sanja80
|
Drage mame, Nova sam na ovoj temi, al verujem da ce nekome znaciti sveze info, pa ih, evo, delim sa vama. Bili smo u cetvrtak na NBG komisiji, u Nehruovoj i dobili 0 dana produzetka. Moje dete ima 10,5 meseci, izvestaj iz Sokobanjske i opet nista. Od drugog meseca idemo kod fizijatra jer je imao neku blagu hipertoniju, 3-4 izvestaja u kojima mu je nesto uvek falilo i poslednji u kome je dete savrseno. Na komisiji nam rekose da nas je taj izvestaj ukopao jer je dete po njemu savrseno iako nam je dr napisala recenicu u kojoj predlaze produzetak bolovanja majci radi nastavka rada vezbi kod kuce. Iamli smo 2 pecata fizijatra i 1 neurologi opet nista. E sada, mi nismo imali nikakve veze, i fizijatar je napisao medicinski tacan izvestaj, ne znam da li bi nesto izmisljala da smo je "mitili". Komisija je delovala korektno, u smislu da su nam vise puta rekli "nemamo za sta da se uhvatimo da vam damo produzenje, da bar jedna recenica ima kojom mozemo da se pokrijemo, ne smemo, inspekcije, bla, bla..." Onda su ga i stavili da puzi i da stoji uz krevet i rekli da ovo deca prosecno rade sa 1,5 god i da ne mogu ni mesec da nam daju. Ja sam ih slusala sve vreme, i do poslednjeg momenta mislila da ce nam dati bar mesec do 1 rodjendana, onda su nam samo rekli dovidjenja i ja sam od juce popodne u soku....ne znam sta da radimo... Ne znam ko su clanovi, treba da dobijemo resenje na adresu, ali planiram da podnesem zalbu, predpostavljam da je to moguce...pa onda sledeci puta da tamo histerisem, placem is...jos je mali da se odvajam od njega, i dalje se cesto budi nocu, sisa, kako ce takav u 7 ujutru u vrtic i ja na posao (ako uopste uspemo da dodjemo do vrtica...) Uzas, pricali su da su poostrili i sve, ali ja ne znam nikoga kome bar nesto nisu dali, tako da se nisam bas najbolje pripremila za nih juce...Sve mislim, nesto smo mogli da uradimo... Eto zene, ako vas nesto zanima, tu sam... A meni bi znacila info, ako neko zna, kako ide sa zalbom i drugostepenom...
|