|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bracna ili vanbracna zajednica
17.6.2009 12:33:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tomic

Ako za toliko nemas poverenja u partnera sta ce ti uopste?

E bravo za ovo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tomic)
  Direktna veza do poruke: 226
17.6.2009 12:33:41   
Rivana
E da jedna moja poznanica je napravila predbracni ugovor da se zna sta ona unosi u brak a sta on.....ne znam koliko je to pametno user posted image

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 227
17.6.2009 12:35:50   
tomic
I sta znaci neko je napisao-VANBRACNO DETE NIKAD NE MOZE BITI BRACNO? Koja je poenta te recenice? Stvarno....user posted image

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 228
17.6.2009 12:37:13   
tomic
Predbracni je dobar! Pre nego se udam, Napravicu ga... a kad ce to biti...user posted image

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 229
17.6.2009 12:40:47   
tomic
Iskreno, i ako se rastanem sa partnerom, sta je moje, moje je. ja nemogu da verujem da ziveci sa tim user posted image covekom godinama, on moze da me isprati bez icega? Sa takvim ne bih tikve sadila... A i kad bi se desilo, pa nek mu je na cast.. Niko nece umreti zbog toga... zato zene koje imate problema sa tim, resenje je _CRNI FOND! Nikad bez parica sa strane i bice sve ok!

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 230
17.6.2009 12:41:55   
Anoniman

I sta znaci neko je napisao-VANBRACNO DETE NIKAD NE MOZE BITI BRACNO? Koja je poenta te recenice? Stvarno....user posted image

Poenta je u zakonu, ne u emocijama. user posted image

Predbarčni ugovor KLIK

(odgovor članu tomic)
  Direktna veza do poruke: 231
17.6.2009 12:47:00   
tomic
Ok. Ajde bas da cujem! Tacno nek mi taj neko definise sta ta recenica znaci? Za koju je nastavak bio cini mi se da iako se roditelji vencaju nakon rodjenja deteta to dete nikad ne moze biti bracno? STA TO ZNACI? To je najveca glupost koju sam ikad cula!

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 232
17.6.2009 12:50:15   
Rivana

Koja glupost kakve veze ima da li je dete bracno ili ne bracno ha, ja sam bracno dete pa nas je moj otac ostavio kada sam imala 4 godine, i prolazilo je ponekad i sest meseci da je nije dolazio da me vidi, a eto ja kao BRACNO DETE jaka stvar

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 233
17.6.2009 12:52:38   
tomic
Kao ima to veze sa zakonom.. Iako se roditelji vencaju kad se vec rodi, nece biti BRACNO? Ima li manja prava, ROGOVE? Sta?

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 234
17.6.2009 12:53:27   
Anoniman
Ma heeeeeeeeeeej, ja ne mislim da ima razlika između dece koja su "bračna" i "vanbračna". Uopšte nemam predrasude o braku i vanbračnoj zajednici.

Samo sam odgovorila na pitanje.

Mislim da se ta rečenica odnosila na nešto pravno, nešto što piše u zakonu.
Verovatno kada se dete rodi, negde se zapiše da li dete potiče iz bračne ili vanbračne zajednice, pa u tom smislu, ako se dete rodi pre sklopljenog braka, pa se roditelji naknadno venčaju, taj prvašnji zapis, ne može da se promeni da je dete rođeno u bračnoj zajednici. Tako sam ja razumela.

