|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
11.7.2012 15:35:14   
Štetica
KAKVA JE RAZLIKA IZMEDJU LESINARA I SVEKRVE?
Lesinar prvo saceka da umres pa ti tek onda jede dzigericu!
user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 626
23.7.2012 15:17:33   
Alexis79
Joj sto mene ova moja nerviraaaaa.
Od kako sam trudna ja sam snajka najbolja na svetu ,a do tad sam bila nova devojka njenog sina user posted image .
Pa mi se ulizuje i zivka me stalno i tepa mi a ja to ne podnosim.Sve govori u deminutivu sad sam i mače i pelence i srculence ,a decu naziva žabicama.
I stalno napominje kako sad nije red da se svadjamo i ljutimo user posted image .A sta do sad je bilo totalno u redu ?
To licimerje me mnogo nervira.
Mislim ke*a mi se od toga.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 627
23.7.2012 15:24:13   
Alexis79
E da zaboravih ,danas me je zvala i prvo sto me je pitala je koliko sam se ugojila,jer joj je mm rekao da nisam puno.
A njoj je mnogo bitno to jer joj je strasno ruzno kad se trudnice mnogo ugoje i kad su debele (to su njene reči inače).

Samo sam joj odgovorila da je meni bitno da su bebe u redu ,a ne kilaza i da cu o tome da razmislaj kad se porodim.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 628
23.7.2012 16:58:27   
mihi
Moja je zvala juče i pitala kad ćemo doći na duže (bili smo prošle nedelje vikend) ja joj kažem da mi je sestra tu sa devojčicama da a ih dugo nisam videla, i da sam ih se baš uželela, kaže ona pa dobro doći će oni opet. user posted image da nismo bili prošle nedelje ali bili i ona meni ovo kaže, ma važi evo trčim.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 629
23.7.2012 20:15:51   
jovicaa
Ah, moju ova vrsta pomoci ne zanima. Ona nama "pomaze" tako sto dodje kad ja moram negde da idem, sedne na pod i vice "Maki, dodji, Maki dodji" dok se Vanja sam igra. Inace, pre 13 godina kad s emoj dever ozenio i kad se preselio, sveki se na smrt posvadjala sa prijom , jer je ova zvala da se dogovora kako ce da pomazu deci oko ciscenja i peglanja. Godinama nisu govorile.

isto tako i moja pomaze. zato ce dete ici u vrtic, dosta mi je njene kvazi pomoci.
jedino sto me je izuzetno iznenadilo je to sto je sredila stan, istina prvi put od kad zivimo zajedno, dosla i sredila nam, a ja ostala u soku, znam da se to vise nece ponoviti, pa gledam da ne budem previse ushicenauser posted image
sreca pa ne zivim sa njom, ne znam sta bi onda bilo.. a tek sto me je iznervirala pre neki dan.. otisli mi kod moje jetrve na rodjendan, a ona zivi sa njima(svekrva) i aleksandar je par puta oteo maloj sestri igracke, mi to naravno ne dopustamo, trudimo se da ga nateramo da deli, a on i hoce da deli, a ona pametnica pocela njemu da otima igracke(moja svekrva) kao ona ce da mu pokaze???!!!! znaci neverovatno, zesce sam se unervozila, ionako pravi zescu razliku medju njima, ali ovo je bio vrhunac! otimas detetu igracke, zato sto je on dva puta oteo igracku svojoj sestri od godinu dana.... IDIOT

< Poruku je uredio jovicaa -- 23.7.2012 20:18:37 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 630
4.9.2012 11:41:59   
jance
uh kad bi krenula nebi mi cela strana bila dovoljna. nagomilalo se. nisam pisala davno. trudim se da ignorisem celokupnu situaciju, i bas mi je dobro islo dok je mm bio na godisnjem, samo sam jednom pukla i prodrala sam se na nju, ali za mesec dana to je super. e sad dva dana kako je mm na poslu a ja vec pucam po savovima.

