Mamab -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (28.10.2016 9:44:14)
|
Mame, mnogo su mi pomogli vasi komentari u vezi sa produzenjem porodiljskog pa resih da se uclanim da vam zahvalim na korisnim savetima i da podelim svoje iskustvo sa Novobeogradske komisije. Juce sam izlazila prvi put, osecala sam se kao da idem na streljanje (znajuci na kakvom glasu je NBG komisija). Dobili smo 2 meseca [sm=bravo.gif] Moj bebi je skroz zdrav, puzi, ne hoda ali se dize sama na noge, imali smo samo jedan izvestaj iz Sokobanjske sa sifrom f82 (pocetak oktobra) dr nije htela cak ni da nam stavi famoznu recenicu o preporuci produzetka. Rekla mi ovim recima-kasno ste se setili. Kada sam pedijatrici pokazala izvestaj i pitala je za misljenje-da li dobijamo produzenje sa tim odgovor je bio - nema sanse [sm=zmeden.gif] Tako obeshrabrena predam papire u 27.marta, ne ocekujuci nista. Pozovu me, kazu da dodjemo u cetvrtak u 14h(juce), i ja odlucim da primenim alternativne metode [sm=hudicek1.gif] bebi sam propisno izmorila taj dan, nisam joj dala da spava svoju podnevnu dremku, iako joj je 14h vreme za rucak, nisam joj dala da ruca pre komisije (srce mi se kida i dalje zbog toga), obucem je najgore moguce, apa drapa, slojevito da je ne skidaju, neke debele stare pantalone u kojima ne moze noge da savije, carape i preko njih jos one nazuvice platnene. Nikako cipele, pogotovu hodajuce. Vodite bebe bez cipela! Prozovu nas, Bebi na komisiji nije mogla ni da puzi, nervozna, kenjkava, otima se, odbija saradnju sa dr, i nakon dva minuta dr kaze-dacemo vam 2 meseca produzenje. [sm=bravo.gif] Mojoj sreci nema kraja, a nadam se da ce nekom moja prica biti korisna. Pozdrav
|
|
|
|