Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2011 10:24:10
|
|
|
|
Lu
|
Ribizla kod vas je bilo super Uvijek žalim kako mi nije palo na pamet da rodim dijete u ljeti, mislim planirala sam da ga rodim i nisam imala nikakvih poteškoća ali mi jednostavno nije palo na pamet da naštimam ljeto...a šta je tu je Biće valjda igraonica sad su veliki a dosad je u kući slavljeno i bilo je veselo, mada R. kaže hoću ja i kod kuće rođendan i u igraonici i u vrtiću, odluči se mali Olga zavidim ti na pripremama
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2011 10:27:50
|
|
|
|
mihi
|
Mi naš proslavismi u igraovici Ostrvo s blagom, Miloš je uživao:
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2011 10:32:17
|
|
|
|
Lu
|
Jao Mihi odkad ga nisam vidjela, duša mala
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2011 10:34:41
|
|
|
|
mihi
|
Lu
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2011 13:53:56
|
|
|
|
mtajcica83
|
Mi smo slavili rodjendan 2 dana, prvi dan su bili odrasli, babe ,tetke, strinke, bla bla, a drugi dan, tj tacno 8.na rodjendan,su dosle moje drugarice sa klincima i stvarno nam je bilo divno..Djeca su se igrala, a mame pricale.Jeste da sam se premorila sto se tice svega, prpiprema i ostalog( vec sam pisala da sam morala sve sama da organizujem, potrgujem i sredim) i sva sreca mama mi je mogla uzeti par slobodnih dana pa mi je i ona pomogla...Ali sve se isplatilo, za mog malisana se svaki trud isplati i dovoljno mi je samo da vidim da je on happy i sav umor prestaje...
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 9:22:13
|
|
|
|
Olga75
|
proslavili i mi treci rodjus vreme je bilo dobro , zvercica se izludovala napolju , bilo je i ljuljanja i klackanja i igre u satoru , verovali ili ne ali pojela je ceo cevap koliko sam mantrala o lepom vremenu ispunilo se i svi smo se lepo proveli
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeee , cevaaap Da vidimo neke slike
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:23:29
|
|
|
|
Olga75
|
bice slicice , ja to lagano dok ne napunim memorijsku ne skidam ali tortom se odusevila , ko da u zivotu nije videla kineski vatromet
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:26:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga super za vreme i naravno za tortu i vatromet Nego, šta si na kraju spremala od klope??? Roštilj i ....???
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:27:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoo nas vatromet se raspao , tata je valjda kupio neki stari , pa kad puce ona kutija , da vidis koja bezanija
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:31:55
|
|
|
|
Lu
|
Super Olga Jedva čekam sličice
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:34:14
|
|
|
|
Olga75
|
eh sta sam spremala jaaaa kuvarica bio je rostilj : cevapi , pilece belo meso zacinjeno karijem , krmenadla isprebijana sa belim lukom , pivom i majoranom , rostilj kobaja Casarova ( korektna ) , krompir salata , mimoza, ruska salata , pecene paprike sa belim lukom ( imaju one svoje ime ali ja ne znam ) , zelena salata , tikvice na rostilju , krompir u kori iz pepela , mladi domaci sir , slani rolati ( modifikovani osnovni recept ) , trouglici sa sirom , feta kuglice ( Viking mi dala recept , fantasticne su ) , torta od banane by ja , torta od lesnika by moja mama i bacila sam na rostilj nekoliko dunja i dosta smokvi , jaaaako ukusno razbili smo se
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:36:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ženo!!!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:43:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Svaka cast Isprebijane krmenadle
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2011 11:46:07
|
|
|
|
Lu
|
Wooooow Olga Ti si nahranila pola sela sa tim
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 18.10.2011 10:42:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ide i Akijev rodjendan , on ne zna sta zeli za poklon Sta kupiti , kakvu tortu da narucim ? On ne zna sta hoce
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.10.2011 10:18:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Narucicu ovu tortu klik Poklon i dalje nisam smislila , pomoc?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.10.2011 10:22:10
|
|
|
|
Lu
|
Ribizla, prvo sam pomislila "strašna torta" A onda vidim da Aki ima 8 godina, uskoro Uf nemam pojma za poklon, šta voli čime se zabavlja... evo dobro si me podsjetila da razmislim i ja za svog 5-ogodišnjaka za poklon
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.10.2011 10:24:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne voli vise nista tu je problem
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.10.2011 13:01:55
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam mom sestricu za peti rodjendan kupila ono što leti...na navodjenje...u pertiniju
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.10.2011 13:06:11
|
|
|
|
Lu
|
Šta leti? Ako ne leti u kući otpada jer je rođendan u zimi.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.12.2011 12:04:34
|
|
|
|
maja27
|
Blizi nam se prvi rodjendan!!! Posle silnog razmisljanja i trazenja restorana, rodj ce se slaviti u kuci ali dva puta. Jednom u Cacku, a drugi put u Bg !
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.12.2011 12:18:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Majo I mi smo odlucili da pravimo rodjendan kod kuce. Necu da narucujem tortu. Sama cu da pravim.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.12.2011 21:34:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Prošle godine smo pravili sve o jednom trošku-krštenje i rođendan i svi odjednom na okupu u restoranu... Ove godine slavimo tri dana Za pravi rođendan dolaze babe i dede, ujaci i stričevi, kod nas kući, ja sve spremam i tako to... Uf!!! Onda sutradan igraonica za jedno 30 dece!!! Bar je za taj dan sve naručeno. I onda treći dan dolaze svi ostali prijatelji koji još nisu u braku i nemaju dece... Iskreno, htela sam ja i njih u igraonicu, ali su mi rekli da više od 35 odraslih prelazi njihove kapacitete!!! I to je već 5. januar, a za Božić ponovo gosti.... Veselo -
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 15.3.2012 9:04:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vidim svi slavite rodjendane na veliko za citavu familiju Nama se blizi drugi rodjendancic, nemam predstavu gde cemo U stan ne bih, i onako nema dosta mesta bio bi guzvanjac Razmisljam o igraonici, pa decica unutra stariji napolje u kafic? Kako se krecu cene zna li ko?
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 15.3.2012 9:06:55 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Koje vam je lepse ime?pisuljicaMOLIM VAS NAPISITE U KOMENTAR! ankete nisu ispravne pa ne vredi da se glasa :(Kalina (
63%)
Lorena (
31%)
Korina (
6%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!