|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
29.5.2012 11:44:16   
minavb
Ma njoj je bilo teže.user posted image
Pita je mm skoro kako ih je hranila, njih dvojicu obzirom da je tako mala razlika. Ona nešto tuc, muc, vrda, i dođosmo do toga da ih nije ni hranila ona, nego ta žena što je živela kod njih. ALi njoj je baš bilo teže nego što je meni sad.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 551
29.5.2012 11:46:22   
Snelle
Šta da kažemo mi koje nemamo kućne pomoćnice user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 552
29.5.2012 11:50:11   
Anoniman
ja mojoj nisam pre neki dan imala zeludac da priznam da sam prestala da peglam. kao ona ce da mi pomogne da pegla, ja nista, cutim, pustila sam je da ispagla dva para mm-ovih pantalona.. i onda rekla: hajde da svi idemo u kuhinju, dete treda da jede, ostavite to i odmorite. user posted image
pala bi u nesvest da zna da ne peglamo vise nista, posebno bebine stvari. ja to lepo poskidam sa zice i uredno popakujem u orman. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 553
29.5.2012 11:53:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Snelle

Šta da kažemo mi koje nemamo kućne pomoćnice user posted image

e snelle user posted image
i meni treba jedna. ja dok sve pozavrsavam, obicno legnem posle 1, pola 2..
a inace, moja mama se buni sto sveki hvata krivine, kao sta nju briga, a ja sam *ebena stranka. onda mi bude zao, pa je nista ne teram da radi, ali ona i pored toga uvek gleda kako da mi pomogne.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 554
29.5.2012 12:09:02   
IVA 11
Moja se folira kad joj se god za to ukaze prilika. Dosta puta smo se za 7 godina koliko sam ja sa mm-om posvadjale, ali ona ne moze ni sama sa sobom a ne sa mnom. Na kraju potenciraju pricu da zivimo sa njima jer imaju trospratnu kucu(a za nihova druga dva sina su kupili dvoiposoban stan i auto, a mi zivimo kao podstanari). U svakom slucaju kakva god da je, nikad joj se ne moram zahvaliti da mi je nesto uradila jer ni ona ni njen divni suprug nisu nista uradili za nas i unuka im, koliko su pricali da ce...I zaista, stalno imam osjecaj da mm nije njihov sin. user posted image Toliko se razlikuje od brace i roditelja, da to ne mogu opisati...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 555
29.5.2012 12:13:01   
Anoniman
Moja je toliko izgubljena da ja ne znam sta je sa tom zenom. Cini mi se da je i ovako rasejana, ali nisam ocekivala da bude toliko pogubljena oko deteta. Istina retko je vidja, ali ja sam mislila da je to zbog euforije, ali nije. Kod nas ima rampa na ulazu u zgradu i to kolska, naravno koristi se i za kolica svake vrste, bicikle... Ona je kolicima sa bebom krenula pravo na stepenice da tuda ide user posted image O tome da joj naopakoobuce po nesto nije vredno pomena. Samo bi je utopljavala i kada zahladni ona nas zove da pita da li smo detetu obukli carape. Nedavno je bilo oblacno i vetrovito, mada topao vetar i jedno 18 stepeni a ona mikaze zamotaj ti nju u cebe, duva. Pre neki dan, isto 20 stepeni ja joj dajem iznstrukcije ako hoce da je proseta sta da joj obuce (usvinjila se kasicom) i ona ladno pita da li da joj obuce trenerkicu preko one sto vec ima. Ja prvo nisam skapirala pitanje a njen mladji sin kaze pa naravno. On a, znaci dobro, da obucem preko ovoga user posted image i tako, ne mogu da nabrojim njene bisere. Ladno je cela familoja zeza. Kad su bili nedavno kod nas (i dalje 20 i vise stepeni) bili su na kupanju. Ona je nosa a njeni je podbadaju konstatacijama tipa, mokra joj kosa a oni ni kapu da joj stave, ili joj pipnu nogice pa konstatuju da su hladne a ova odlepljuje, pa da eto ja im govorim user posted image Naravno oni je samo loze jadnu, niko sem nje ne misli tako.

