RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Mala Elena -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (9.8.2016 14:31:29)

Kao, citam u novinama, ostecen je budzet zbog tih produzetaka bolovanja, pa ce biti rigoroznije. Ako neko skorije produzi ili je vec produzio neka pise iskustvo..ili ako znate nekoga ko jeste...

Khaleesi -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (10.8.2016 22:14:58)

Adulence je bila prosle nedelje mi idemo ove... Ja ne verujem da trudnice i porodilje toliko smetaju budzetu da su prvo po njima udarili i sada opet tako pricaju, zaboga propasce zbog porodiljskog bolovanja... ne mogu da verujem...[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Khaleesi -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (11.8.2016 13:26:58)

Jee dobili smo dva meseca na komisiju :-)

muzicarka -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (11.8.2016 13:32:52)

Khalessi [sm=bravo.gif]

Khaleesi -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (11.8.2016 13:47:59)

Hvala :-)[sm=smiley36.gif]
Bas smo happy happy

sonyasha -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (11.8.2016 16:05:34)

Ženske, ja sam uzela uput za Sokobanjsku, i sada me zanima da li vi imate neku vezu u Sokobanjskoj ili pitate otvoreno da li mogu da vam napišu za komisiju ili malo lagite u smislu šta dete može da radi a šta ne?
Baš me ovo zanima jer ja nemam vezu a ne znam na koju kartu da igram[sm=smiley13.gif]
Ps. Kada zovete da zakažete u Sokobanjskoj za kada vam zakažu jer idemo na more pa me zanima da li da zovem pre ili posle?

Maraj -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.8.2016 13:10:23)

Sonyasa zovi bolje pre mora pa vidi kad ce ti zakazati. Meni su za mesec dana zakazali. Na kraju nisam ni otisla. Otisla sam na drugo mesto kod fizijatra(gde sam imala vezu)

sonyasha -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.8.2016 16:42:13)

Maraj, a jel kod običnog fizijatra ili dečijeg i jel u vašem dz? Ja sam mislila da samo odande iz Sokobanjske prolaze papiri na komisiji...

suzi kju -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (26.8.2016 5:52:11)

Ja sam predala juče, Savski venac je u pitanju, čekam sada poziv.
Za koliko otprilike pozovu?

Maraj -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (26.8.2016 12:44:21)

Sonyasa fizijatar sa decijeg odeljenja mi je dao papir. Suzi za 2-3 nedelje pozovu. Ja sam predala ranije jel kazu da je guzva sada kad su odmori. Ja sam inace juce bila na komisiji. Produzili su mi 3 meseca. Isto Savski Venac je u pitanju. Zakazali su mi u 12. To zakazuju po grupama. Bilo nas je oko 7-8 juce tamo
Dosta ih je kasnilo. Zavrsi se brzo. Za pola sata otprilike. Udjes , za 2-3 min zavrse pregled. Sacekas ispred da ti otkucaju papir i to je to.

Khaleesi -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (27.8.2016 0:21:34)

Mene su u SV trebali da zovu,ali nisu posle skoro 3 ned. Pa sam ja nasla br na netu i zvala njih pa su mi rekli kada da dosjem. Velika je guzva na SV jer jw i opstina Stari grad tamo za komisiju...
Zavrsi se za 30 sek ceo pregled,i daju sta fizijatar napise.
A glavno je da se bebe dere,ova moja cim smo usli pocela je da vristi,nisu je ni pogledali kako treba rekli su daj dva meseca [sm=smiley36.gif]

maximac -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (31.8.2016 13:05:01)

Cao svima,

Ne spadam u ovu temu, ali moje pitanje ima slicnosti, pa ako neko moze da mi odgovori, bila bih puno zahvalna.