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 235
17.6.2009 12:54:19   
Jeca*
Iskreno, nemam nerava da se upustam u ovu raspravu. Konkretno ja sam za brak. Mislim, ako zivimo u ovom drustvu onda treba da prihvatamo i neka pravila. Te buntovnicke fore, radjamo decu i volimo se, ali necemo da potpisujemo papire, su mi skorz bezveze jer potpisao ne potpisao zakon te posle par godina zajednicko zivota izjednacava kao da si bio u braku. I sta onda? Sto ne potpisati? Ako se volite, ako hocete da provedete zivot zajedno. Tu meni uvek postoji neka rezerva i u ljubavi i u zeljama, ako neko kaze "ja sam protiv braka". A inace, toliko je drndanje sa papirologijom kad majka radja dete a nema muza, da ja izjavljujem saucesce svakome ko se u to upusti. Pocevsi od onog da u prvih mesec dana od porodjaja mora majka licno sa covekom koji joj je napravio dete da ode u opstinu da prijavi bebu. Kad se samo setim, 40 stepeni, mene boli rana od CR, beba mala, place, vristi, nema ko da mi pomogne...jos da smo morali svi kolektivno u tim uslovima da idemo da sredjujemo papirologiju, pa skrenula bih.
Meni brak nije samo papir. To je ljubav, postovanje, zelja da sa nekim provedes zivot. Ako neko to ne zeli da potpise, ja bih se zapitala zasto. Ako me voli, u cemu je problem? Pa znas da vozis, ali ne mozes ako nemas vozacku dozvolu!!!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 236
17.6.2009 12:54:30   
Ana RR
To je tačno Tasha, takav je naš zakon i o tome je glupo raspravljati jer se čovek samo iznervira!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
17.6.2009 12:56:05   
boje
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Iskreno, nemam nerava da se upustam u ovu raspravu. Konkretno ja sam za brak. Mislim, ako zivimo u ovom drustvu onda treba da prihvatamo i neka pravila. Te buntovnicke fore, radjamo decu i volimo se, ali necemo da potpisujemo papire, su mi skorz bezveze jer potpisao ne potpisao zakon te posle par godina zajednicko zivota izjednacava kao da si bio u braku. I sta onda? Sto ne potpisati? Ako se volite, ako hocete da provedete zivot zajedno. Tu meni uvek postoji neka rezerva i u ljubavi i u zeljama, ako neko kaze "ja sam protiv braka". A inace, toliko je drndanje sa papirologijom kad majka radja dete a nema muza, da ja izjavljujem saucesce svakome ko se u to upusti. Pocevsi od onog da u prvih mesec dana od porodjaja mora majka licno sa covekom koji joj je napravio dete da ode u opstinu da prijavi bebu. Kad se samo setim, 40 stepeni, mene boli rana od CR, beba mala, place, vristi, nema ko da mi pomogne...jos da smo morali svi kolektivno u tim uslovima da idemo da sredjujemo papirologiju, pa skrenula bih.
Meni brak nije samo papir. To je ljubav, postovanje, zelja da sa nekim provedes zivot. Ako neko to ne zeli da potpise, ja bih se zapitala zasto. Ako me voli, u cemu je problem? Pa znas da vozis, ali ne mozes ako nemas vozacku dozvolu!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 238
17.6.2009 12:56:13   
Rivana
Kao ima to veze sa zakonom.. Iako se roditelji vencaju kad se vec rodi, nece biti BRACNO? Ima li manja prava, ROGOVE? Sta?

Ha, ako se vencaju roditelji posle rodjenja bebe beba se ne racuna ha, ha, ha, zato se ja i ne udajem za dzabe, salim se narvnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 239
17.6.2009 12:56:50   
Anoniman

tomic, draga, spusti malo ton, molim te!

Dramiš bez razloga, evo 1000-ti put ćemo u ovoj temi napisati: u Zakonu su prava dece u bračnoj i vanbračnoj zajednici izjednačena u svakom pogledu!

Ovo je tema za diskusiju o vašem viđenju braka i vanbračne zajednice, a ne o bračnoj i vanbračnoj deci!
Ako se nastavi ova diskusija koja ide u krivom smeru, biću prinuđena da zaključam temu.

(odgovor članu tomic)
  Direktna veza do poruke: 240
17.6.2009 12:58:41   
Anoniman

ja sam to napisala jer tako zakon kaze, a ne ja
nemaju rogove, ne moraju biti narkomani, probisvjeti i sl
od mog brata dijete je vanbracno dijete i ne smatram ga manje vrijednim

sta to znaci : dijete koje je rodjeno u vanbracnoj zajednici je rodjeno u takvoj zajednici i tačka, jer majka moze sklopiti sutra brak sa desetom osobom, odnosno taman i da sklopi se brak izmedju roditelja te djece to djete je rodjeno u vanbracnoj zajednici

dijete rodjeno u bračnoj zajednici moze postati vanbračno u slucaju da se dokaže da dijete nije dijete presumiranog oca ili majke(sto je rijetkost)

(odgovor članu tomic)
  Direktna veza do poruke: 241
17.6.2009 13:00:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Te buntovnicke fore, radjamo decu i volimo se, ali necemo da potpisujemo papire, su mi skorz bezveze jer potpisao ne potpisao zakon te posle par godina zajednicko zivota izjednacava kao da si bio u braku.

