Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.9.2011 0:09:58
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Ja nemam izvestaj sa komisije, prvi put cujem da ga daju nekome. Ja sam prosli put isla u 27 marta po izvestaj sa komisije,a sad su mi ga dali u Domu zdravlja.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.9.2011 22:24:33
|
|
|
|
Vika
|
Koleginica moje majke je ubeđuje da nedonoščad dobijaju automatski još 6. meseci po isteku porodiljskog, ali sumnjam da je u njenom slučaju možda postojala neka dijagnoza a da žena ne zna. Ima li neko ideju gde big to mogla da proverim? 27. marta ili...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.9.2011 23:00:36
|
|
|
|
marija32
|
Pedijatri to znaju Vika
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.9.2011 23:59:58
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja sad kad sam bila na komisiji,bila je jedna majka koja se porodila u 8 mesecu i evo vec 5 ili 6 put joj produzuju bolovanje,mala ima vise od dve godine,tako da je moguce.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 0:01:12
|
|
|
|
Vika
|
Hvala žene, proveriću
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 0:01:26
|
|
|
|
marija32
|
Ako pedijatri ne znaju, tu je nasa Nensi Nisu me jos zvali iz 27. sutra cu opet da ja zovem
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 0:04:21
|
|
|
|
Nensi*
|
Nisu ni mene zvali,moram da ih okrenem,ovih dana nisam stigla,skupljam dokumentaciju za vrtic
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 0:05:56
|
|
|
|
marija32
|
Javljam ti i javi mi pa ako su nam gotova istovremeno da ode samo jedna od nas da ne idemo obe?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 0:07:48
|
|
|
|
Nensi*
|
Moze Kad si ti bese bila na komisiji?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 0:11:44
|
|
|
|
marija32
|
Jos 1.9., ti?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 0:17:37
|
|
|
|
Nensi*
|
Isto
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 18:26:16
|
|
|
|
marija32
|
Nensi, ja sam ih do 11h zvala i niko se nije javljao, pa je otisla moja sestra na lice mesta, i naravno da su joj dali resenje odmah
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 18:51:58
|
|
|
|
Nensi*
|
I ja sam danas zvala,isto se niko nije javljao. Moracu da odem i ja u petak jer tad rade sa strankama.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 20:25:21
|
|
|
|
icika26
|
JESI UZELA PAPIRE IZ FIRME DA NOSIS
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 21:21:38
|
|
|
|
Nensi*
|
Jos pre neki dan sam ti napisala da jesam. I da,nemoj da pises velikim slovima,to je protiv pravila foruma.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.9.2011 21:56:55
|
|
|
|
icika26
|
xaxaxa nisam znala ,koja nebuloza
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 22.9.2011 18:15:22
|
|
|
|
Vika
|
Icika, to je pravilo u komunikaciji na internetu, jer se pisanje velikim slovima smatra vikanjem
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.9.2011 1:03:57
|
|
|
|
dacica
|
pomoć---porodila sam se 31.10..kad mi istice porodiljsko,i kad trebam najkasnije da predam u 27.marta????
< Poruku je uredio dacica -- 23.9.2011 1:04:20 >
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.9.2011 8:05:42
|
|
|
|
icika26
|
pa to treba da znas sama do kada su ti dali zovi firmu ,predaj odmah a za to vreme ako ti istekne otvori bolovanje tako sam ja
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.9.2011 11:20:34
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dacica pomoć---porodila sam se 31.10..kad mi istice porodiljsko,i kad trebam najkasnije da predam u 27.marta???? Ne zavisi to od porodjaja vec kad su ti otvorili bolovanje. A u 27 marta predaj bar 3 nedelje pre isteka.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.9.2011 14:03:45
|
|
|
|
icika26
|
to resenje iz 27 marta jel treba da se nosi u firmu ili ne
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.9.2011 14:13:53
|
|
|
|
Tea2
|
Resenje dobijes postom,a radnik iz firme uzima sam svoj primerak.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.9.2011 15:32:20
|
|
|
|
icika26
|
ja resenje nisam dobila ni kada mi je isteklo porodiljsko u julu
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.9.2011 13:40:30
|
|
|
|
bojkica
|
Mame-imam jedno pitanje ako neka od Vas zna neka mi pomogne!Posto sam pre porodiljskog bila 4 meseca na trudnickom bolovanju koje se kod mene isplacuje 65%,tako da mi je porodiljsko bilo umanjeno jer su ti meseci sa 65% usli u taj prosek plate,sad mene zanima hoce li mi i nega deteta dalje biti isto kao i porodiljsko?(nadam se da sam dobro objasnila)
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.9.2011 13:58:40
|
|
|
|
minavb
|
Malo mi nije jasno. Svi mi od firme primamo 65% plate na trudnickom, s tim sto nama grad uplacuje onih 35%. Firma sa tim nema nista. Meni je porodiljsko i nega deteta bilo 100%, nije mi plata bila umanjena.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.