dunja RR -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (17.5.2021 20:50:00)
|
Alex, ja sam predala izveštaj od državnog, nisam imala vezu. Imala sam samo jedan jedini izveštaj iz Sokobanjske, na kome ništa konkretno nije pisalo. Mene pitali na komisiji hoćete ići na vežbe, ja zbunjeno rekla, valjda hoćemo (a nismo iši, niti smo trebali niti je to pisalo na izveštaju), i produžili mi olovanje za 3 meseca, to je bilo neposredno pre korone, znači početkom prošle godine. Moj zaključak - vredi probati, ja sam odlučila u poslednjem trenutku da probam, i dobila produžetak bez ikakve veze. Čak je doktorka na komisiji (Novi Beograd, msilim da tamo asda sve šalju, osim ako zbog korone nije promenjeno), bila jako gruba prema meni. U smislu, ptala me da li dete hoda, ja rekla ne (nije hodala tada, prohodala je sa 15 meseci), pitala me to za vežbe, gde sam ja odgovorila kao neki tuta muta, inače nisam tako zbunjena, ali smo jedva stigli na komisiju jer je bio kraj januara(početak februara 2020., i tog dana je bio neki gadan prolom oblaka, kiša, sneg, jedva smo stigli, bukvalno u minut. i samo sam uletela u ordinaciju onako mokra, sa mokrom bebom (prevozom smo išli). Nisam unutra bila ni minut, oni kažu gotovi ste, ja onako zbunjena pitam, pa jel smo dobili produženje - kaže mi glavna doktorka, Gooospođo, molim vas izađite, završili smo. I posle dan dna me zvali i produžili 3 meseca.
|
|
|
|