Adriana83 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (13.1.2013 13:27:48)
|
Ja se sa mojom svekrvom uglavnom dobro slazem.U pocetku je bilo malo trzavica,pokusavala je da upravlja nasim odlukama preko mm,a i meni je smetala svaka sitnica.Tako sam ja u startu pokazala zube,ona se povukla a i ja sam naucila da ponekad iskuliram,jer sam primetila da mi neke stvari smetaju kad zaista ne bi trebalo( u stvari ne bi mi predstavljalo nikakav problem da je to nesto uradila moja mama ali ako ona uradi,to je bio kraj sveta).Mada,ima ona nekad svoje zute minute,kad me stvarno izbaci iz takta.Kao na primer danas.Najstarija cerka je kod nje od petka,pre toga je bila kod mojih.NJoj se zagnojila zanoktica na noktu od noge,vodila je moja mama kod lekara i na previjanje.Dr je rekla da dete danas obavezno dodje na kontrolu da vidi da li ce ukljuciti antibiotike ili ce je slati na hirurgiju.Sveki je rekla da njoj nije problem ni previjanje ni kontrola i da hoce da je uzme.Zato sam se i slozila da ode.Medjutim,danas je zovem da vidim sta je bilo kod dr jer se ne javljaju.Ona kaze da je prstic u redu,da se A ne zali i da je nece voditi kod dr.Ja je zamolim da je ipak odvede jer sam ja kao mala imala isti problem i zavrsila sam na hirurgiji,iako je mojoj mami prst izgledao bolje.Kaze ona ok,vodice je.Na kraju je ispala citava frka oko toga! Zvala je svekra da izadje sa posla jer ona danas nije u stanju da vozi,napravila je frku u dz,iscimala moju mamu i na kraju dete uopste nij e pregledano! A da sve bude jos gore,mene su zvali da kazu da je sve u redu,da je dr pregledala i da je sve super! Sad sam lepo nazvala mm i rekla mu da sutra kad zavrsi sa poslom dovede dete kuci! Ovo je mozda moglo da ide i u negativnu ali...
|
|
|
|