Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2011 10:24:10
|
|
|
|
Lu
|
Ribizla kod vas je bilo super Uvijek žalim kako mi nije palo na pamet da rodim dijete u ljeti, mislim planirala sam da ga rodim i nisam imala nikakvih poteškoća ali mi jednostavno nije palo na pamet da naštimam ljeto...a šta je tu je Biće valjda igraonica sad su veliki a dosad je u kući slavljeno i bilo je veselo, mada R. kaže hoću ja i kod kuće rođendan i u igraonici i u vrtiću, odluči se mali Olga zavidim ti na pripremama
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2011 10:27:50
|
|
|
|
mihi
|
Mi naš proslavismi u igraovici Ostrvo s blagom, Miloš je uživao:
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2011 10:32:17
|
|
|
|
Lu
|
Jao Mihi odkad ga nisam vidjela, duša mala
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2011 10:34:41
|
|
|
|
mihi
|
Lu
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2011 13:53:56
|
|
|
|
mtajcica83
|
Mi smo slavili rodjendan 2 dana, prvi dan su bili odrasli, babe ,tetke, strinke, bla bla, a drugi dan, tj tacno 8.na rodjendan,su dosle moje drugarice sa klincima i stvarno nam je bilo divno..Djeca su se igrala, a mame pricale.Jeste da sam se premorila sto se tice svega, prpiprema i ostalog( vec sam pisala da sam morala sve sama da organizujem, potrgujem i sredim) i sva sreca mama mi je mogla uzeti par slobodnih dana pa mi je i ona pomogla...Ali sve se isplatilo, za mog malisana se svaki trud isplati i dovoljno mi je samo da vidim da je on happy i sav umor prestaje...
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 9:22:13
|
|
|
|
Olga75
|
proslavili i mi treci rodjus vreme je bilo dobro , zvercica se izludovala napolju , bilo je i ljuljanja i klackanja i igre u satoru , verovali ili ne ali pojela je ceo cevap koliko sam mantrala o lepom vremenu ispunilo se i svi smo se lepo proveli
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeee , cevaaap Da vidimo neke slike
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:23:29
|
|
|
|
Olga75
|
bice slicice , ja to lagano dok ne napunim memorijsku ne skidam ali tortom se odusevila , ko da u zivotu nije videla kineski vatromet
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:26:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga super za vreme i naravno za tortu i vatromet Nego, šta si na kraju spremala od klope??? Roštilj i ....???
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:27:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoo nas vatromet se raspao , tata je valjda kupio neki stari , pa kad puce ona kutija , da vidis koja bezanija
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:31:55
|
|
|
|
Lu
|
Super Olga Jedva čekam sličice
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:34:14
|
|
|
|
Olga75
|
eh sta sam spremala jaaaa kuvarica bio je rostilj : cevapi , pilece belo meso zacinjeno karijem , krmenadla isprebijana sa belim lukom , pivom i majoranom , rostilj kobaja Casarova ( korektna ) , krompir salata , mimoza, ruska salata , pecene paprike sa belim lukom ( imaju one svoje ime ali ja ne znam ) , zelena salata , tikvice na rostilju , krompir u kori iz pepela , mladi domaci sir , slani rolati ( modifikovani osnovni recept ) , trouglici sa sirom , feta kuglice ( Viking mi dala recept , fantasticne su ) , torta od banane by ja , torta od lesnika by moja mama i bacila sam na rostilj nekoliko dunja i dosta smokvi , jaaaako ukusno razbili smo se
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:36:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ženo!!!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:43:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Svaka cast Isprebijane krmenadle
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:46:07
|
|
|
|
Lu
|
Wooooow Olga Ti si nahranila pola sela sa tim
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 18.10.2011 10:42:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ide i Akijev rodjendan , on ne zna sta zeli za poklon Sta kupiti , kakvu tortu da narucim ? On ne zna sta hoce
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.10.2011 10:18:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Narucicu ovu tortu klik Poklon i dalje nisam smislila , pomoc?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.10.2011 10:22:10
|
|
|
|
Lu
|
Ribizla, prvo sam pomislila "strašna torta" A onda vidim da Aki ima 8 godina, uskoro Uf nemam pojma za poklon, šta voli čime se zabavlja... evo dobro si me podsjetila da razmislim i ja za svog 5-ogodišnjaka za poklon
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.10.2011 10:24:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne voli vise nista tu je problem
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.10.2011 13:01:55
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam mom sestricu za peti rodjendan kupila ono što leti...na navodjenje...u pertiniju
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.10.2011 13:06:11
|
|
|
|
Lu
|
Šta leti? Ako ne leti u kući otpada jer je rođendan u zimi.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.12.2011 12:04:34
|
|
|
|
maja27
|
Blizi nam se prvi rodjendan!!! Posle silnog razmisljanja i trazenja restorana, rodj ce se slaviti u kuci ali dva puta. Jednom u Cacku, a drugi put u Bg !
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.12.2011 12:18:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Majo I mi smo odlucili da pravimo rodjendan kod kuce. Necu da narucujem tortu. Sama cu da pravim.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.12.2011 21:34:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Prošle godine smo pravili sve o jednom trošku-krštenje i rođendan i svi odjednom na okupu u restoranu... Ove godine slavimo tri dana Za pravi rođendan dolaze babe i dede, ujaci i stričevi, kod nas kući, ja sve spremam i tako to... Uf!!! Onda sutradan igraonica za jedno 30 dece!!! Bar je za taj dan sve naručeno. I onda treći dan dolaze svi ostali prijatelji koji još nisu u braku i nemaju dece... Iskreno, htela sam ja i njih u igraonicu, ali su mi rekli da više od 35 odraslih prelazi njihove kapacitete!!! I to je već 5. januar, a za Božić ponovo gosti.... Veselo -
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 15.3.2012 9:04:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vidim svi slavite rodjendane na veliko za citavu familiju Nama se blizi drugi rodjendancic, nemam predstavu gde cemo U stan ne bih, i onako nema dosta mesta bio bi guzvanjac Razmisljam o igraonici, pa decica unutra stariji napolje u kafic? Kako se krecu cene zna li ko?
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 15.3.2012 9:06:55 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....