al me je danas zato iznenadila, obecava da ce da ode kod njene tetke na spavanje u grad vec od pocetka leta valjda i uvek ode na jedan dan, sutra ujutru vec zove da je pokupimo. sad je trebala da ide u cetvrtak da bi jutros cula kako je odlucila da je vec veceras odvezemo user posted image jeeeee zitava 3 dana bez njenog: jooj ne mogu da ga gledam, joooj pa pasce, a da nije zedan? pa kakvi su to roditelji ni vodu detetu nedaju! user posted image

a za pripremu zimnice da ni ne spominjem. stalno prica : ja kad sam pravila, ja kad sam pravila, da bi za vikend od moje bake cula kako joj se hvalila da ona nikad nije stavljala zimnicu, sve sto zna videla je od njene mame, mm bake! a otprilike se krvnicki naljutila zato sto smo kompot od breskvi stavili u serpu na kuvanje sa krpom od dole i gore a ona je konstantno insistirala da umtamo svaku flasu u novine i da idu novine od gore i na dno. teska glupost, perfektno mi je sve jedno, ali ja sam tako odlucila, moja je zimnica i tacka! i konstantno suflira : a da stavite konzervans? alo, ako sam u startu rekla da necu, onda necu. i naravno, nista ona nije sigurna ali za sve mora da suflira. na kraju sam vec kod pindzura (4 stvar od zimnice) poludela i nisam joj uopste dozvolila da ucestvuje. ni da pomogne paradajz da secka.

da i naravno, ima problema sa ledjima, ali dize majstora kad god je ovaj napolju najmanje 10 puta! iskreno, to sam rekla da me vise ne interesuje savrseno, ali samo da proba da mi se pozali za ledja, kako eto, ne moze da pripazi malko Ogija jer je bole ledja!

da, i jovice, potpuno te razumem, zato smo i mi majstora prijavili za vrtic..

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 631
5.9.2012 10:15:51   
mtajcica83
KAKVA JE RAZLIKA IZMEDJU LESINARA I SVEKRVE?
Lesinar prvo saceka da umres pa ti tek onda jede dzigericu!

Hhaha ,slazem se u potpunosti!!! A ta licimjerstina i njena gluma vise mi je puna pipa...Ocigledno je da me ne podnosi, al brate oladi malo, ne jasi mi po zivotu, mani me se...ne pomazes mi...ni u cemu i batali me...
Neznam neko je gore napisao da pricuva unuka samo kad mora negdje da se ide, moja je meni prosle godine sto je svrca nekoliko pyta pricuvala rekla kako sam nezahvalna??Ja rekoh jesam li vam trebala napisati zahvalnicu sto ste dosli na 2 sata da pricuvate jedino unuce???
Dosta je samo da kazem to koliko je ona pozrtvovana baba da nije svom unuku prosle godine bila na prvi rodjendan!! Gospodja je setala po BG i smatrala je da nema potrebe da bude prisutna iako smo mi pravili bas veliko slavlje(muz mi je bio na brodu)pa smo kuci slavili 2 dana, prvi dan za starije, a drugi dana sa mame i klince...Nego je dosla krajem oktobra i najopustenije tad cestitala rodjendan i donijela svrcu neko auto user posted image ..
Uzas jedan...a ovamo mi na okolo prica kako ona dolazi, donosi svega i svacega ,kako ga cuva itd ...user posted image user posted image user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 632
5.9.2012 10:23:24   
viking
Mojoj svekrvi je danas 70. rođendan, sutra joj pravimo žurku u nekom restoranu, biće oko 50 njenih drugara. Drugim rečima, lepo se slažemo user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 633
5.9.2012 10:37:27   
Anoniman
Mislim da je ključno za pristojan odnos sa svekrvom da shvatite šta vi tačno od nje očekujete, i šta od nje možete da očekujete, ali realno. Ja sam se mnogo sekirla dok sam mislila da je njena obaveza da čini bilo šta za mene, pa čak i za moje dete. Ništa se ne podrazumeva, to što je baba ne mora da znači da se ona pronalazi u tpj ulozi, koju ipak nije birala. Što opet ne znači da svoje unuče ne voli. Ja od moje očekujem da dođe ponekad, 3-4 puta mesečno, da tad bude prijatna i nasmejana prema N, i to je sve. Otkad je to ono što od nje očekujem, nije me nijednom razočarala, a kad sam očekivala više, gubila sam energiju, živce i radost a ona nije mogla ili htela da pruži više.

