ni to sto nikako en zavisim od njih, one(oni) kad se namerace uvek nadju razlog da rasturaju sinu kucu.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 6.2.2013 10:27:29
|
|
|
|
jovana13
|
isidora,nemam reci. Pa sta je tu dete krivo da bi se tako ponasala prema njoj. Ja bi njoj tad pokazala zube a muz valjda je razuman toliko da stane na stranu ne zene vec svog deteta.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 6.2.2013 11:23:23
|
|
|
|
Brand new mama
|
Unina mamo,a da nije bilo nesto drugo problem,mislim,ako ste do sad bili OK(mimo mesanja oko deteta,vjeruj mi,to realno sve i svekrve i mame rade,manje ili vise-meni moj djed skace po zivcima oko toga sta trebam da radim sa klincima). Znam da te povrijedilo(ja bih vec bila na plafonu) ali pokusaj u miru da razgovaras i sa njom i muzem.Bukvalno je pitaj sta nije u redu,da li ima neki problem....mozda ste joj vi bili samo izduvni ventil,jer ne vjerujem da bi jedna baka tek tako psovala svoje unuce,ako vec nije i inace neki frik. Cesto smo svi skloni da to kad mi flipnemo i istresemo se na nekog-minimiziramo,a ako mi nekad budemo boks vreca-pa,vise primimo srcu. Ja i moja svekrva se dosta dobro slazemo,cak mogu reci da smo dosta bliske.Naravno da ona nikad nece mene vise voljeti nego svog sina i kcer,a to mi nije ni potrebno:) A da se zakacimo-zalacimo se,nekad sa razlogom nekad samo zato sto nam dosao takav dan:)Ali ne uzimam to previse za zlo jer mislim da to nije nista strasno.Otkud znam ja se vodim tim da svako o svakom svasta moze i reci i svakom zlu namjeru naci,ako zeli.Malo teze je stati na minut i reci-OK,da vidimo sta je tu dobra strana,da li sam mozda i ja ista,reagujem li ja ponekad ko hepo-kocka... Tolerancija cini cuda:) A ja sam cak sad izrazito netolerantna postala . P.S. I sa zaovom sam super,imam utisak da mi sad vise prija sa njom da ispricam nego sa nekom prijateljicom iz "mladih dana"
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 6.2.2013 11:34:46
|
|
|
|
tijatija
|
UM Skroz te razumem, nevolim kad mi se neko mesa u zivot a pogotovo kad su pitanju deca tu NEPRASTAM. Nediram te, nediraj me i bas me briga kako je ona svoju vaspitala, imala je bogu hvala troje pa je mogla kako je htela, a ovo cetvoro sam ja rodila i ja cu da vaspitavam kako znam i umem.Moja se mama nemesa ( jer me dobro poznaje i zna da nevolim to i HVALA joj sto to postuje) tako da necu dati ni nju da se mesa, ako nesto neznam pitacu je, a do tada ako joj se nesvidja neka dize nos do neba. I u potpunosti se slazem to za imovinu. Radije bi da zivim u supi pa sami pocnemo da stvaramo ciglu po ciglu , nego ovako imas svoje a ako kao da nemas kad se nista nepitas
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 6.2.2013 11:38:53
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 isidora,nemam reci. Pa sta je tu dete krivo da bi se tako ponasala prema njoj. Ja bi njoj tad pokazala zube a muz valjda je razuman toliko da stane na stranu ne zene vec svog deteta. hahahahaha prebacila sam da je pisala isidora jer je u prethodnoj temi bio njen zadnji post. Mislila sam na Uninu mamu
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 6.2.2013 15:22:52
|
|
|
|
boba 11
|
hahahaha Kaze snajka svekrvi: - Vi se bas dobro drzite, trebate otici kod nekog kineskog slikara da vas naslika! Svekrva: -Bas ti hvala, a sto bas kod kineskog? Snaha: -Pa oni vole da slikaju te azdahe, zmije i to.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 6.2.2013 15:24:14
|
|
|
|
Verolina
|
Smatram da je bolje biti tasta nego svekrva.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 6.2.2013 15:31:31
|
|
|
|
boba 11
|
pa da,ponekad ima i onaj Dolazi tasta u goste kod cerke i zeta,a zet iznenadjen posetom pita koliko ce se zadrzati kod njih.Tasta kaze -dok Vam ne dosadim.A zet na to -iju tako brzo idete. Inace moj tata ne prestaje mamu da podbada sa vicevima o tastama i kako im je i samo ime ruzno i tako ,a mama se uvek prima . Unina mama najbolje se distancirati i insistiraj da tm ispita sta se dogadja.Ko zna kakvog ce biti raspolozenja ako pocnete razgovor i sta tu sve moze biti.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 6.2.2013 15:48:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala vam na savetima, najgore od svega je sto moj muz po nedelju dana radi na granicnom prelazu i nije kod kuce, a ona uvek tada ima neki problem sa mnom, pre braka je bila bas super, bile smo kao drugarice, a od kada sam se porodila uvek joj nesto smeta, a smeta i meni, i u poslednje vreme necu ni da cutim vise... A ja ne bih bas da ga zovem i da ga smaram glupostima, posto radi odgovoran posao, i po 12 sati stoji tamo u raznim vremenskim uslovima, zao mi ga je , necu da ga opterecujem. jedva cekam da se odvojim od nje da zivim sama sa svojom porodicom, trpecu je jos godinu dana, u martu ide za nemacku i nece biti tu mesec dana odmoricu se....a ovako od sada samo sluzbeno, ja ne zelim da igram po njenim pravilima, najbolje bi bilo da je nasla neku nepismenu i glupu snaju pa da moze da joj komanduje, kod mene to nece moci. Ona sa mnom moze da se svadja, ali da mi dete dira ne! Pa nisam ga ja rodila da ga neko maltretira i vaspitava po svom, vec cu ja da ga vaspitavam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?