Naime, dete ima godinu i po dana. Vratila sam se na posao. Ali se dete razbolelo i bili smo 4 dana u bolnici. Doktorka mi je za ta 4 dana dala doznake na kojima je zaokruzila "pratilac", a za drugih 4 dana, otvorila novo bolovanje na kome pise "nega deteta do 3 godine". Ja sam, naravno na ime drugih doznaka dobila 100 posto plate ali zato na ime prvih 65%. Da li neko zna, da li mi je doktorka dala pogresne doznake za dane provedene u bolnici? Postot u poslednje vreme stalno nesto gresi, daje mi antibiotike na recept koji moram da platim itd... Malo mi je glupo da dok sam u bolnici ide 65 posto a dok sam kuci 100 posto. Ipak je to dete do 3 godine.

P.S.
Vec smo jednom bili u bolnici ali smo bili kod drugog pedijatra, i taj prvi put je doktorka za sve zaokruzila "nega deteta do 3 godine".
Jedna doktorka je pogresila, samo da vidim koja :)
Hvala unapred.
Pozdrav,

Khaleesi -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (1.9.2016 0:16:20)

Maxi, ja znam da kada sam za sebe bila u bolnici primala sam 100%. Znaci bolnicko lecenje je pun iznos. Ne vidim sto bi se bolnicko za dete razlikovalo jer je dete malo. Mozda sto ti je stavila pratilac...
Moje misljenje je da je pogresila za ta 4 dana.... Nisam imala slucaj ali eto kazem sta znam pa ako ri pomaze nesto....

maximac -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (1.9.2016 8:11:32)

Hvala Khaleesi.
Ma i meni deluje logicno da je 100%. Je l'znas mozda gde mogu da proverim za sigurno da li je pogresila doktorka? Moj racunovodja na poslu kaze da ako je doktorka tako napisala onda je tako, kao zna ona kako treba... A ako pitam dr. mozda ce i ona da kaze da tako treba, jer je pogresila...

suzi kju -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (7.9.2016 17:05:49)

Mene su danas zvali, sutra idemo na komisiju.
Držite fige mame!!!

dunja RR -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (7.9.2016 17:16:40)

Maximac, ja mislim da nije greška. Jer je prvo bolovanje na dete, za to bolovanje se dobija uvek 65%, a drugo bolovanje - nega deteta je bolovanje na tebe i tu dobijaš 100%.

Edit: jedino ne znam kako ide za bolničko, hm.

dunja RR -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (7.9.2016 17:17:19)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Mene su danas zvali, sutra idemo na komisiju.
Držite fige mame!!!

Biće sve ok, videćeš, navijamo [sm=bravo.gif]

sonyasha -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (8.9.2016 11:25:02)

Suzi, navijamo[sm=bravo.gif]

suzi kju -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (8.9.2016 16:45:34)

Završila sam odavno, dobila tri meseca [sm=bravo.gif]
Sve name koje su bile su dobile po tri, a jedna mama blizanaca i jedna sa jednom bebom došle su po drugi put i dobile jos po tri meseca, baš sam se obradovala!!!

dunja RR -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (8.9.2016 16:51:35)

Jesam ti rekla [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif]

suzi kju -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (8.9.2016 16:54:09)

Daaa [sm=smiley1.gif]Baš sam srećna!!!

eca89 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (8.9.2016 17:31:21)

Super, Suzi[sm=bravo.gif]!

Maraj -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (9.9.2016 13:21:23)

Super suzi [sm=bravo.gif]
kazi mi , te mame koje su dosle drugi put na komisiju , da li su ima deca prohodala? Ja kada sam bila , nisu hteli da produze mamama cija su deca prohodala

suzi kju -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (9.9.2016 16:14:40)

E pa ne umeju da hodaju jos uvek.

Maraj -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (9.9.2016 16:19:18)

Pa da , to je glavna "caka". Vazno da ti dete ne hoda. Ako hoda , nema svrhe ici tamo. Ja cu videti. Ako mi L prohoda do isteka ovog produzenja , uzimam stari godisnji , pa na losao.... [sm=zz_wink.png]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>