Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 11.6.2012 15:04:42
|
|
|
|
NadaR
|
copy sa fb : " Draga svekrvo, nemojte molim Vas se miješati u odgoj moje djece..... živim sa jednim vašim djetetom, i vjerujte mi, uopće nisam zadovoljna rezultatima.."
< Poruku je uredio Nada RR -- 11.6.2012 15:06:00 >
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 11.6.2012 15:10:06
|
|
|
|
lesica
|
Genijalno!
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 11.6.2012 15:16:35
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR copy sa fb : " Draga svekrvo, nemojte molim Vas se miješati u odgoj moje djece..... živim sa jednim vašim djetetom, i vjerujte mi, uopće nisam zadovoljna rezultatima.."
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 11.6.2012 15:25:39
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 11.6.2012 15:28:06
|
|
|
|
tijatija
|
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 11.6.2012 15:40:54
|
|
|
|
red3lilu
|
kako sam se nadala, dobro sam se udala imam najbolju svekrvu na svetu
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 11.6.2012 15:59:02
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka IZVORNA PORUKA: gae_gr Ja da se pohvalim. Moja došla ipan na 2 nedelje, donela žabi svašta nešto lepo. Mm i ja dobili po 50 jura a Žaba 100 i još nam pomogla u velikom spremanju. HVALA! e, pa ovo nisam videla pre neg' sam komentarisala u razgovorima..ogresih se o zenu Fino od nje! haha, lepo, moja samo trazi da joj dam pare, ona se tesko odvaja od parica
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 12.6.2012 21:47:46
|
|
|
|
ishler
|
Meni moja svekrva donela 50e za rodjendan,i to dosla po najvecoj vrucini iz drugog grada na par sati
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 12.6.2012 22:00:11
|
|
|
|
maslackic
|
moja je za moj rodj ,tj par dana pre, trazila pare... dobra ti sveki
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 12.6.2012 22:31:53
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: ishler Meni moja svekrva donela 50e za rodjendan,i to dosla po najvecoj vrucini iz drugog grada na par sati
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 12.6.2012 23:28:05
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: ishler Meni moja svekrva donela 50e za rodjendan,i to dosla po najvecoj vrucini iz drugog grada na par sati meni moja ne cestita ni rodjendan niti dolazi,zove...inace mm niko od njegovih nije cestitao rodjendan nijednom od kad se znamo
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 13.6.2012 10:40:23
|
|
|
|
pandina
|
Moja sveki je ok, mozda zato sto mi nije blizu Nije sjajna, ali je korektna. A sto se tice rodjendana, ona pozove da cestita i mm i mene, ali nikad nista nije kupila mm za rodjendan (ni meni, naravno). Doduse, nije im bas zavidna finansijska situacija, ali zaboga, zar je problem uplatiti barem neku dopunu za mob ili nesto slicno sto ne kosta puno. Navodno to kod njih nije obicaj !!!!!!!!!!! U kom to delu Srbije se ne kupuju pokloni za rodjendan?! Ima tu jos nekih stvari koje mi se ne dopadaju, ali to su uglavnom sitnice. Ona je ipak, dobar covek.
< Poruku je uredio pandina -- 13.6.2012 10:41:49 >
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 13.6.2012 12:48:23
|
|
|
|
red3lilu
|
a što ste strogeeee, pa jel vam svekrve služe samo kad vam kupuju poklone
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 13.6.2012 12:57:05
|
|
|
|
minavb
|
Moja sutra dovodi drugaricu. Najavila sam mužu da moram na trening, rekao je "nema problema"
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 13.6.2012 15:46:43
|
|
|
|
bratzz
|
moja svekije vecito nezadovoljna ali to nije moj problem, cim sam pocela da je kuliram meni je laknulo a kako je njoj bas me briga. zla sam, pa sta
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 13.6.2012 16:17:45
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: minavb Moja sutra dovodi drugaricu. Najavila sam mužu da moram na trening, rekao je "nema problema" Svi sretni svi zadovoljni, sem tvog muža Mina.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 13.6.2012 17:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam išla na visinske pripreme za druženje sa svekrvom. Poslednja 4 termina na psihoterapiji sam njoj posvetila i vredi svake pare. Ona je tu i sve je kao pre, i opet pokušava da mi prebaci koga sam zvala a koga ne za rođendan i bla bla bla ali sam ja zen... Po prvi put mi ne može ništa. Nedodirljiva sam!