Vikuser posted image Srećan sveki rođususer posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 634
5.9.2012 10:40:44   
Mama.Veki
Moja svekrva nije losa zena u sustini, ne pravi neke smicalice i zle stvari. Samo mnogo laze! Joj , koliko me to nervira. Mrzim laz. A sto je najgore ona laze i ubedjena je da ne laze. I to sve tako neke gluposti. Ili npr. ne moze covek da se osloni na njenu rec, samo ona nesto obecava, a nikad nista ne ispuni. Uopste ne trazim nista od nje, da kupi ovo ili ono, sve ona hoce da kupi i sve ona ima neke ideje, ja cu ovo, ja cu ono, i NISTA! E to me mnogo nervira. Zbog takvih stvari ne mogu da je postujem.
Pa opet kazem sebi, ajd zena ima i dobrih strana, neobrazovana je, prosta, zato se i ponasa tako, ali zna da me iznervira mnogo.
Sva sreca pa zivi u drugom gradu, da smo zajedno poludela bih skroz.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 635
5.9.2012 10:59:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mama.Veki

Moja svekrva nije losa zena u sustini, ne pravi neke smicalice i zle stvari. Samo mnogo laze! Joj , koliko me to nervira. Mrzim laz. A sto je najgore ona laze i ubedjena je da ne laze. I to sve tako neke gluposti. Ili npr. ne moze covek da se osloni na njenu rec, samo ona nesto obecava, a nikad nista ne ispuni. Uopste ne trazim nista od nje, da kupi ovo ili ono, sve ona hoce da kupi i sve ona ima neke ideje, ja cu ovo, ja cu ono, i NISTA! E to me mnogo nervira. Zbog takvih stvari ne mogu da je postujem.

E, tako i moja! Evo kupuje mi rođendanski poklon (dasku za peglanje) od aprila. user posted image I sve preuveličava, ali to joj i mama radi. I onda joj nešto kažem, ona prepriča babi, baba me nazove i ja ne prepoznam da je to ono što sam svekrvi pričala pre pola sata, toliko ga izvrnu. user posted image Ipak, ja to ne bih nazvala laž.
S druge strane, ispunila je sve što je obećala za zimnicu. Uglavnom - za hranu sve uvek ispuni. user posted image
Hoće i da pegla, i da sprema, ali to ne dozvoljavam - ako si došla, došla si da gledaš decu i da se igraš sa njima, a ne da mi budeš kućna pomoćnica.
U principu se lepo slažemo. user posted image

Viking user posted image

(odgovor članu Mama.Veki)
  Direktna veza do poruke: 636
5.9.2012 11:02:47   
lanajelena
Tash ti to samo tako pricas da te ja ne odam kod sveki user posted image ...salim se naravno i ja se sa mojom super slazem sem kad se salim na racun njenog sina(ljubimca) onda se rasplace nista mi ne kaze ali ode u toalet da place

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 637
5.9.2012 11:04:10   
Anoniman
Lažeš?
Ja mojoj često kažem "Sin ti je ali zabole me!" pa nastavim ono što me muči. user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 638
5.9.2012 11:05:35   
Anoniman
I moja staaalno nešto kupuje, patike Neši, igračke, ma sve. Prvo me je nerviralo, užasno me je nerviralo što je sve to govorila bap njemu, on dete čeeeka i čeka, i ćorak. E onda sam jednom odlepila kad mi je skakao ceo dan po glavi sa pitanjem što mu baba nije donela neku igračku, i rekla sam mu da pita nju. Nju je to jako pogodilo, naravno, ne u smislu da počne da ispunjava obećanja, nego je prestala da obećavauser posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 639
5.9.2012 11:07:16   
lanajelena
Ozbiljno par puta sam je uhvatila...evo pr.ja mm stalno zezam posto ne zivimo sa njegovima oni su u Nisu kako su to srecni ljudi sto su ga se resili i da kad njegova mama place kad idemo to je samo dok ne odemo iza coska onda prave festu,nju to jako pogodi jer bi volela da zivimo tamo(sa jedne strane je razumem a sa druge pa cesto se zezamo i na moj i na njen racun nekad se uvredi nekad ne cak mi se i pridruzi user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 640
5.9.2012 11:07:44   
Mama.Veki
Tash, ma ja mogu slobodno da kazem da je laz, iako je nekoja glupost u pitanju. Na primer: morala sam da platim ovo ili ono (a znam da nije, znaci laze) kao da mi se opravda, a ne znam zasto to pravi. Niti sam nekad trazila nesto od nje, niti ocekivala. A kad ona tako pravi samo pogorsava stvari. Bolje bi bilo da cuti i nista ne prica. Tad bi bilo super.

