maslachak -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (10.11.2011 13:27:34)
|
Drage mame, imam jedno pitanjce koje doduse nije vezano za klasican produzetak porodiljskog,ali nadam se da neka moze da mi pomogne..Naime,moja Visnja nema ama bas nikakvog osnova za komisiju i produzetak,e,sad po savetu zene koja u mojoj firmi obracunava plate ona mi je rekla da mogu da otvorim bolovanje kod moje doktorke mesec dana,pa da malo iskoristim odmora posto imam ihaha dana,pa da opet otvorim bolovanje i onda pocnem da radim,sto bi meni i odgovaralo..meni porodiljsko istice 22.11.,a ja bih prolongirala do pocetka februara..takodje skrenuli su mi paznju da ne idem na bolovanje preko decijeg pedijatra jer automatski idem preko socijalnog,a ne preko firme prvih mesec dana..ono sto mene interesuje je koliko su doktori otvoreni da ucine uslugu i otvore bolovanje ako im kazem za sta mi treba,a nemam zdravstvenog osnova za samo bolovanje..ja sam razmisljala da lepo odem kod svoje doktorke opste prakse i kazem kako stvari stoje i zbog cega mi treba..ako neko ima ikakvog iskustva,molim da mi napise..
|
|
|
|