Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 8.10.2014 20:05:02
|
|
|
|
mama krava
|
Sve zavisi na koju komisiji, tj gde idete na komisiju. Na Novom Beogradu sve to rade. Dr uzme dete i postavlja ga da stoji, sedi, puzi, hoda...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 8.10.2014 20:08:29
|
|
|
|
Rosita
|
Gleda se na svakoj. Ali ako je specijalista nesto napisao, razne komisije imaju razlicite tendencije da to ospore- neki su strozi, neki malko zazmure :)
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 8.10.2014 21:31:01
|
|
|
|
mama krava
|
Ma, kakvi... Mpja druga4rica isla na Paliluku i nisu joj ni trazili da deye izvadi iz kolica.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.10.2014 8:33:36
|
|
|
|
nogica
|
u pitanju je s.venac,dete hoda uz drzanje ,nije prohodalo samostalno,neznam da li da predajem uopste
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.10.2014 12:09:19
|
|
|
|
mama krava
|
Draga moja, savetujem ti da predas papire! Ne mozes sama sebe da odbijes, a ovako si bar probala. Nista te ne kosta, a verovatno ces dobiti bar mesec dva.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.10.2014 12:12:54
|
|
|
|
Rosita
|
Proveravaju dete na Savskom vencu, ali nisu zaista rigorozni,u pravu je mk, obavezno predaj!
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.10.2014 15:20:17
|
|
|
|
krofi
|
pozdrav drage mame!da li je neka mozda izlazila na komisiji u Nisu? cula sam da je dosta poostreno!ako ima neka bilo kakvu informaciju neka napise!hvala unapred i pozdrav iz Nisa!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.10.2014 17:29:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mislim da je i jedno i drugo osnov za produzenje tj ako ne stoji i ne hoda samostalno. Za koju opstinu pitas ? Mozda neko ima iskustvo. Ja sam cula da se moze produziti vrlo lako jer beba ima svega 11 meseci..to su mi rekli u firmi. Pisite iskustva za Bg za ovu godinu ...
< Poruku je uredio Mala Elena -- 23.10.2014 17:32:16 >
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.11.2014 14:19:27
|
|
|
|
srna001
|
Devojke ima li neko iskustva sa komisijom na Voždovcu? I uopšte jesu li postrožili kriterijume?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.11.2014 14:29:50
|
|
|
|
bubulence
|
Srna zar ti nemas pravo na jos jednu godinu za trece dete?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.11.2014 14:33:45
|
|
|
|
srna001
|
Imama, nego moja drugarica ide na komisiju na Voždovcu pa se ja raspitujem.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.11.2014 1:21:16
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: krofi pozdrav drage mame!da li je neka mozda izlazila na komisiji u Nisu? cula sam da je dosta poostreno!ako ima neka bilo kakvu informaciju neka napise!hvala unapred i pozdrav iz Nisa! Krofi , opet nas dve zajedno... Izlazila sam ja. I za razliku od proslog izlaska bilo je uspesno. Srna pa gde si ti. Drugarice iz tromesecja, pisi nekad u razgovorima.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.11.2014 12:47:43
|
|
|
|
krofi
|
Da MATI kolegenice moja!! samo ja pitam za sestru.jos uvek necu na komisiju 8. mesec sam trudnoce.cula sam da je bas rigorozno ali ima vremena za mene.koliko ti produzili? p.s.mada izgleda opet zavisi kolegenica mog muza je produzila 6 pa 4 meseca pa ce opet sad da izlazi.ne znam kako joj je uspelo.detetu hvala Bogu nije nista sve super.izgleda ko se kako snadje.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 7.11.2014 0:56:15
|
|
|
|
mati
|
cestitam. Ja sam upoznala zenicu kojoj produzili 4 mes, pa jos 4 mes i sad jos dva... Kod nas to ide malo ostrije, znas i sama... Meni jos pravili problem sto na izvestaju pise "predlaze se ", pa kao mi nismo duzni to da uvazimo.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.12.2014 11:20:58
|
|
|
|
nogica
|
Molim Vas ako neko zna da mi odgovori,da li moze da se predaju stariji nalazi od mesec dana u sekretarijat a da se na komisiju ponese novi koji u medjuvremenu dobijemo
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.12.2014 14:24:44
|
|
|
|
mati
|
Nogice ja mislim da tako i ide. Predajes papire koje do tad imas, tj kopije, a bitno je da kad izlazis na komisiju imas neki novi nalaz. Odnosno onaj koji dobijes dok cekas dan za komisiju. Tako je u Nisu, al je valjda isto svuda.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.12.2014 14:29:42
|
|
|
|
nogica
|
I ja se nadam da je tako.Ako jos neko zna neka mi odgovori
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.12.2014 14:32:01
|
|
|
|
mati
|
Meni su kod nas u komisiji rekli da je nebitno to sto saljes, to je samo za odobrenje izlaska. Njima su bitni papiri koje im dostavis tog dana kad zaseda komisija.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.12.2014 14:32:19
|
|
|
|
mama krava
|
Da, da tako je i u Bg!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 19.1.2015 15:44:21
|
|
|
|
lesica
|
Teže do produžetka porodiljskog Da razumem da će stvarno raditi kako treba, međutim nešto mi ne deljuje tako...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.1.2015 16:41:04
|
|
|
|
nogica
|
Ako neko zna molim vas da mi odgovori,da li je moguce uzeti posle isteka odmora mesec dana bolovanja od o.prakse ,pa 15 na dete ,pa opet od ginekologa mesec i jos jednom 15 dana od pedijatra,a da to sve bude u kontinuitetu.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.1.2015 16:43:48
|
|
|
|
mama krava
|
Naravno, da možete, ali onda de 65% plate!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.1.2015 16:51:02
|
|
|
|
ishler
|
Da li se mogu spojiti bolovanja dvoje razlicitih specijalista npr mesec dana ginekolog pa mesec dana opsta praxa bez prekida?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.1.2015 16:57:40
|
|
|
|
cockic
|
od opste prakse moze i nije 65%,nego 100% na dete do tri godine znam posto sam koristila na ceru i sina.tako da za nju mi je do sad skidano samo prevoz kad sam na bolovanju.a za sina je 65%.sad mi je isto za oboje 65%.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.1.2015 16:58:24
|
|
|
|
nogica
|
znam da je 65%,samo me zanimalo da li je moguce produziti bolovanja a da se ne ide na komisiju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?