Verolina -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (25.1.2013 13:37:16)
|
Ne znam samo sta biste radile da vam je muz miljenik svoje majke, kao sto je moj. Tu biste videle sta je muka[sm=smiley36.gif] Ja bih volela da joj je miljenik dever, jer ovako ja ludim uz njeno konstantno mesanje u moj zivot. Ja cu muzu sama da kupim dzemper, ona neka kupuje deveru prikolicu garderobe ako hoce, sta me briga. Moj muz je rodjen pre vremena, bio je bolesljivo dete i zato je ona toliko vezana za njega, ali nekad stvarno preteruje. I meni problemi oko para nikada nisu bili problemi, i to ne zato sto sam ja milioner, vec zato sto su to gluposti koje se daju resiti. Svadje oko para su mi najgluplje i najgroznije svadje, a ljudi koji izgube brata ili sestru zbog svadje ko je kome vise su za mene najgori ljudi. Ne postoji novac na ovom svetu koji meni moze da kupi brata i sestru, a svaki zet i svaka snajka ce biti likvidirani iz mog zivota ukoliko to pokusaju. Srecom, i moji brat i sestra tako misle. A zetovi i snaje su ti koji posvadjaju bracu i sestre, kad su ovi dovoljno glupi da to dozvole. Moj muz zivi sa svojom majkom 38 godina i sad ja treba da mu objasnim kakvi su njegovi otac, majka i brat, kao da on to do tada nije znao. Pa da mu kazem da ni na sahranu ne dodje roditeljima jer mu nisu dali dinara za svadbu. A pri tom ni da im spomenik ne podigne jer mene nisu lepo prihvatili. Strasno! Dali su zivot bicu koje ja neizmerno volim, za to ce dobiti bar pristojan spomenik i postovanje za zivota. Bliskosti nece biti, ali nece biti ni nepostovanja. Kome ce sta da daju i ostave njihov je problem. Muz i ja smo se vec odrekli tetkinog stana koji nam je ponudila jer necemo da stvaramo zlu krv i jer nismo materijalisti. Zivot smo nas dvoje i porodica koja ce doci. Za to cu ja licno(cak i bez muza) uvek stvoriti novac.
|
|
|
|