maslachak -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (2.4.2012 14:59:03)
|
mi smo u novembru isli u Savski venac na komisiju,pisala sam na prethodnim stranama i stvarno su bili vise nego okej..bilo je 15ak mama sa decom,niti jedna nije bila odbijena..u kancelariji sede njih 4-5 mislim,pedijatar,defektolog,psiholog i ne znam koja je cetvrta struka..uglavnom jedan pedijatar je sa starog grada tako da su 2 pedijatra prisutna..uglavnom,Visnja se uspravila da stoji sa 7 meseci,u novembru je imala 11 i jos uvek nije htela da se pusti da hoda sama,ali je cvrsto stajala na nogama,doktorka je uzela,stavila na pod da stoji i htela da je pusti medjutim moje deto ju je scepalo za ruke i to je bilo sve od tzv pregleda..dobili smo 3 meseca..samo da napomenem, -izvestaj komisije se dobije sutradan u domu zdravlja sasvki venac, -sa tim izvestajem idete kod pedijatra po doznake direktno, -a sa doznakama u firmu i sve to kopirano ostavite u firmi,a -onda vam firma napise resenje o produzetku odsustva radi posebne nege deteta.. -resenje zatim odneset_e sa originalom doznaka i izvestajem komisije u sekretarijat u 27.marta i onda vam na kucnu adresu stigne resenje od njih za jedno dva meseca..skratili su proceduru zbog isplata jer se ranije cekalo njihovo resenje da bi se isplacivala plata,ali sad je drugacije.. mozda deluje komplikovano,ali nije..ja sam recimo imala komisiju u cetvrtak,u petak sam pokupila izvestaj,uzela doznake,dosla u svoju firmu,zamolila da mi urade resenje iz kadrovske,oni uradili za 30 min i ja sam isti dan predala u 27.marta sve [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|