Toliko sam je puta uhvatila u lazi, zato sto svaki put drugu pricu prica, i ja sam je pustala nekoliko puta, ajde da se ne zamaram, ali sam pocela i da je pitam: pa zar nije bilo ovako proslog puta? Lepo je pitam, ona se izgubi i onda kao opet se pravda, pa ne lazem ja user posted image I sve tako neke gluposti sto mogu da te izbace iz takta, a ne znam zasto to pravi?

Lako mi je kad je ne vidjam cesto, ali da NE DAJ BOZE zivimo zajedno, to bi me stvarno izludjivalo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 641
5.9.2012 11:12:04   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

I moja staaalno nešto kupuje, patike Neši, igračke, ma sve. Prvo me je nerviralo, užasno me je nerviralo što je sve to govorila bap njemu, on dete čeeeka i čeka, i ćorak. E onda sam jednom odlepila kad mi je skakao ceo dan po glavi sa pitanjem što mu baba nije donela neku igračku, i rekla sam mu da pita nju. Nju je to jako pogodilo, naravno, ne u smislu da počne da ispunjava obećanja, nego je prestala da obećavauser posted image

E bas od ovakvih stvari se ja plasim, hocu reci uzasavam. Ajde ja se mogu vec nekako i spraviti sa tim, iako ne volim takve stvari, valjda ja nisam takva, nikad nista ne obecavam ako ne mogu da ispunim, i ako vec nesto kazem, koliko i da mi je tesko da uradim, uradicu zato sto sam vec rekla.
A kad mi sin poraste, necu da se razocara na taj nacin, ili da uci takve stvari. A i rekla sam joj , i ja i mm, da ne obecava ono sto ne moze da ispuni, pa sad kad razmisljam cini mi se da i ima nekog napretka (malog user posted image ), ama sa detetom to apsolutno necu tolerisati. Bas cu biti stroga prema njoj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 642
5.9.2012 11:12:30   
Anoniman
Ah, moja to ne radi. Moja sam malo preuveličava. Lupiću, kuvala je pekmez 1 dan, ona to prepričava kao da je na frontu bila, i bude minimum 3 dana. user posted image

(odgovor članu Mama.Veki)
  Direktna veza do poruke: 643
5.9.2012 11:27:31   
maslackic
hahha, da da i moja uvek preuvelicava, ako je spremala rucak onda je to predivan rucak koji samo ona zna da spremi, cak i kad samo isprzi meso i krompirice.

a sa obecanjima je ista kao i vase, samo sto ona obeca da ce da kupi kad acuje da je Petra vec nesto dobila. npr, nehodajuce sandalice dobila i ona kaze kupicu joj ja snehodajuce sandale, mi kazem,o da ne treba da nece nositi puno ni pove sto ima , ali insistira da kupi da ima Petra da menja user posted image
dobije Petra neke kocke sundjeraste, hoce i ona da kupi iste takve user posted image dakleM shvatate oce sve da kupi sto vec dobije, a inace jos nije nista od toga kupila user posted image

u principu se i neocekuje od nje , ali niko je ne vuce za jezik da obecava.

svaki put kad odemo kod nje u goste , ( previ se kao da se nista nije desilo , a nije pricala samnom i sa petrom mesec i vise dana) sve sam srecnija sto ne zivim vise sa njom, dete bi mi prohodalčo sa dve godine, bilo samostalno nikad, a propricala sa 5 user posted image neda joj da puzi, da se ne udari, neda da ustaje da ne padne, zasto da samo puzi do drugog kraja kreveta kad baka moze da je prenese...user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 644
5.9.2012 11:46:40   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: maslackic
zasto da samo puzi do drugog kraja kreveta kad baka moze da je prenese...user posted image

I onda kada napuni 12 godina kaže Čekaj baba će da ti sipa salatu i iseče meso, ti si još mali. Pa kad kakiš baba će da ti obriše dupe a kada se kupaš doći će baba da vidi da li možeš sam..

