minavb -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (11.3.2012 8:02:31)
|
IZVORNA PORUKA: Ivana. Drage mamice, da li neko ima iskustvasa Zemunom? Na nekom forumu sam procitala da tamo gledaju i bebinu otpusnu listu I da li znate gde se nalazi komisija u Zemunu? U silerovoj? Vidim da sve imate papire iz Sokobanjske. Mi smo od kada se rodila u Institutu za majku i dete, i to smo otisli tamo, jer mi je pedijatar tako dao uput kao tu nam je blize, a sad vidim da cene samo Sokobanjsku. Pa mislim kakve to veze ima, fizijatar je fizijatar. Moja mala od rodjenja ima problema sa stopalima, tortikolisom i hipertonusum. Da li mislite da ce sa ovakvim dijagnozama proci, pa neka bude i dva meseca, iako je sada sve ok. Isli smo na kontrole na dva, pa na tri meseca. Vezbe smo radili samo kod kuce Ja sam isla u Zemun na komisiju. Nije u silerovoj, ne secam se kako se zove ulica, ali reci ce ti kada te budu zvali da ti kazu za kad ti je zakazano. Dobices produzenje sigurno, samo obavezno moras da prilozis i izvestaj fizijatra koi nije stariji od mesec dana. Idite ponovo kod fizijatra neposredno pred predavanje papira. Ja sam dobila 3 meseca, dete ni ne gledaju, samo su me pitali da li hoda. Moja koleginica je sa jedim detetom dva puta produzavala na istoj omisiji, jednom je dobila 3 a drugi put dva meseca. Sa drugim detetom je dobila 3 pe mesec dana. Jednoj mojoj drugarici u produzili samo dva meseca, ali ona je imala samo papire od neurologa, ne znam tacno.
|
|
|
|