Ima i pehova pa ce posle da ispadne da zbog toga necu da joj ostavljam dete. A nije, nego sto jovicaa kaze lakse mi je sa mojom mamom. A i smara me. Jbt kako ova pusti neki glas ona pita a sta joj je sad, a sta hoce i sve tako. Pa otkud znam ja. Jes da sam sa njom 24/7 ali prepoznajem samo neke reakcije. Ja uglavnom kazem verovatno joj je vruce user posted image

Posebno me smara kada zove da pita da li nesto da joj kupi i sta. Pri tom ne pricamo o stvarima reda velicine krevetac, biciklo ili tako nesto vec neka krpa, igracka, sitnica. Pa ti si joj baba kupi joj i majmuna ako hoces. Dobro majmuna mora onda da drzi kod sebe kuci. ali sto se mene tice moze i da joj kupi sta hoce pa da donese i li da ostavi kod sebe kad dodjemo. Kupila joj je za tamo cebe, tanko ali veliko kao za matore, verovatno da moze da ga udesetostruci kad je pokriva user posted image

e grozna sam bas.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 556
29.5.2012 12:14:34   
minavb
Ja se sa njom u suštini odlično slažem jer meni više ništa ne prigovara niti govori. Sad mm ima frku sa njom. Već sam pisala da u poslednje vreme nameće da dovodi neke njene kume kod nas da vide dete. Jednom sam popustila, ali više ne i vidim da je opet sinoć davila ovog mog jadnička oko toga. Mi ne znamo gde ćemo pre od obaveza, on naročito, a onda bi da dovodi drugarice. Ccc.
Prošle nedelje je prigovarala oko pravljenja Vanjine sobe, viče na mm-a, kaže mu da nije normalan, posvađaše se, ali meni ništa ne govori niti ja ulazim u diskusiju jer mm odlučno brani naše stavove. Mama ko svaka mama, misli da je najpametnija. Garant ću i ja takva da budem. Razumem je, zato se više i ne upuštam u diskusije sa njom. Namsejem se i nastavim neku drugu priču.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 557
29.5.2012 12:18:19   
minavb

IZVORNA PORUKA: MaliMis
Pa ti si joj baba kupi joj i majmuna ako hoces. Dobro majmuna mora onda da drzi kod sebe kuci. ali sto se mene tice moze i da joj kupi sta hoce pa da donese i li da ostavi kod sebe kad dodjemo. Kupila joj je za tamo cebe, tanko ali veliko kao za matore, verovatno da moze da ga udesetostruci kad je pokriva user posted image

user posted image Moja stalno kupuje banane i samo banane, pa će tvoj majmun imati šta da jede.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 558
29.5.2012 12:21:38   
Ana RR
Ja bih se sa mojom odlično slagala kada bih ja bila malo manje živčana a više tolerantna. Ovako mi uvek nešto smeta, smaraju me sa glupim pitanjima na koja ni majci ne odgovaram i izbegavam da idem kod njih. MM odnese Marka da se poigraju i to je to. Pre neki dan je svekar došao, uzeo Marka i izašao sa njim na terasu, posle minut, dva ja pogledam šta rade a on prebacio Marka preko gelendera i ova mlati nogama u prazno. A mi na drugom spratu. Nemaju pojma šta Marko radi i koliko je aktivan, mesec i po dana nisu bili tu i kad sam ja viknula da se skloni on mi se smeje. E pa sad ne pričamo i nema ga da dođe. I baš me nešto briga za to. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 559
29.5.2012 12:22:37   
tanjica85
moja sveki je dosla na ideju da na nedelju dana vodi unuku na plac, kao unuk je jos mali, pa da on ne ide. bezobrazluk. lepo sam joj objasnila da ne pravi razliku i ne odvaja decu, takodje sam joj rekla da ne moze na plac dok se ne zavrsi skolska godina, na sta je ona (penzionisani prosvetni radni) dodala: "pa sta ima veze, ionako ih ne ocenjuju" user posted image
ne znam da li sam pod stresom i nervozom ovih dana, pa sve jos emotivnije dozivljavam ili je ona zaista tako bezobzirna...

