eca89 -> RE: Kakva kolica? II deo (16.5.2015 12:37:58)
|
IZVORNA PORUKA: Valerie eco, a sta mislis o tom hauck sedistu iz kompleta? meni se ne svidja, al nisam imala pojma sta da gledam kad sam kupovala. preusko kod ramena, nema mekani jastuk za male bebe, previse zakrivljeno u sredini... dali smo na zajam i nesto mi opste ne nedostaje [sm=smiley36.gif] ni hauck shopper kolica mi nisu nesto. al koliko para toliko muzike. ne znam sta sam ocekivala. mi smo korpu puno koristili. Ma, onako i nije nešto, upravo tako ni ja nisam imala pojma šta da gledam i kakvo šta da treba. Ma, meni je žao para, jer sam dala 330e, mogla sam milion bolih kolica kupiti za te pare, ovde ima dosta polovnih, a extra čak sam našla jedna Cam-ova, skoro nova, očuvana nov a koštaju oko 1000e, a covjek nam za 120e, znači sve živo ima u kompletu ja budala gdje ću ja svom djetetu polovna kupiti i sad su ova nova toliko[sm=zz_poop.gif], da bih se ujela za dupe[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]. Tako drage moje dobro okice otvorite, da ne prodjete kao ja[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_devil.png]
|
|
|
|