Verolina -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (27.1.2013 21:49:34)
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Bea, sveki se danas vratila klasicnim namirnicama, sarmi i crnom luku Pih nista od smeha i poprave raspolozenja za veceras [sm=smiley1.gif] Ha ha ha ha...ide duga nedelja. Ajde da vam dam motivacije. Mi smo se pre pola sata vratili od mojih. Posto je caletu bio rodjendan i imendan, a to se uvek obelezava, moja mama je poslala svasta da ponesem kuci, jer smo jutros culi da sveki nece doci iz sela do sutra, pa da ne kuvam . I mi kuci, kad onooooooooooooooooo-svetlece prase[sm=smiley36.gif] Salim se, ipak, samo moja sveki, koja drzi macku u krilu i sa stavom Kruele priupita: Je li V. , sta , prestala si da pusis, a? Mislis da ces da zivis duze ili mozda ti to zbog trudnoce? I na to cu ti ja: Dobro vece , "staramajko" (hahahha, ladno sam joj to rekla), hocete li da se zasladite posle te gorcine sto vam lezi na jeziku? A ona ce ti meni: Ja ti nisam ni stara ni majka! A ja njoj: Pa i da ste stari, ne vidi se zbog silnih maski koje stavljate na lice i jedete[sm=smiley36.gif] ............tu se diskusija zavrsila, jer je poludela i pocela da grmolji!!! Sledi njeno otvaranje folije i cackanje torti prstima koje je pre toga drzala na macku. Moj muz je to video i uzeo onu tacnu i zafrljacio je na sred dvorista. Rekao joj je da vise u zivotu nece pojesti nista sto ona spremi. Stvarno je odvratno. Stvarno. [sm=smiley21.gif] ...e sad odoh ...[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|