Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 15.3.2012 9:29:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi imamo još 3 meseca do rođendana, ali kako smo knap trenutno i sa parama i sa vremenom, valja mi krenuti na vreme da planiram da ne bih nedelju dana pred rođendan padala u nesvest. Mi nećemo zvati nikog. Na dan rođendana doći će babe i dede, poručiću malu tortu sa Baby TV junacima i spremiti svečaniji ručak. Neki od narednih dana oni najbliži mogu da svrate na tortu i kafu i to je sve. Žaba jeste dosta socijalizovana i navikla je na ljude, ali mislim da ej gužva poslednje što bi joj trebalo, tako da ćemo minimalistički i u podnošljivim dozama.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.4.2012 20:16:25
|
|
|
|
cockic
|
e da li je neko za decije rodjendane narucivao preko kenteringa one mini zezalice ili mini pice.pice oko 800-1200 ti kanapei.a i nemam predstavu koliko mi toga treba. za 25-30 odraslih,a dece mozda 10. ja lepo rece da pravim rodjendan za nas,nije nego to je ujedno da vide i moju Lenu oni koji nisu
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.4.2012 21:23:18
|
|
|
|
Snelle
|
Cockic, računaj 200-250 gr po osobi da će ti biti potrebno hrane, dakle ukupno oko 4-5kg.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.4.2012 21:40:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nisam narucivala to slano , mozda cu ove godine , cockic racunam na tvoje iskustvo
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.4.2012 21:43:57
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam zvala odredjeni ketering, rekla sta hocu i koliko ce ljudi biti, a oni su se pozabavili kolicinama. Opet cu ih zvati ove godine, super su.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.4.2012 21:45:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Odredjeni kazes daces mi kontakt kad bude trebalo
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.4.2012 21:47:25
|
|
|
|
minavb
|
Naravno. Ne smem ovde jer je zabranjeno reklamiranje. Imaju i super rostilj, salate, sendvice za klince, kanapee,...
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.4.2012 21:49:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Super , molim te me podseti kad dodje vreme da imas resenje za moje probleme
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.4.2012 21:53:25
|
|
|
|
cockic
|
minavb jer mi mozes poslati na pp ko su ako nije problem.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 25.4.2012 13:51:13
|
|
|
|
srna001
|
Ženske, dajte mi neku ideju.Moramo istog dana da proslavimo prvi i osmi rođendan pošto su mi deca rođena 2. i 3. septembra.Šta da radim?Iam li neko neki predlog po pitanju igraonica a da bude interesantno i jednom i drugom.Moramo da zovemo drugare iz odeljenja a i prijatelje sa bebama.Biće ludnica.Ne znam da li da delim na dva dana...Potpuno sam pogubljena a opet ne bih i da me oderu!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 25.4.2012 14:01:01
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pa šta znam... jedina igraonica koju ja znam (ne znam ih baš puno ) a da može da primi i veću i manju decu je Avantura na Banjici. Imaju poseban prostor za rođendane, diskoteku, ali zaista ne znam cene. Ima i Space park u Ušću, ali pretpostavljam da su skupi.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 25.4.2012 14:02:17
|
|
|
|
viking
|
Avantura je odlična igraonica!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 25.4.2012 14:10:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Srna, mislimda se zove Mini u starom Merkatoru. Ta je dobra isto. Kanapei 5 kom po osobi + jos 10 na tu kolicinu
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 25.4.2012 16:34:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ta Mini igraonica je na drugom spratu bez lifta , meni s Petrom u kolicima tada je bila Za velike i male klince bih ti preporucila fanatik kids , na cukarici , blizu ade , mogu da se raspitam za adresu , velika je ima odvojen , potpuno ogradjen deo za malenu decu i igraonicu za vecu + aparate tipa vazdusni hokej , fliper i slicno za najvecu . Mi smo skoro bili i meni je bas super , ne znam kakve su cene ali verujem da nema neke razlike od ostalih .
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 25.4.2012 17:51:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj ribizla u pravu si. Ja sam se pre dve nedelje okilavila sa kolicima i stiklama
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 25.4.2012 22:11:46
|
|
|
|
cockic
|
evo mi smo za drugi rodj. Petru rezervisali ZaZu na vidikovcu,ok mi je jer je sve lepo pregledno za malu decu ne moram da se lomatam po stepenicama a i oni su jos mali ne moze sam na stepenike mora sa nekim. kod nas nece biti puno dece oko 6-7 vise odraslih jer smo hteli da ujedno ko nije video Lenu dodje i vidi nju.da kuci ne moram da spremam nista a on je svakako proslavio rodj.,sa drugarima u vrticu ketering muz sutra treba da naruci torta je vec porucena
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 11.5.2012 15:56:24
|
|
|
|
cani
|
Mi krajem maja slavimo prvi rodjendan i posto ce biti samo rucak u restoranu,ja bih ipak htela da bude rodjendanski party pa da imamo i neke balone,znate ono sto na stolovima stoji drzac i po nekoliko balona.Je l zna neko gde tako nesto da pogledam ?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 11.5.2012 18:34:19
|
|
|
|
minavb
|
Mi rezervisali Kamicak.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2012 12:56:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Bas nemam ideju kako proslaviti drugi rodjendan. Prvi smo slavili u kuci, sve sami spremali, rekla sam nikad vise. Samo docekuj cijeli dan, no-no
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2012 12:59:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Igraonica , narucis klopicu , tortu , naduvas balone i gotovo
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2012 13:01:22
|
|
|
|
minavb
|
Ja danas idem da se dogovorim sa gazdaricom, i nisam pametna da li mi treba animatorka.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2012 13:03:39
|
|
|
|
Anoniman
|
mozda tebi treba deci ne mi nikad nismo uzimali te animatore , deca se mnogo bolje sama igraju , moj utisak .
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2012 13:56:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Igraonica , narucis klopicu , tortu , naduvas balone i gotovo Jeste i 200e ! Mi smo iz ovog razloga ove godine proslavili kuci,a i jer nije bilo dosta dece za igraonicu, ali dva dana smo morali jer smo u manjem stanu.... sledece god sigurno igraonica
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2012 14:00:17
|
|
|
|
minavb
|
Gde to ima za 200e?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2012 14:02:30
|
|
|
|
jelena038
|
Anck, meni su rodjendani u kuci uvek bili lepsi i drazi, mm i ja smo pre neki dan razgovarali o tome da se ama nijednog rodjendana iz igraonice ne secamo, jer su svi isti, svaki rodjendan koji je neko organizova u svojoj kuci, onako kako zeli i oseca da treba, pamtimo uvek po necemu posebnom. Dom je dom, ja ljude koje volim zovem kuci, kafana je za poznanike i kolege, tako sam i detetu objasnila i uopste ne pati za igraonicom. A nama i nije toliko teze. Kad se resis onih koje zoves radi reda, ostaju ti oni za koje ti nije tesko ni na mesec da se popnes ako treba.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Od kada je krenuo u vrtić stalno je bolest...Kada ste roditelj i odgajate decu predškolskog i školskog uzrasta, jesenji i zimski meseci umeju da budu veoma grubi pre...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?