bebać -> RE: Proslava dečijeg rođendana (10.6.2009 9:45:08)
|
Tražila sam post sa rr.ba da prenesem ovamo,ali ne nadjoh...tamo sam baš opširno pisala o tome... ali evo ukratko: slavili smo 2 dana,prvi dan bliska rodbina i roditelji,a drugi dan prijatelji...kad sve saberem bilo je oko 23je....i djece 6ero... razmišljali smo o varijanti picerije-restorana koju imamo preko puta zgrade,i tu boravimo često,ali Sergej još tada nije ni hodao,tek je puzao,bilo je još malih beba...tako da baš i nije se moglo u piceriji...u stanu je bilo komotnije,imali su prostor za igru,trčkarali..igrali se sa onim kapicama što idu na glavu,frule,baloni,sviraljke...ja sam čitav stan prilagodila i okitila u rodjendanskom tonu,čak sam našla i onejednokratne stoljnjake za slavlja....to mi je super....kad se sokić prolije,samo zamjenim drugim stolnjakom.....tortu smo naručili,ona velika kinder torta,ostali mani ja i m smo spremali,bilo je praseće pečenje(tajo okrenuo ražanj sa sinovljev prvi rodjendan[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]),čobanac,ruska salata,salata od svježeg kupusa,i miješana zimska salata...i sitni kolači uz tortu... ono što je specifično,to je da smo sve goste slikali sa Sergejem,i napisali posvetu i odmah izradili doma slike za uspomenu(preko ompa,m ima ta čuda)..svi su bili oduševljeni... sve u svemu lijepo smo s eorganizovali i rasporedili,ali uprkos ja sam pala od umora obe večeri,iako mi je m tada pomagao E sad za ovaj drugi rodjendan u novembru,definitivno idemo u pizeriju,i to samo uža rodbina...nekih njih 10ak....više nema potreba za tim 'širokim' slavljima
|
|
|
|