Moram samo da kažem nešto o ovome.

U svom bliskom okruženju imam par koji se nakon dvocifrenog broja godina u braku razvodi. Ovo više ne važi.
Imovina se više ne deli kao zajednički stečena, već se sve dokazuje, izvlačeći prosek plate desetinama godina unazad, dokazivanjem imovinskog stanja roditelja supružnika koji se razvode.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 242
17.6.2009 13:01:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ako se nastavi ova diskusija koja ide u krivom smeru, biću prinuđena da zaključam temu.

Ova tema odavno ide u krivom smeru....shto se mene tiche...kao autora teme...slobodno je zakljuchaj user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 243
17.6.2009 13:04:29   
Rivana
Moram samo da kažem nešto o ovome.

U svom bliskom okruženju imam par koji se nakon dvocifrenog broja godina u braku razvodi. Ovo više ne važi.
Imovina se više ne deli kao zajednički stečena, već se sve dokazuje, izvlačeći prosek plate desetinama godina unazad, dokazivanjem imovinskog stanja roditelja supružnika koji se razvode.

Ovo nisam znala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 244
17.6.2009 13:09:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rivana

Ovo nisam znala user posted image

Ni ja do pre koji dan. To je valjda novo. Isto kao što su skočile i cene razvoda. Da podneseš zahtev za razvod braka, treba ti 50 000din.

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 245
17.6.2009 13:09:36   
Jeca*
Ja mislim da je ova diskusija sasvim na mestu. Upravo raspravljamo o tome BRAK ili NE! A i deca su deo braka i treba i te kako razmisljati i o njima.
Reci cu i ovo. Ja sam se zabavljala 5 godina sa deckom, 3god smo ziveli zajedno. On nije pomisljao na brak. Kad bi smo pomenuli tu temu bilo je "ma kakav brak". Onda je jednom rekao da nije siguran ni da bi mogao da ima decu. Volela sam ga neizmerno, ali na kraju progutala tonu suza i raskinula. Kakav je to zivot sa nekim sa kim buducnost sa tobom njemu izgleda neprihvatljivo. Onda sam izasla u grad sa mm koji me je na prvom, maltene, sastanku pogledao u oci i rekao "ti si sve ono sto sam trazio u zivotu, bio bih lud da sad kad sam nasao to ispustim, udaj se za mene". E, o tome ja pricam. Zao mi je ako cu sad da nekome povredim emocije, nije mi to cilj. Ali prijateljski kazem. Covek koji nije spreman da se ozeni, nije spreman da udje u zajednicki zivot, gradi buducnost, podari svojoj deci normalan zivot. Jbg brak jeste normala jer u takvom drustvu zivimo. Zapitajte se zasto je tako tesko potpisati papir? Ako je stav, sutra mogu da se okrenem i lakse da odem, pa takva osoba nikome od nas ne treba i niko ne zasluzuje da zivi takav zivot. Po mom misljenju bolji je dobar brak pa makar i razvod jednog dana (mada, zasto bi doslo do razvoda ako smo srodne duse i ako se volimo....no, hajde, nikad se ne zna) nego ziveti tako da ti imas jedno prezime, dete drugo, a imas utisak da muz uvek moze da se okrene i ode. Po meni, to je stvar nepostovanja i nepoverenja.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 246
17.6.2009 13:10:22   
Tara
Kako se kome svidja ,
da li bracna ili vanbracna, poenta je da svako zivi kako njemu odgovara,
i da im je lepouser posted image
Da unesem malo pozitive user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 247
17.6.2009 13:12:14   
Rivana
Ni ja do pre koji dan. To je valjda novo. Isto kao što su skočile i cene razvoda. Da podneseš zahtev za razvod braka, treba ti 50 000din.

O Bogo ne isplati se razvoditi se user posted image

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 248
17.6.2009 13:12:15   
Anoniman
a zašto se uvijek pominje da bi ON MOGAO DA ODE ?!!!

recimo što ne bih ja našla mladog zagondžiju pa razgulila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morala sam ovo napisati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 249
17.6.2009 13:12:54   
Tara

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

a zašto se uvijek pominje da bi ON MOGAO DA ODE ?!!!

recimo što ne bih ja našla mladog zagondžiju pa razgulila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morala sam ovo napisati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Lenka user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here