Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.5.2011 15:41:09
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ne, odmah ti daju produzenje, nema sta da se ceka. I zovi ti njih da ti zakazu ako te ne zovu na vreme, nemoj da cekas. Ma ja sam ih zvala, i kad sam predavala . posto sam vojni osiguranik morala sam da saljem za Bg , poslala sam brzom postom i jos me nisu zvali. Zena koja je tad radila mi je rekla da se komisija sastaje dva puta mesecno, a sad kad sam zvala covek neki kaze da je jednom , sredinom meseca. A sutra idem tamo.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:21:48
|
|
|
|
Nensi*
|
Dobili smo 3 meseca Rekla mi je ako budem htela opet da sa novim nalazom dodjem za 3 meseca
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:23:36
|
|
|
|
mati
|
Moja komisija je nema jos. A pedijatar na odmoru da mi da par dana dok ne prodje komisija. A i sumnjam da ce mi peoduziti. Bravo, bas mi je drago, uzivajte...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:24:56
|
|
|
|
Nensi*
|
Kako je nema? Gde zivis? Kako ide kod vas?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:25:08
|
|
|
|
minavb
|
Bravo Nenooooo!!!!
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:26:29
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Kako je nema? Gde zivis? Kako ide kod vas? Pa evo pisala sam gore... A poslala sam jos 15.04.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:31:35
|
|
|
|
Nensi*
|
A sto predajes u Bg? Sto ne predas tu gde zivis? Ili radis ovde pa zato...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:34:00
|
|
|
|
mati
|
Pa tako je gde sam zaposlena. Saljem za BG, oni odobravaju i udaraju pecate i vracaju kod nas, pa me oni zovu na komisiju. Bas bi volela da posle isteka produzenja dobijes jos 3. Nastavi da skupljas jos nalaze, pa ujedno i trazi posao. Srecno.
< Poruku je uredio mati -- 9.5.2011 17:36:28 >
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:35:21
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Bravo Nenooooo!!!!
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:36:24
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: mati Pa tako je gde sam zaposlena. Saljem za BG, oni odobravaju i udaraju pecate i vracaju kod nas, pa me oni zovu na komisiju. A kad ti istice? Pedijatar moze da ti pokriva tu rupu dok komisija ne odobri...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:38:55
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR IZVORNA PORUKA: mati Pa tako je gde sam zaposlena. Saljem za BG, oni odobravaju i udaraju pecate i vracaju kod nas, pa me oni zovu na komisiju. A kad ti istice? Pedijatar moze da ti pokriva tu rupu dok komisija ne odobri... Pa sad 16. Ovi sa posla me uveliko ocekuju, nisam ni rekla da predajem za komisiju. A Mata ni u vrtic nije krenuo. Nas pedijatar je na odmoru, i vraca se sled nedelje a i nije za saradnju. Videcu ako neko dr to moze da mi da. I ne znam po kom osnovu oni to produzavaju.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:40:46
|
|
|
|
Nensi*
|
To ne znam,ali sam cula da pedijatar moze da ti da bolovanje na dete dok ne dobijes od komisije...Na koju opstinu ides?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:45:29
|
|
|
|
mati
|
Nensi, imas pp.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 17:46:34
|
|
|
|
Nensi*
|
Odgovorila sam
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 21:06:34
|
|
|
|
marija32
|
Super Nensi i Mina za bolovanje. pitanje, jer vam fizijatar dao predlog na produzenje od tri meseca, ili on samo da dijagnozu, a komisija odredi trajanje produzetka?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 22:08:00
|
|
|
|
minavb
|
Meni fizijatar nije nista napisao, samo dijagnozu. CLanovi komisije su sami odredili koliko ce mi produziti blovanje.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 22:48:24
|
|
|
|
natasat
|
Nensi, da li ćeš izlaziti ponovo na komisiju? Ne znam od kog lekara da podnesem izveštaj drugi put? Kakva je bila Gašićka?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 22:49:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Nesi, mina, dobile ste produženje?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 23:38:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
uhhh, pa ja sam najgore prosla, glupa guzva na nbgd-u nensi, super za tebe
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 23:40:03
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Meni fizijatar nije nista napisao, samo dijagnozu. CLanovi komisije su sami odredili koliko ce mi produziti blovanje. Isto. IZVORNA PORUKA: natasat Nensi, da li ćeš izlaziti ponovo na komisiju? Ne znam od kog lekara da podnesem izveštaj drugi put? Kakva je bila Gašićka? Hocu sigurno. Meni na nalazu pise kontrola za 2 meseca,i Gasicka mi je rekla da ako na kontroli fizijatar misli da treba jos da se produzi da podnesem opet zahtev za 3 meseca,i tako cu i uraditi,ici cu kod istog fizijatra. IZVORNA PORUKA: Tash Nesi, mina, dobile ste produženje? Jea
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.5.2011 23:41:10
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga uhhh, pa ja sam najgore prosla, glupa guzva na nbgd-u nensi, super za tebe Ovde su bili bas ljubazni,pre mene su svi dobili po 3 meseca... Podnesi opet kad ti istekne,nista ne mozes da izgubis...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.5.2011 0:10:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma ovde jedva daju i prvi put, zenu pre mene su vratili za drugo produzenje sa bliznakinjama (prvi put je dobila 3 meseca). mislim da nema sanse...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.5.2011 0:13:46
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja bih probala da sam na tvom mestu,nemas sta da izgubis.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.5.2011 0:22:47
|
|
|
|
Tea2
|
Nensi,Minna-bravo!!!!Pepeljugo,nisam dobro shvatila da li si doboila produžetak?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.5.2011 8:39:59
|
|
|
|
minavb
|
Ja cu kod istog fizijatra ali cu i kod drugog. Kod istog, prosto da ga ispostujem, a kod drugog za papire ako odlucim za novo produzenje. Inace, Vanja mi stoji na prstima pa bih zato da idem. I mm i ja imamo ravne tabane, pa ako i to ima , mora na vezbe pa eto osnova z anovo produzenje.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?