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 13.6.2012 17:05:02
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: mihi IZVORNA PORUKA: minavb Moja sutra dovodi drugaricu. Najavila sam mužu da moram na trening, rekao je "nema problema" Svi sretni svi zadovoljni, sem tvog muža Mina. Ko ga sisa kad nie vaspitao mamu.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 13.6.2012 22:28:44
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: mihi IZVORNA PORUKA: minavb Moja sutra dovodi drugaricu. Najavila sam mužu da moram na trening, rekao je "nema problema" Svi sretni svi zadovoljni, sem tvog muža Mina. Ko ga sisa kad nie vaspitao mamu. To im teško ide sa vaspitanjem mama.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 13.6.2012 22:31:31
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: pandina Moja sveki je ok, mozda zato sto mi nije blizu Nije sjajna, ali je korektna. A sto se tice rodjendana, ona pozove da cestita i mm i mene, ali nikad nista nije kupila mm za rodjendan (ni meni, naravno). Doduse, nije im bas zavidna finansijska situacija, ali zaboga, zar je problem uplatiti barem neku dopunu za mob ili nesto slicno sto ne kosta puno. Navodno to kod njih nije obicaj !!!!!!!!!!! U kom to delu Srbije se ne kupuju pokloni za rodjendan?! Ima tu jos nekih stvari koje mi se ne dopadaju, ali to su uglavnom sitnice. Ona je ipak, dobar covek. mm je iz zlatiborskog okruga i njemu nisu ni slavili rodjendane,niti kupovali poklone oni uopste ne pridaju nikakvu paznju tom danu
< Poruku je uredio isidora88 -- 13.6.2012 22:43:40 >
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 14.6.2012 10:07:00
|
|
|
|
pandina
|
I moj je iz tog okruga !!! Izgleda da sam se ogresila o zenu
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 14.6.2012 10:20:48
|
|
|
|
isidora88
|
pandina ti si jos i super prosla ,mene moja ni ne zove
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 14.6.2012 11:22:15
|
|
|
|
jance
|
kako se suzdrzavam i izdrzavam ni sama neznam, svaki dan mi tempira zivce na kvadrat! pre koji dan smo videli u Tempu krevetac - ogradicu na nekom ekstra popustu, a ja sviram o ogradici vec 3 meseca valjda, da bi konacno mm rekao kako mozemo da zamolimo zaovu da nam uzme na njenu EFG karticu na rate bez kamate pa cemo joj otplacivati. mi nemamo mogucnosti za tu karticu jer ja ne radim a mm nije prijavljen. zaova tu karticu ima ali je ne koristi, jednom nam je tako "kreditirala" registraciju, i rekla nam da ona ne koristi tu karticu ali da je eto ima pa da znamo. mi je zamolili, ona zena kupila, vratili se kuci, ja sva srecna pricam svekrvi kako smo prosli u Tempu, kako su hteli da nas zeznu za krevetac i tako to ali da smo na kraju ga ipak kupili i da sam sada mirna a i ona kad mora da cuva Ogija... mm odnese ogradicu gore a ona meni onako sapuce: vidis, tvoj muz uvek tako pljuje po zaovi, kako je skrtica i tako to a ona vam uvek tako pomaze ja sam je samo pogledala onako u cudu i skrenula temu. kao prvo: zaova jeste malko stipsa za neke stvari, to i ona sama priznaje , mm i dever je vecito za to zezaju, niko nju ne ogovara, ona zna sta ovi o njoj misle i naravno zna da sta god da kazu, uvek ce do nje prve doci kad im trebaju pare jer ih ona uvek ima, tako da tu koliko sam ja primetila za 4 godine braka, ljutnje nema. i ona zna sta ovi misle o njoj, u svakom slucaju to joj i kazu, a i ovo dvoje znaju njene granice i ne prelaze ih. tako da mi komentar uopste nije bio jasan, a nije mi bilo jasno ni zasto je to uopste rekla meni a ne svom sinu. na kraju krajeva tako si si ga vaspitala, mene sigurno neces cuti kako ogovaram svoje sestre, jednostavno sam tako vaspitana... poenta cele price jeste, po stoti jubilarni put: a zasto to sve pricas meni?
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 14.6.2012 12:54:30
|
|
|
|
Snelle
|
Zato što sinu ne sme da kaže
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) 14.6.2012 14:18:46
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 pandina ti si jos i super prosla ,mene moja ni ne zove isto a ni poklone ne kupuje,niti pridaje znacaj rodjendanima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?