|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračna ili vanbračna zajednica
17.6.2009 19:21:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: guppy RR

Smeškice, forum treba da ti da uvid u situaciju, moguće probleme, razna mišljenja... a nikako da pokoleba tvoje verovanje u ljubav, brak, vanbračnu zajednicu, bilo šta.

Zapamti ... ovde samo ČITAŠ, a tvoje SRCE I MOZAK odlučuju ono što ŽELIŠ.

Daleko od ovoga .....

Htela  sam da kazem da me navela na sumnju u smislu da vishe nisam sigurna dal je moja zelja da se ne udajem...ili sam prisvojila zelju mog dechka....isto tako nisam sigurna...jer nisam nikad zadirala u proshlost...u razlog zbog kog on ne zeli brak...

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 276
17.6.2009 19:24:21   
maki83
smeskice kad dodje vreme desice se i brak.znas kako kazu"ko zna zasto je to dobro"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
17.6.2009 19:59:15   
Dora
Mislim, žene, ne verujem u ovo što čitam!user posted image user posted image user posted image
Zašto se nervirate oko nebitnih stvari? Bračna zajednica, vanbračna zajednica, bračna deca, vanbračna deca...Sve je to pred zakonom isto, i treba da bude isto. Dete je dete, i nikakva uvreda niti omalovažavanje nije taj epitet "vanbračno". Isto i za vezu. Ako su dvoje zajedno i vole se, šta je bitno? Zakon je isti za sve.
Ja sam u braku ali i da nisam- nema veze. Baš mi je savršeno sve jedno. Smeškice, ne opterećuj se time, molim te. Dok god se vi volite i zajedno ste, to nek vam ne bude za brigu. I draga, kako ono što drugi pričaju može da utiče na tebe tako negativno? Pa valjda imaš svoj stav o tome. Ja uvek volim da čujem tuđa mišljenja, ali imam svoje i samo neki jaki argumenti mogu da mi ga poljuljaju i promene.
Uživaj s dečkom i ne pritiskaj ga. A to što babe pričaju... Xaxaxa, one uvek o nečemu moraju da morališu, pa i mi ćemo biti babeuser posted image pusti to. Nego, istetoviraj se ili stavi minđušu u nos, i više tvoja udaja neće biti glavna temauser posted image

(odgovor članu maki83)
Direktna veza do poruke: 278
   RE: Bracna ili vanbracna zajednica
18.6.2009 9:19:49   
barbara
IZVORNA PORUKA: tomic

Barbara,  a sto onda ne napravimo i predbracne ugovore? Ako za toliko nemas poverenja u partnera sta ce ti uopste? ja se nisam vencala i sredjujem kucu od mojih para pa?

grupi i tasho izvinite ali nisam mogla da ocutim,posto me zena proziva!kao prvo ja njemu verujem danas ali ja ne znam kakva cu biti ja sutra a ne on!drugo negde sam procitala da se planiras vencati-zasto?trece je li kod tebe muz invalid pa od tvojih para sredjujete kucu?kod mog muza i mene nema njegove pare moje pare,kod nas je sve zajednicko!ti nekom pricas o imovinskim interesima a upravo govoris kako si ti sposobna a tvoj muz nesposoban jer vam ti radis kucu!ti ne da si prozvala samo mene,nego i svog muza!kada vidim da si i njega prozvala meni je svejedno,sa njim zivis a ne samnom!ne doticu me komentari takvih ljudi kao ti!user posted image

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 279
18.6.2009 9:30:35   
oliveradj
O ovoj temi neću ni da komentarišem za ovo je bolje "Use u svoje kljuse".

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 280
18.6.2009 9:40:02   
tomic
Prvo Brabara, sredjujem I od mojih para, a ne samo od mojih. Drugo, ja sam odreagovala na ono sto si napisala, i nisam te nicim uvredila. A trece, ti decji niski udarci su smesni, zato ti necu nista odgovoriti.

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu oliveradj)
Direktna veza do poruke: 281
18.6.2009 9:44:18   
tomic
Sem toga upravo komentarima takvih kao sto si ti, ovde je se sve svelo na novac i korist. od toga mi je muka, i zato sam i pisala. A vi slobodno nastavite.

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 282
18.6.2009 9:49:16   
Anoniman
moram ubaciti jednu staru narodnu istinitu

"BIJEDA NA VRATA LJUBAV KROZ PROZOR"

(odgovor članu tomic)
  Direktna veza do poruke: 283
18.6.2009 9:54:43   
tomic
Jeste Vucko. slazem se. Ali gde je ljubav, ako samo pricamo o parama. Da razjasnim, ja ne mislim da je brak samo ljubav, vec mnogo vise. Ali smatram da na ovakvim forumima, gde su trudnice i sveze porodilje uglavnom, treba pricati svemu na malo lepsi nacin.. ne zbog iluzija.. vec zbog lepseg zivljenja.. mozda me sad poneko i razume!user posted image

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 284
18.6.2009 10:01:22   
Anoniman
pošto je sve postalo poremećeno u cijelom svijetu, gay brakovi su normalna pojava, da ostanes sam cijelog zivota (sex&city), siluju nas raznim modernizmima ovog drustva kroz serije, filmove itd....

uvijek su zene trazile sigurnost ( a to podrazumijeva i financijsku), moja nana(mamina mama) je ko hadžinica sjedila u kuci, isla s kafe na kafu kod kone, isto tako i moja baka(tatina mama) dok se znalo sta je posao muskarca

e danas se to vise ne zna

iskreno ja bi nekad voljela da se vratim u to vrijeme ....da budem u kuci, a da je cijeli teret na njemu .... ovako sve ono sto je nekad bilo na zeni ( kuca,rucak,djeca je i danas plus posao financije i sl gluposti).

