Valerie -> RE: Kakva kolica? II deo (21.4.2015 13:14:44)
|
mi smo tvrdu korpu bas puno koristili, od septembra do aprila. setali smo se celu zimu, samo ne kad je ispod -3 ili kad je neki jak vetar. u korpi se lepo ususka, perjani dzak, moze i pelena lako da se zakaci pa unutra bude super. gore visi neka igracka i beba uziva. moja je bila mirna i volela je da se vozi. tako da smo posle stavljali jedan, pa dva jastuceta iza ledja i bukvalno je sedela u korpi i gledala na svet odozgo [sm=smiley1.gif]. sto je meni bilo super zbog gasova, pasa, a i ka meni je, nema saginjanja. posle sam iz kolica prebacila iz kaiseve, tj. ceo onaj deo koji se sa hauck shopper skida, pa je bila i vezana i bezbedna. jako mi je zao sto tad nije bilo chicco urban kolica i takvih, to je idealno. ja dugo nisam bila opustena da bude okrenuta na napred, da ne vidim lepo sta radi [sm=smiley1.gif] a sediste bih rado uzela novo, svidja mi se ono iz mothercare - ziba ili cak i nova sarena nania. moje hauck je nekako malo i po meni previse zakrivljeno. zato smo dok nije sedela i u kolima je drzali u korpi, sto nije po pravilima, ali samo po gradu i na srecu dobro smo prosli. sad bih ipak stalno bebu u sediste. ne znam sto ne prave ravnije, da li ne moze zbog dubine auta pozadi, ali kako bebu od 4kg u polusedeci u as, nisam pametna [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|