lesli -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (31.1.2020 10:14:21)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Lesli, meni je i dalje skroz i potpuno neverovatno da vi niste dobili produženje, i uvek se set__im tebe kada je ova tema aktivna. A veruj mi i na drugim forumima čitam da se i sada desi da produže, i bez ikakve veze, i kada dete nema realni problem, a i dekidaki je pisala isto. Ja ne bih imala snage, živaca, vremena, da potežem neku vezu u komisiji, to mi je previše, a iskreno i strah me, jedino probati ovako kao deki daki, još ako imate svog dr pa napiše neku mini preporuku, tim bolje. U principu svakoj mami znači još to neko vreme do vrtića, posebno ako nema baš nikoga da pričuva dete. Budu oset__ljivi nekada, na razne stvari, godine, vto, itd, znam iz svog ranijeg iskustva. oduše Sava je nosio kaiševe za kukove, kasno prohodao, pa smo tada lako dobili produženje. Ali je divna bila komisija, tada, još je sve bilo u Domu Zdravlja. Dunja, meni je fizijatar ekplicitno uz preporuku da se vezabanje nastavi 4x na dan napisala i “majcina nega”.Nije ih bilo briga. To kako ti se zalomi izgleda. Drugarici moje sestre, sa 100% namontiranim izvestajima od fizijatra nisu budili bebu (jer je boze moj zaspala) nego joj dali produzenje. Doduse, imala je vezu...
|
|
|
|