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 560
29.5.2012 12:22:48   
jovicaa
eh da je meni jedna kucna pomocnica.. i jedan rob da me ceska, kad sam nervoznauser posted image
zanima me gde ste nasle zene koje vam sredjuju kucu i koliko ih placate?
ja bih angazovala nekog pouzdanog, ali ne znam kako to da nadjem, da mi opere prozore i te velike stvari, posto sam trudna. popi***** bih ako ne bi oprala kao sto sam ja zamislila.
i da li imamo neku temu o nenormalnoj nervozi u trudnoci?
zene ja se osecam kao da cu iskociti iz svoje koze, stalno se nesto tripujem, odlepicuuser posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 29.5.2012 12:31:11 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 561
29.5.2012 12:25:34   
Snelle
Jovo, da se ne lažemo, ti si bila nervozna i van trudnoće user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 562
29.5.2012 12:28:41   
minavb
Sinak, mislim da imamo teme o pomoćnicama i slično, pa pitaj tamo. user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 563
29.5.2012 12:30:42   
Ana RR
jovice, plz, bez psovki.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 564
29.5.2012 12:36:40   
nakins
Ja sam sa mojom bila do skoro u super odnosima. Ali jedan dan se nisam javila gospodji da cu posle posla otici do mojih ( javila sam mm) pa se naljutila. Mozes misliti, nije pricala samnom 4 dana zbog toga. Da bih mm rekao kako ga stavljamo u sredinu a ja treba da razumem da je ona spremala rucak a ja nisam dosla. pa nije ga samo meni kuvala!!! I tako, saznala sam da me je cerki ogovarala na sta je ona rekla da joj nije bio bas dan ali nije mislila nista lose user posted image . I tako, vec dva dana zivimo u mom stanu user posted image a draga gospodja mama je plakala kad se rastajala od svog ljubljenog sina. Samo nek sad kaze nesto user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 565
29.5.2012 12:41:09   
Ricola
Moja svekrva i svekar zive 9 sati voznje od Srbije, sto dalje to bolje...

"Žena stoji, kao kapija, na izlazu kao i na ulazu ovog sveta."
Ivo Andrić

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 566
29.5.2012 12:44:05   
nakins
E to je super Ricola. Sto ste dalje, vise cete se voleti. Moji su kolima na 15 minuta ali svom srecom su lenji da igde idu. Tako da se ne brinem da ce visiti kod nas user posted image

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 567
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
10.6.2012 18:16:24   
Anoniman
Ja da se pohvalim. Moja došla ipan na 2 nedelje, donela žabi svašta nešto lepo. Mm i ja dobili po 50 jura a Žaba 100 i još nam pomogla u velikom spremanju. HVALA!

(odgovor članu goda)
  Direktna veza do poruke: 568
   [Obrisana poruka]
10.6.2012 18:18:14   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 569
10.6.2012 18:23:10   
MicinaMama
Moja je dosla,popila kafu i otislauser posted image !

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 570
10.6.2012 18:50:47   
Anoniman
Gagi, user posted image

Micina mamo, user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 571
10.6.2012 18:58:49   
indy_25
I ja cu svoju pohvaliti iako ne pricam sa njom nikako. Danas smo slavili Deniju rodjendan i poslala mu je po zaovi 50 e i cestitku da kupi sebi nesto. Denijal je nazvao i zahvalio joj se.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 572
10.6.2012 19:31:44   
mama kukunka

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ja da se pohvalim. Moja došla ipan na 2 nedelje, donela žabi svašta nešto lepo. Mm i ja dobili po 50 jura a Žaba 100 i još nam pomogla u velikom spremanju. HVALA!

e, pa ovo nisam videla pre neg' sam komentarisala u razgovorima..ogresih se o zenu user posted image
Fino od nje!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 573
10.6.2012 21:58:05   
pandina

IZVORNA PORUKA: gae_gr

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 574
11.6.2012 14:41:50   
jovicaa
moram i ja moju da pohvalim, izgleda da se odobrovolje u letouser posted image
kupila je aleksandru tepih za sobu i rekla je da ce dolaziti da mi pomaze kad se porodim tako da aleksandar nece morati u vrticuser posted image
e sad kako ce to sve da izgleda, videcemo... ali cenim njemu dobru volju, koje ima dosta u poslednje vreemeuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 11.6.2012 14:42:23 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here