Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.5.2011 9:41:44
|
|
|
|
marija32
|
Mina, jesi li imala potpise od tri fizijatra na nalazu ili ne?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.5.2011 9:43:19
|
|
|
|
minavb
|
Ne, samo od jednog. Ovi moji u Zemunu navodno uopste nisu strogi, samo prosto ne priznaju nikakve druge papire osim od fizijatra.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.5.2011 9:45:41
|
|
|
|
marija32
|
Super, super, ja treba ovih dana kod fizijatra da idem, i to je oko 3 nedelje pre isteka, da nije rano?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.5.2011 10:01:32
|
|
|
|
minavb
|
Nije rano. Vole oni i kad se ranije ide.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.5.2011 11:45:37
|
|
|
|
Nensi*
|
Nije rano,ja sam imala nalaz mesec dana pre isteka,bitno je samo da nije stariji od mesec dana...Ja sam imala 3 pecata,ali vidis da to nije presudno jer mina nije imala...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.5.2011 16:10:56
|
|
|
|
marija32
|
Hvala cure
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 11.5.2011 8:41:30
|
|
|
|
Tea2
|
ravne tabane, pa ako i to ima , mora na vezbe pa eto osnova z anovo produzenje. Na Novom Beogradu ova dijagnoza ne prolazi.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 11.5.2011 8:45:48
|
|
|
|
minavb
|
Al su strogi ti na NBg.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 11.5.2011 8:50:05
|
|
|
|
Tea2
|
Mislim da su iz pravilnika izbacili ,raspitaj se .Nekada su svi produžavali na osnovu tabana,ali vise ne moze...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 11.5.2011 8:54:03
|
|
|
|
minavb
|
Hocu, mada u sustini mislim da necu vise ni pokusavati. Do tad ce Vanja da jede bolje, moci ce i drugi da ga hrane. ALi raspitacu se da ostavim info za druge mame. Prosle godine mi je kasnila uplata za trudnicko bolovanje 4 meseca. Pisala sam Radi sa RTS-a i B92 pa se na RTS-u par meseci kasnije malo o tome i pricalo. Juce sam poslala detaljan opis mog problema i toga da komisija prati samo psihomotorni razvoj i da ih ostalo ne zanima. Bas da vidim hoce li se zainteresovati za to.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 11.5.2011 9:22:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
tea, imas pp
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.5.2011 16:07:03
|
|
|
|
mati
|
Ovo vise nema smisla. Predala sam sve jos 15.04. i jos uvek me nisu zvali. Danas je trebalo da pocnem da radim, i pokrice to pedijatar, ali dok se komisija sastane(ove nedelje nece, i ko zna kad ce), pa dok posalju odg , to je 4 dana, sta vise da uzimam. Stvarno ne mogu da verujem da su toliko neazurni i nezainteresovani.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.5.2011 16:08:09
|
|
|
|
marija32
|
Uzas! Ti nisi iz Bgd-a?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.5.2011 16:12:09
|
|
|
|
mati
|
Ma ne, iz Nisa sam . Ali sam baksuz, da bas sad ne izadje komisija ceo mesec. Stvarno su preterali, jos kad sam zvala na poso sve sam se upetljala, izgovori, izgovori...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.5.2011 16:14:22
|
|
|
|
marija32
|
Au, bezveze...ali bice sve ok, bitno da si predala na vreme.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.5.2011 16:17:07
|
|
|
|
zoća
|
da li je i produžetak porodiljskog 100%
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.5.2011 16:24:57
|
|
|
|
marija32
|
Jeste
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.5.2011 12:10:30
|
|
|
|
millabudućamama
|
Da li je neko išao na komisiju u dz Savski venac skoro?I znate li hoće li mi praviti problem što koristim stari odmor? Ja izlazim ove nedelje i hvata me panika.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.5.2011 12:27:16
|
|
|
|
minavb
|
Koliko sam shvatila, ne mozes da prekidas bolovanje da bi koristila odmor. Nisam sigurna, raspitaj se ali mislim da se smatra da si prekinula odsustvo radi nege deteta ako koristis odmor. Ja moj stari ne koristim i ne mogu da iskoristim zali sam produzila bolovanje i nisam ga prekidala.
< Poruku je uredio minavb -- 23.5.2011 12:28:43 >
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.5.2011 12:52:16
|
|
|
|
Nensi*
|
Bolovanje ne sme da se prekida,mora da se nastavi tacno u dan...Mene su na komisiji bas pitali za tacan dan jer ne sme da ima prekida ni jedan dan a ne sme ni da se preklapa.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.5.2011 13:58:30
|
|
|
|
millabudućamama
|
Ja sam u aprilu krenula da predam papire i tamo sam pitala za stari odmor,uputili su me na pravnicu koja mi je objasnila da se nega deteta može dobiti do navršenih 5 godina deteta i još je dodala da nema veze sa porodiljskim bolovanjem. E sada ne znam da li je to što vi kažete samo praksa komisije ili je to na osnovu zakona?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2011 22:30:09
|
|
|
|
Tea2
|
Ja sam sa starijim detetom koristila odmor i bez problema dobila negu deteta u trajanju tri meseca.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2011 22:53:23
|
|
|
|
marija32
|
Jel ispituju nesto na komisiji vezano za dijagnozu?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2011 23:21:42
|
|
|
|
Nensi*
|
Mene nisu pitali nista.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.5.2011 2:49:44
|
|
|
|
minavb
|
Isla sam kod pedijatra po doznake i zena popunjava papire i ljutito kaze:"Eto, umesto da uvaze dijagnozu koju dete ima i zbog koje se muci, mi moramo da izmisljamo hipotoniju i neke druge poremecaje. Pa kad se pogleda izvestaj komisija, pomislio bi covek da smo mi jedna kljakava nacija i da su nam sva deca ometena u razvoju."
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?