Nemam ništa protiv svoje svekrve ali ovo kad čujem (kada dođu deverovi klinci iz kanade) tačno mi rogovi izrastu..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 645
5.9.2012 13:28:31   
bany86
Evo mene i na ovoj temi.. Zelim da se pohvalim svojom svekrvom,i svakome bi pozelela da ima bar pola onakve kakva je moja.. Zivimo 5 min. jedna od druge,i prosto ne mogu da zamislim dan da je ne vidim.. Moju jetrvu i mene gleda kao da nas je rodila-inace ima tri sina,i za sada dve snaje..Nikome se ne mesa u zivot,a i kada dodje do nekog problema,obavezno je na zenskoj strani.. Jetrva i dever imaju bebu,i jetrva je malo cudna sto se tice odgajanja deteta,ali joj se moja sveki nikada nije mesala.. Mogla bih vam pisati do sutra o kvalitetima moje svekrve,ali udavicu vas..user posted image .. Samo sam zelela da kazem da je ne bih menjala ni za sta na svetu..user posted image user posted image

“Nije važno koliko radiš, već je važno koliko ljubavi unosiš u ono što radiš i koliko to daruješ drugima.”

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 646
5.9.2012 13:53:07   
sneza24
I ja se sa mojom slazem ok ali me ipak ponekad iznervira.Od kako se Lana rodila narocito.
Sto joj ne ugasimo svetlo kad spava ide joj u oci pri tom je luster na preko 3 metara visi i nemam reflektore ko na fudbalskom stadionu.
Lana nece varalicu nikako.Komentarise komsinica: Mama pa moras malo secer da mi stavis.A sveki ce na to : Mala je jos za secer ja sam mojima stavljala med.Inace pre 34 god.
Kad je David bio beba kad spava preko dana ostavim mu svetlo obavezno upaljeno(jer do sobe ne dolazi dovoljno prirodne svetlosti) da bi razlikovao dan i noc i pustim muziku.I ako ja moram da izadjem negde dok on spava ona obavezno ugasi svetlo i muziku. A kad neko dodje prica kako mu pustamo muziku da se ne navikava na tisinu.user posted image

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu bany86)
Direktna veza do poruke: 647
10.9.2012 16:10:03   
jance
snezo, isto sam to slusala, i slicno radila, mada je moj sin ipak postao osetljiv na zvukove...

a ja opet ovde, danas zaredjah po negativi....

najnovija svekina teorija: nece ti on tako brzo prohodati zato sto puzi user posted image tesko ce on prohodati jer mu je lakse i bezbednije da puzi...
i da, neka zena koja radi u jaslicama u NS joj je rekla da ga nece primiti dok ne prohoda, pa kao, trebala bi da ga ucim..
e pa nepada mi na pamet da ga forsiram da hoda! kad bude sam hteo, prohodace, pa tacno to i bio jedini razlog zasto ga ne prime u vrtic!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 648
10.9.2012 16:23:07   
tijatija

IZVORNA PORUKA: bany86

Evo mene i na ovoj temi.. Zelim da se pohvalim svojom svekrvom,i svakome bi pozelela da ima bar pola onakve kakva je moja.. Zivimo 5 min. jedna od druge,i prosto ne mogu da zamislim dan da je ne vidim.. Moju jetrvu i mene gleda kao da nas je rodila-inace ima tri sina,i za sada dve snaje..Nikome se ne mesa u zivot,a i kada dodje do nekog problema,obavezno je na zenskoj strani.. Jetrva i dever imaju bebu,i jetrva je malo cudna sto se tice odgajanja deteta,ali joj se moja sveki nikada nije mesala.. Mogla bih vam pisati do sutra o kvalitetima moje svekrve,ali udavicu vas..user posted image .. Samo sam zelela da kazem da je ne bih menjala ni za sta na svetu..user posted image user posted image
izvini moram da te pitam koliko si u braku (nista lose nemislim)user posted image

(odgovor članu bany86)
Direktna veza do poruke: 649
10.9.2012 22:55:10   
Ana RR
Jance, sve i da hoćeš ne možeš ga naučiti da hoda, to će uraditi tek kada on sam bude spreman. Sve drugo se može naučiti ali to ne. Ali sveki sigurno zna bolje user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here