bravo na jednakosti .... ja ne zelim da budem jednaka ....hocu da se zna da sam zensko a ne kenjac magarac

(odgovor članu tomic)
  Direktna veza do poruke: 285
18.6.2009 10:01:49   
Ptičica
Smeshkice, draga si mi i simpatična i žao bi mi bilo da misliš da želim da te smorim.
Draga, odgovori mi na ovo pitanje (ili, još bolje, odgovori sebi):
Da li ti želiš brak? Da li si ikada maštala o romantičnoj prosidbi?
Ja te potpuno razumem, jer sam živela u jednoj takvoj zajednici. Sve može i hoće: i decu i zajednički život i sveee, ali brak-ne! Ubeđivala sam sebe da i ja isto tako mislim i osećam. Ubeđivala sam i ljude oko sebe, svoje roditelje da mi ne treba taj papir, da je najvažnije da se volimo, bla, bla, bla...
Kad, ono-trt! Posle tri meseca, nakon toga što sam pokupila svoje stvari i iselila se, on je upoznao devojku i oženio se!!!! Šta sad?
A, ja sam doživela ono što sam želela: Mog muža i najlepši način na koji me je zaprosio!
Važno je šta ti želiš!!!
Smeshkice, šta ti želiš?
Ljubi te Ptičica!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 286
18.6.2009 10:08:11   
tomic
Jeste, ali je to vise za temu- KOLIKI JE MAGARAC VAS MUZ?!user posted image U tome se slazemo potpuno.. Oni bi da zene potegnu sto vise mogu, a oni se provuku nekako...To je svuda tako. ali bi i onu drugu stranu.. da ista ta sto poteze, bude i kucni ukras, i prirucni alat i...svasta....ja sam protiv toga! I protiv muskaraca!!!user posted image user posted image user posted image

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 287
18.6.2009 10:09:04   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onda idi na temu Izumiru muškarci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tomic)
  Direktna veza do poruke: 288
18.6.2009 10:11:12   
tomic
ne bre... nego- nek izumru TAKVI muskarci! UPS-SVI?!user posted image user posted image user posted image

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
18.6.2009 10:33:00   
Modessty
Molim administratore da nazivu teme dodaju upozorenje NIJE ZA SMESHKICU user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 290
18.6.2009 10:38:36   
barbara
izvini ali ja nisam videla nigde da pise i od mojih para,nego od mojih para sredjujem kucu!!!!a naravno da neces komentarisati jer sam upravu!a popusti me ti dobrih dela ako mi uzme sve neka mu je na cast!da dodje do neceg prva bi se ti borila za svoje!ovaj forum nije bajka pa da pricamo sto lepse i da nesto ulepsavamo,ovaj forum je da se kaze svoje misljenje i da to misljenje bude realno a ne bajkovito i lepo a nema veze sa realnoscu!

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 291
18.6.2009 10:43:24   
Rivana
Tomic imas PP

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 292
18.6.2009 10:53:47   
Rivana
Kakve veze ima sto od mojih para sredjujem kucu pa sta i meni i mom muzu je moje mama pomogla sa novcem da sredimo stan, pa ne sredjujem ja njemu nego nema tj i meni i nasem detetu

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 293
18.6.2009 11:13:14   
Tara

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

moram ubaciti jednu staru narodnu istinitu

"BIJEDA NA VRATA LJUBAV KROZ PROZOR"

Moram se sloziti, mozda grubo ali istinito !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 294
18.6.2009 11:14:20   
barbara
rivana vidim da nisi u toku!neki komentarisu da su meni vazni i pojedinim zenama na ovom forumu imovinski interesi!pa ako su nama vazni zasto svi moraju da znaju da ja sredjujem kucu od mojih para a ako se sta desi i muz uzme sve sebi neka mu je na cast!

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 295
18.6.2009 11:16:31   
barbara
IZVORNA PORUKA: Rivana

pa ne sredjujem ja njemu nego nema tj i meni i nasem detetu

e to ja celo vreme govorim da sve sto radim radim za svoje dete i mene,radi nase sigurnosti!a neki kazu da su to imovinski interesi

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 296
18.6.2009 11:26:02   
božana
Jaoj Bože, stvarno mi nije jasno.Ispade Barbara crnja od djavola.Nikoga ne interesuje šta će biti sa zajedničkom imovinom u slučaju razvoda.PA ODAKLE U SUDU ONDA TOLIKO PREDMETA.Kako bi bilo lepo da nikoga ne interesuje imovina, sudije bi primale platu, a ništa živo ne bi radili.Jest, cvrc, 2000 predmeta stoji nerešeno.

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 297
18.6.2009 11:28:28   
guppy RR
Opet zaključavam ovu temu, pošto ste iskazale nepoštovanje prema mojoj molbi i meni.
Dosta komentarisanja o tome ko je šta rekao.

guppy

< Poruku je uredio Tasha RR -- 21.10.2009 13:16:13 >

(odgovor članu božana)
Direktna veza do poruke: 298
17.8.2011 10:51:50   
Anoniman
Meni nisu jasni parovi koji se ne vencavaju a odluce da imaju decu. Naravno da papir nije garancija ni za sta, ali sta to onda znaci - nisam siguran/sigurna u svoj izbor pa ne bih da se "vezujem", ali mi je sasvim ok s tom osobom imati dete?user posted image Sve mi to lici na "izigravanje Amerike", u fazonu "mi smo savremeni i rastereceni od bilo kakvih formalnosti, niko nema obavezu i sl ".

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 299
17.8.2011 10:55:16   
Anoniman
Nema potrebe za Anonimnošću user posted image - i ja se slažem sa ovom tvojom izjavom user posted image

A ko ne želi da stvara porodicu, može i bez potpisa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here