Nensi* -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (31.1.2012 16:06:52)
|
IZVORNA PORUKA: alekseja Imam veliku dilemu i ujedno veliki problem! Naime, dobila sam od Komisije na Cukarici prvo produzenje bolovanja za negu deteta tri meseca od 15. Novembra 2011. do 15. Februara 2012. Shodno cinjenici da mi dete polazi u vrtic 1. Marta i da se uzima u obzir period njegovog prilagodjavanja, zanima me da li ja mogu da trazim od moje firme stari godisnji odmor a nakon njegovog isteka da mi Komisija produzi bolovanje za negu deteta npr. mesec dana? Jednostavno receno, da li moze da postoji prekid bolovanja za negu deteta ( da se prekine godisnjim odmorom ) i da se na komisiji produzi jos neko odredjeno vreme? Moj ti je savet da odes ponovo na komisiju i da produzis bolovanje ako mozes,jer adaptacija na vrtic nekad traje i duze od mesec dana. A bolovanje ne smes da prekidas sa godisnjim odmorom,moze jedino da se prekine ako ti se ne poklopi odlazak na komisiju sa istekom bolovanja,kao meni npr,meni je bolovanje isteklo 11 avgusta,a sledeca komisija je bila zakazana za 1 septembar,a za taj period razmaka ti pedijatar otvori bolanje po nekom drugom osnovu.
|
|
|
|